Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 668
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 1 185
Чудесни новини, Ерин, Бобчита Flowers Four Leaf Clover

Сиросче, съчувствам

Мързелче, ти сега оплакваш ли се, особено ако намира шоколади, за които не си знаела Simple Smile

Каква е разликата между тикток и инстаграм?

# 1 186
Ули, тихо казвам да.

# 1 187
Тъкмо идвам да се трия, изтрий се и ти ако искаш. Извинявай, че така попитах.

# 1 188
Бобче,браво на ТУ!
Ерин,дръж здраво мъника!
Пак се вкарвам в приключение с чистене.Този път правя на съставни части фурната 😬.И пак е заради гадния вятър,подтиква ме към лъскане 🤦🏻‍♀️

# 1 189
Ули, за какво да триеш?
Написах го в смисъл, че ме страх да се похваля. Няма за какво да се извиняваш.

# 1 190
  • София
Браво Боб.❤️

Ерин, звънни в ДГ, при нас още не им е спусната заповед и не знаят как ще се процедира.

Да Ви разсея малко.

# 1 191
  • София
Много е хубава Ени и любимец.

# 1 192
Сиросче, моята "логика" е трудна за следване понякога...

Оф, толкова пране ме чака за сгъване и още толкова за пране, ще ни превземе скоро. И толкова дрехи имам за раздаване, а няма на кого Sad особено бебешки....

# 1 193
Ей Еринче,без такива! Слушай Естелчето и стискай. 😁🤗
Бобчи,браво! Днес имаш повод да си сипеш едно.
Все такива да са новините тук.
Ходих аз да се черпя с приятелките. Подариха ми цвете и одеалце,че исках да си купувам. 🥰 А далечната приятелка одеве ми писа и скоро ще ходи в Истанбул,та само на мене щяла да купи подарък от там. 😂
Студенко си е. Поне спря да вали,за сега.
Не знам кой какво изтри,нищо не схванах. 😆
Ренко,спри се,моме,че ни засрамваш. 😂
Мид,голяма сладурка е Ена! ❤🥰
Ули,тикток е само за клипчета. Инстаграм е подобно на фейса-снимки,клипчета,сторита..

# 1 194
Ули, всички дрехи на малечка, че и някои наши раздадохме в групата ПОДАРЯВАМ дрехи, ПОДАРЕТЕ МИ дрехи във Фейса. Има много жени там, които имат нужда. Само си поемат куриера те.
Сирос, супер, че е по-добре.
Бобчи си знае, много се радвам Simple Smile

# 1 195
  • София
Ери, радвам се, че се е разминало! Дано е последното препятствие това и през Август да се роди здраво  добре спящо бебче!

Бобчи, браво и на ТМ!

Мид, Ена е сладур! Змийчето също.

Тарти, ще тръгнат клиентите. Аз не разбирам от този бизнес, но си мисля, че и времето още не е баш като за стоене на плажа, било то в заведение, а и клиентите не са научили, че има ново място. Реклама правихте ли? Извинявай, ако си писала, а аз съм пропуснала!

Аз запекох кашкавалът с яйце, малко брашно и бакпулвер. Много вкусно се получи! То си е омлет с кашкавал, но спаси ситуацията.
Благодаря на всички за идеите!
И за сефте правих пържени картофи във фрайъра. Не са красиви, но са вкусни. Снимах порцията на Пантата. Закъсняваше за училище и нямах време да й аранжирам чинията, но тя и така си хапна доволно.

# 1 196
Ама какво змийче, то си е истинско голямо змеИще. Мид, чудесна е Ена с домашния добитък.

Ерин, моля те спри се, не бързай. Още няколко месеца трябва да кротува малкото фъстъче. Дано всички резултати бъдат ок.

Бобчи, здраво сме стискали палците тази сутрин, щом са такива хубави новините от ТМ.

Да докладвам и аз. Сложиха ми най-сетне хиалуроновата киселина в ставата. Махнаха конците и препоръката на док е да се движа. С подпирачка, но да се движа. Живот и здраве от май на рехабилитация.

# 1 197
Кло,супер !Айде подмладената става да не създава грижи .
Много исках да го видя,но днес не става.Утре чак,ма нищо.Важното е,че са добри новините.

# 1 198
  • Варна
Кло,супер !Айде подмладената става да не създава грижи .
Много исках да го видя,но днес не става.Утре чак,ма нищо.Важното е,че са добри новините.

На камерка не става или не е в състояние в момента?
Иначе браво на момчето ти.

# 1 199
  • Пловдив
Кло, ама нали само вода от коляното ти точиха? Ква става сега са ти сменяли?

Общи условия

Активация на акаунт