Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 102 363
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 90
При нас започва буря. С пясък примесена. Гадост. Така се е захлупило всичко. Добре, че почва да вали.

В къщи съм си 😜

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 18:20 от 🧡 Clo 🧡

# 91
  • София
Кло, бързо да ти минава!
ТМ намери ли подпирачки, или той ще го играе такава?

# 92
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте! Легнах на операционната маса, надрусаха ме, и се събудих в реанимацията.
Спя, будя се, пак спя. Боли, хич да не е...
Утре ще ме изпишат, в понеделник ще махат конците.

# 93
  • София
Сънш, радвам се, че писа. Ще мине лека полека. Важното е, че резултатите накрая няма как да не бъдат добри.

# 94
юхууууууу,оправих си клавиатуратаа!!Браво на комшуто и Мързелота!Ля,ля,ля!Лесно беше!Нали съм малко тъпичка,ама стана работата!Благодарско!И наздравеее!

# 95
  • София
Лоли, продължаваме с палците и положителнте мисли по твой адрес! Радвам се, че писа!

# 96
Аз докато прекопая тръстиката сте изписали света!
Кло, благодаря за темата, бързо да се възстановиш и да откриеш твоят режим на хранене, с който да сваляш кг с лекота!
Лоли, Панди,Адри, прегръдки и целувки от мен! И при вас всичко бързо да минава!
13-желязната лейди си ти!
Веселинкова днес Хумора удари 50-така.
Аз мисля да ударя едно питие, пардон да поспортувам.
Откакто времето се стопли ходя пеш до работа и обратно. Навъртам по над 12000 крачки, но това движение не е достатъчно трябва и упражнения, но и воля за тях.

# 97
Съншайн,искай си обезболяващо,хем ще спиш повече,че то какво да се прави друго.Аз поне винаги исках и спах като пън.

# 98
Съншайн, прегръдка! Всичко ще е наред!

Знам, че ставам банална,  но ръчкащите часовника, чумата да ги тръшне!  Цяла седмица съм като ударен хеликоптер, сега и по - зле. Дроб.
Кло е написала да се оплачем и спортуваме, но аз се оплаках, сега ще ям. МУ пак опекъл пилешки кожички Animal Pig

# 99
Aз като ви казвам, че днес на хвалене го обърнахте...
Не стигаха косите, сега вече и тежката артилерия кожичките извадихте.

Съншайн, стискам палци да не боли много о бързо да излязат добри резултати.

# 100
оплаквам се, че никога не съм яла печени пилешки кожички... дали са вкусни?

# 101
Тц, изобщо. Хич и не опитвай.

# 102
  • Euskal Herria
Кло, Съншайн, скоро да се похвалите, че всичко е наред при вас.
Пандич, и на теб ти желая да отмине лошото.

# 103
Съншайн,бързо да минава болката,и всичко!
Панде, Hug !Мани тоя валериан,да можехме по чаша вино да пием!Как е малка Панда?

Ей,скоро не ме беше ядосвал тоя недовършен, ма нА!Напоследък зачести!
Багажник приготвяйте!

# 104
  • София
Лайличка, благодаря, че питаш! Hug Пантата е с Т, аз съм на работа. Но поне този път не е отпусната като последното боледуване, ако дядо й не крие, за да не ме тревожи. Сутринта само гърло я болеше и беше с 37.8, но през деня я вдигна до 38.6. Събузди се скована, но я качих да върти малко педалите на ... да го наречем велоергометър, но не е баш. Та след това не се чувстваше вече скована.
Вчера е настинала вероятно, защото след училище е убедила дядо си да я почака да поиграе малко в двора с други деца, НО не е благоволила да си сложи качулка, а вече духаше вятър. Преди 10 дни беше с грип, явно имунитетът й още е нисък.

Общи условия

Активация на акаунт