Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 102 379
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 105
Кло, бързо да ти минава!
ТМ намери ли подпирачки, или той ще го играе такава?
Благодаря! Взе още вчера. Как иначе щях да пия кафе и дишам чист "въздух" на пейка в парка, в съседство на болницата? Ама голямо дишане му ударих, голям зор ми беше липсата на папироси.

Опаковам крака като младо свинско, за замръзяване и влизам да се къпя. Дано не падна в канала.

# 106
И аз не мога с това местене на часа.Преди малко пих кафе даже,имам много да уча,тест да правя,скъпият ми съпруг е отново на работа.Днес от 7.00 до 00.00
Имат един болен,един на погребение и тъй.
Вчера купил от пилешкия магазин мариновани пилешки ребра.Бутнах ги в камерата,като ги опека ще ви споделя ко й туй нещо и дали мяса на онуй нещо.

# 107
Бобче,големи имаше кофти периоди,и покрай тях бях като призрак.ЛЛ ми беше изписала Сарженор.Това по повод нещо "ободряващо", което търсиш.

# 108
Бобчи, аз с Ася говорих набързо. Не помня дали й споменах за юздичката, защото ние мислехме, че е коригирана, вчера разбрахче, че се налага още.
Та консултацията с Ася мина набързо, че малката много плачеше и не можах изобщо да се съсредоточа или да я направя ефективна. Бяхме се разбрали за тогава баща й да я гледа ама му излезе спешна работа и нямаше как та остана при мен. Сега имам друга скоро и дано е по-добре.
Не знам, много е ревлива, почти никъде не можем да отидем с нея, в количката също не иска да седи, в раницата, много е трудна. Даже и на лекар ксто ходим с нея е изпитание. Дано се оправи, че не издържам и аз вече

# 109
как можа и градушка да се изсипе...

# 110
Тъкмо се чудех дали няма поражение по каручката ми. Три минути, но беше ужас.

# 111
  • France
Адри, съчувствам. Монстърчето беше същият. Първите ми бели коси. Минава. Наистина. И става по-леко.

# 112
А, мойта каручка си има вдлъбнатинки от една градушка от 2016г. Свикнах да ги гледам, не ми пречат да карам.

# 113
Ще си я карам и аз, да не мислиш. Жал ми е за ламарините ѝ просто. Каручка, каручка, ама вози.

# 114
Ренко,верно,Сарженор съм пила преди години.Ще взема.
Адриана,минава.Първите 3 м има такива моменти ,но наистина става по-лесно .

# 115
  • Fairbanks, Alaska
Тц, изобщо. Хич и не опитвай.
Какво точно им е лошото на пилешките кожички? Аз на печеното пиле много харесвам кожата, особено където е препечена.

# 116
Тц, изобщо. Хич и не опитвай.
Какво точно им е лошото на пилешките кожички? Аз на печеното пиле много харесвам кожата, особено където е препечена.
четене с разбиране трябва Grinning

# 117
Фил - аз буквално никъде не мога да отида с нея, защото реве и като надуе гайдата леле, сигурно хората си мислят че изобщо е на произвола това дете. Аз вече обмислям на какви ли не лекари да я водя, да не би да има нещо, знам ли. Не е нормален тоя рев.

Бобчи - ох абе все това го слушам, че по-лесно става ама за сега не съм го видяла. Ама дано, че много тегаво и спане, и хранене, плач постоянен.

# 118
Усеща че си изнервена,отделно щом не може хубаво да засуче може и да е леко гладна.Опита ли дали ще пие ам след кърмене?Също така може коликите да са почнали,присвива ли се,пробвай затоплящ компрес и масаж на коремчето.Така да ми напомняш на мен и първите шест месеца с моя звяр,безкрайни ми се видяха ревеше постоянно,аз изнервена,баща му колкото може помага.Че и до операция стигна заради херния и напъване от рев.Дано не ме чака същото скоро,около мене само бебета еднорози...

# 119
Изпуснах ви последните дни, но като цяло се старая да избягвам да седя пред лаптопа, ако няма нещо наистина важно.
От вчера при мен не е спряло да вали, а децата днес за капак имаха отдавна планиран от училището Car free Friday- строго перпоръчително ходене на училище както си решиш, само не и с кола. Simple Smile Та по този повод ми спестиха развозването им сутринта, но пък трябваше спешно не само да търся, но и да намеря чадърите къде са.

Общи условия

Активация на акаунт