Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 852
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 1 050
Беше,тежка нощ 🤕! Добре,че свърши!

# 1 051
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

неделята ми е маскриан понеделник  Simple Smile Simple Smile но здраве да е Simple Smile
сис, дечко ли? "( Гуш.

# 1 052
Как сте, Сис?

Сирос, а вие?

# 1 053
Не е добре Беболина. На два пъти стигна почти до 40°. Сега падна температурата и хапна половин банан. Лежи върху мен и не ме оставя до банята да отида!
Сирос,вие как сте?

# 1 054
  • Пловдив
Добро!
Мъча на майка кафето, ама зор Head Band

Сис, на лекар бяхте ли?
Сиросче, при вас как е?

# 1 055
  • Наблизо
Добро утро!
Болничките дечица да се оправят!
Моето да видим днес как ще е,вчера не ми харесваше.Не яде много,мисля че защото няма обоняние.И аз нямам все още..
Но пък имам пералня!!Още поне 4 перални днес чакат.
Качила съм 2!! Кг с този Ковид.

# 1 056
Не,още не я е прегледал лекар! Снощи само говорихме с педиатъра й и той даде някои насоки. Почивни дни са,а в спешното ще я заведа само  в краен случай!

# 1 057
И аз да се оплача. Дребната май се е обзавела с night terrors. Не крещи, но от известно време през няколко дни се буди през нощта трепереща. Снощи е била съвсем неадекватна, в някакво полубудно състояние, изпотена, с конвулсии на тялото, не е дала на баща ѝ да я гушне, обикаляла е все едно е ден…Обаче си спомня, което не се връзва съвсем с нощните терори (не се сещам как им се казваше на български). Или поне някаква част от нощната история помни.

# 1 058
  • София
Здравейте!

Сис, горкото малко човече! Ще мине, но докато мине зорът е гаден.

Сиросче, вие как изкарахте нощта?

Бюти, и при вас дано отшумява вече!

Попи, кофти!

Ако пропускам някого да спомена, то е защото трудно помня, а и много болни пак има е темата .

Донси, и аз имах на времето едно бивше гадже, с което ни беше по-яко заедно само като другарчета след раздялата. Наслаждавай се на приятните моменти!

# 1 059
Много е гадно, Попи, макар и безобидно. Аз имах често такива изпълнения като дете, а дори и сега от време на време. Току се случи Уишмастъров да разкаже как съм крещяла и плакала на сън, че и съм го била (долна инсинуация!), а аз не помня нищо.

Ени бързо да носи тортата! Честит рожден ден, Ени! Жива и здрава да си!

# 1 060
  • София
Ени, бива ли така да закъсняваш! Аз дори не знаех, че имаш РД. Явно съм проспала нещо.

Честита да си! От хубави неща да не се отървеш! ❤️🍀🎁🌸☀️🌈🍷

Аз така се натъпках с овесени ядки на закуска, а трябвало да си оставя място за торта. Нищо, за твое здраве ще се жертвам и ще се нагрухтя. Чакам да сервираш.

# 1 061
  • Бургас
Ени,здрава и щастлива да си! ❤️

# 1 062
  • София
Пантата хвърля мълнии от яд. 🤣 Мислеше, че ме е надхитрила и ще играе на лаптопа по-дълго. Току- що я сюрпризирах, че с едното око съм била будна когато се промъкна да играе и видях колко е часа. Ченето й увисна като цитирах точен час. А тя си правела сметки да ме преметне, че по-късно е седнала. 🤣

# 1 063
Ето ме! Нося пиенЬе. 😂

И торта:

За всеки по нещо. 😊
Благодаря ви много! 🥰❤ Няма да казвам на колко ставам. 🤭😆

# 1 064
Добро утро!
Спокойно изкарахме ноща.

Еми, мина ли 31? Честит рожден ден! 🥳💐🍷

Общи условия

Активация на акаунт