Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 671
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 1 200
След артроскопията трябваше да се сложи тоз хиалурон, но събираше лимфа и не можеше. Не съм я закъсала толкова, че да сменям става още.
Пу-пу.

# 1 201
Стеле,аз искам да го гушна .Не става и на камерка,в интензивен сектор е на системи и там искат тишина.Подготвят го за утрешната процедура,пулсът трябва да е нисък ,максимално нисък даже .И утре пак упойка,удрят му електрошок и трябва да влезе в ритъм от първия,ако не втори електрошок и ще влезе.Джолева беше писала,че обикновено влизат от първия .Милото ми момченце .И лявата камера се е подобрила с малко,тъй или иначе с диета и лекарствата,до няколко месеца се надяваме да заработи на 45%,от норма 50-55.Сега е около 40,но октомври беше 20% изпомпваща фракция .Та и утре ще стискате по един палец.
Кло ,ти на колко години си,ако не е тайна?

# 1 202
Имам още две до петдесетака. Не се давам още.

Но старите травми не прощават. Скъсаният менискус сам нямаше как да се възстанови.

# 1 203
  • Пловдив
Ам начи тоя път съм разбрала правилно Кло Simple Smile
И моята дружка утре е за такава интервенция, ама в София отиват. Менискус, кисти в коляното и т.н ...

Бобчи, стискам от сега.

Писах аз на кардиоложката за сърбежа от лекарството за кръвно на баща ми. Смени го ... дано тоя път му е ок.

# 1 204
  • Варна
Бобчи, тогава аз те гушкам виртуално. Знам, че не е същото, но знам как се чувстваш. Всичко ще се оправи, ще видиш ❤

Кло, колко време отива възстановяването и има ли значение дали приемаш калций?
Защото, ако помага, можеш да си печеш черупки от яйца.

# 1 205
Бобче, няма да пускаме палците. Всичко ще е наред.

Малкото Мид 🥰 ама домашния любимец.... брррр.

Мисте, направи ли маникюра?

# 1 206
Имам чувството,че скоро в магазина най-евтиното нещо ще са цигарите.Обаче сигурно и те ще поскъпнат.Най-добре да си стоя вкъщи и да чистя 🤐

# 1 207
  • Пловдив
Сиросче, ам не още...тя рибата у морето Grin Оная от офертата не вдига, ще мина довечерка през тия под блока, ам надали ще е скоро. Мнооого са заети, а и кат се сетя колко ще ме одрускат и май ще си седна аз да се правя.

# 1 208
Смених си маникюристката аз, защото предната още есента си вдигна драстично цената. Сега давам по 25 лв., но качеството е компромисно.

# 1 209
  • Пловдив
Смених си маникюристката аз, защото предната още есента си вдигна драстично цената. Сега давам по 25 лв., но качеството е компромисно.
ооо, тук колежките разправят за 35 поне.

# 1 210
Бобчи, продължавам да стискам палците.

Кло, колко време отива възстановяването и има ли значение дали приемаш калций?
Хирургът ми спря всички добавки, които пиех. Само на НСПВС съм в момента. Иначе зависи от много неща. Около два месеца обикновено отнема възстановяването.

# 1 211
35 лв за гел лак😱😳! Тук е 10-12€! Освен да дойда в Бг да правя нокти 😁!

# 1 212
Сис, тук печелят добре.

# 1 213
  • Наблизо
Бобчи,радвам се за ТУ!Всичко е наред,подобрява се ,браво на него!
Ерин,да се пазиш и почиваш момиче! Бебета в темата-на август!

Аз съм си вкъщи днес и търках дивана!!!!!!!!!!!

# 1 214
Бюти, оздравяхте ли?

Общи условия

Активация на акаунт