Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 693
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Бургас
Мид,прекрасна е Ена!
Да я нагушкаш от мен!

# 1 216
Мид, голяма сладурка е Ени. Домашният любимец предизвиква много противоречиви чувства в мен - едновременно ужас и възхищение.

Аз не ходя на маникюр, но като слушам мои познати, доста се печели от това. За цени не съм ориентирана, но чувам, че са много натоварени и имат много работа.

МУ пак ме ядоса.
По някое време ми изпраща снимка на положителен тест за ковид и не казва нищо повече. Питам го на кой е теста, какво се случва - ни вопъл, ни стон. След повече от час благоволи да разясни, че тестът е на сестра му. Питам как е тя, откъде да знаел. Звъннах на сестра му, не можела да говори, много работа имала, айде чао. И двамата са простооо нямам думи Rage

# 1 217
  • София
Киселяка си ходи, като е здрав Grinning Просто сме го спирали без бележки, като леко хремав. За снахата се притесних Simple Smile с девойчето са заедно от яслата, но ѝ се роди сестричка и я спряха от ноември, таа си я искаме обратно.

# 1 218
Верно ли, че вече отпадало спиране от ясла/градина без бележка и вече за всяко отсъствие щели да искат?

# 1 219
  • Наблизо
Добре сме вече,след малко ще събирам хлапето.
Починах си,сама и цял ден филми еххх

# 1 220
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Такааа, свалиха ми конците, раната зараства чудно. И до тук с хубавото.
В болницата пробите от това което извадиха от мен не могат да ги изследват... Пращат ме в онкологията, да ги изследват, туморни маркери, дрън дрън...Боли ме главата, нямам сили да плача повече.

# 1 221
Съншайн, прегръдка 🤗 Вярвам, че всичко ще е наред, а притесненията ти ще са напразни. 🍀🍀🍀

# 1 222
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
съншайн, не всяка болница има патолог за да изследва материалите. често ги пращат служебно някъде и резултата излиза след месец, понякога даже и не разбираш какъв е.
не се тормози излишно, пращат те в онкологията за да стане по-бързо.
стискам ти всички палци да станат скоро и всичко да е чисто.

# 1 223
  • Пловдив
Лоли, всички тревоги ще са напразни! Hug

# 1 224
Страхотни новини! Утре пак искам такива!
Ена е чудна, но зверът в ръцете и ми докарва пориви да се метна на полюлея отгоре!Спи ми се зверски, та от мен лека нощ😴

# 1 225
  • France
Сънш, всичко ще бъде наред HugFlowers Four Leaf Clover

# 1 226
  • Пловдив
И аз залягам...
Чакам пералнята обаче, че така фърлих половин чиния пиле кавърма по пода, че и на дънките ми хвръкна Confused  та напръсках с обезмаслител и ся да видя кво ще излезе.  
Истината е, че не я хвърлих а тийна се переше и ме бутна, ама тва е дългата история...

Дойдоха ми обущетата, ама... пак има ама, да...нещо много лъскавки Thinking не са белите, а сребристи. Явно не съм забелязала разликата. Ще мисля.

# 1 227
ММ ми заяви, че била съм се била напила и ми спирал виното...  като гледам как пиша без грешки, ич не е прв...

Съншайн, всичко ще е наред, ще видиш!

Мисти, трябваше и млако на главата да метнеш, като маска да постои Smile

по - назад не п омняяя

# 1 228
Такааа, свалиха ми конците, раната зараства чудно. И до тук с хубавото.
В болницата пробите от това което извадиха от мен не могат да ги изследват... Пращат ме в онкологията, да ги изследват, туморни маркери, дрън дрън...Боли ме главата, нямам сили да плача повече.
Добри е обяснила точно.Един вид рутинна процедура .Всичко ще е наред!

# 1 229
Съншайн,не плачи. Всичко ще е наред. Гуш!
За яслите и градините... с риск да ме "изядете",но за мен не е редно да се пазят места. И наши познати в Сф така си пазиха място над година,а стотици деца не могат да посещават и градините са празни. Ми не е ок. С този недостиг на места,да се пазят по толкова време...
Гледам Капките аз. Голям смях днес. 😁

Общи условия

Активация на акаунт