Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 895
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 220
Мид,добре си.Щом и да дремваш можеш 😂😂

# 2 221
Ето по една кофа кафе за нуждаещите се.

# 2 222
  • София
Е, имам да свърша малко работа😂😂😂, но леко, без напрежение.

# 2 223
Бобч, изплаши ми окото 🤪 ма къф тоз час дет пишеш? Не мой тъй. Ако стана кралица 🤣 ще забраня със закон такова раннно стане. Малко като предизборно обещаниЙ стана, ама ще 🤣
Мързелота, само тъй. Ми и Асан е хора 👌
Станах, щото килеша като слон в коридора,  ма тез мъже грам усет няят ли. Развиках се сабалян, събудих етажа 😏
Бър,успех на спортистката👍

Новини. Някъде ..чоечец, радостен, усмихнат. Темата на репортажа- Великденски празници. Две изкуствени червени яйца на заден фон, в комбинация с колело тип украса, накачулено с китки. Щастливи сме, вика, да посрещнем хората за Великден, да празнуват тукачи.. Нощувка та еди колко си...Ковид няма, живота е прекрасен...
И си мисла аз- едно време не се празнуваше, просто се отбелязваше празника. Палнеш свещ в църквата, сборим се с яйчице, па подсладим с козунак, Танчето ще шопне една молитва и по леглата. Сега се приготвят седмица преди Великден, ще кажеш пиршество ще правят, две Нови години наведнъж ще празнуват. Не знам, не знам...Не ми обръщайте внимание, аз просто завиждам. Ще се работи, макар че, мога се фална- за първа година на Великден няма да работим Лидл- ци. Мн добре 🙂 Но денят преди деня ни стига 🤣 Пък и аз вече съм готова- яйца боядисани от Лидл, замразен готов козунак- печеш и аммкаш. Хич не се занимавам вече..
Просто ми смотано, че всеки празник, не е празника който трябва и беше. Смотано, че нейде ей, таме в задния двор война се води...А уж, християнски дни идат. Остаряям..
На вас другарки, успешен ден. Аз ще доотспя...

# 2 224
Добро утро.
Познайте кой забрави да свари на детето яйца за ДГ?! Мда,Я! 😁 Ся ги чакам и отивам да я будя. 😅 А 100 пъти си повторих вчера-да сваря яйца...

# 2 225
  • София
Браво Ено.
Аз как да забравя, само ходи след мен и дудне, яйца, яйца, яйца, пфууъ

# 2 226
Добро утро!
Тя Бобч станала аз като съм заспала някъде- голямо въртене падна. Как е Луната тези дни? Чак пък толкоЗ се влияя само от нея.

Аз пък помня големи семейни събирания за Великден като дете. При баба и дядо. И двамата бяха с по още 3ма братя/ сестри, събирахме се в къщата им, че и "младите с децата". Получаваше се страхотна малка сватба, но винаги имаше толкова смях, изпочупени яйца, игри с братовчеците, караници... и камари тави и чинии за миене след това. Ех, времена!!!

# 2 227
  • Пловдив
Добро утро на Велики четвъртък!

# 2 228
Мид,аз вчера цял ден си повтарях,даже на ММ казах да ме подсети. После и на дребната казах,тя отговори Добрее! И до там. Нищо де,важното е,че занесохме. 😁

# 2 229
Браво,Съншайн! Hug

Добро утро!

Съгласна съм с вас,че празниците не са това,което трябва да бъдат.

Ай,ай,прибрахме се късно,тамън да залягваме и дребното се надигна.Игра,въртя се,дърдори,па заспа.Към 5 го преместих пак в неговото легло,в 8 без 10 се беше напърчил!Айде пак при нас,пак въртене,игра,бърборене,викам си ставам да правя закуска .. връщам се в стаята - той заспал Grinning

# 2 230
Добро утро, аз отдавна съм на линия.
Скрит текст:
От миналия четвъртък сънувам гадости, в петък се поду това нещо. И всеки следващ сън значел все по-гадни неща, то смърт, то нещастия, то загуби, думи нямам.
Бляк.

За Великден сме си само с ММ, както всеки празник откакто я няма мама. Ще боядисам 10 яйца да си разменим със съседите и един козунак в хлебопекарната ще опека. Не ми се занимава да меся, а и ми забраниха да се напрягам, докато не разберем какво е това чудо. Агнешко и зелени салати не ядем, та само това ще е.

# 2 231
Бъръльо, палчетата са стиснати, успех на спортистката!
Бобчи, ти изобщо спа ли?
Сиросче, отмятай задачите една по една, иде почивка.
Ули, моята работа е баш чула Мара Великден, та се разпъргавила. Всичко правя все в последния момент. Декларацията пуснах снощи по нощите след няколко деликатни напомняния от мама и от приятелка, и двете счетоводителки. Викам си, тези двете няма да ме оставят на мира, да взема вече да я подам Joy Но да, един дерт по-малко.
Ваичка, гуш. Притеснено ти е, постоянно мислиш такива неща, нормално е и да ги сънуваш. Всичко ще бъде наред!
13, съгласна за празниците. Няма нищо лошо да се съберем с близките си, но някак прекалено ми идва всичко в последните години - пазаруване като за последно, тридневни софри и т.н. Супер, че ще почивате.

В кухнята ми е паднала боНба. Снощи уж пооправих, ама още има за оправяне.
Аз агнешко не обичам, ще пълня пиле за неделя. Само салати не съм купила, всичко друго е набавено и се надявам да не ми се налага да стъпвам в магазин, особено в събота.

# 2 232
Абе като сте се заразправяли за ДД,коя счетоводителка може да я питам нещо,на лични?Не е за попълване.
Правих вчера тесто за козунак.Нещо не втаса.Цяла нощ го държах в хладилника,едва се надигнало.Направих половината на кифлички,ако станат-другата половина ще е козунак.Ще диря прясна мая,че със сухата все нещо (не)става 🙄

# 2 233
На мен пък точно със суха (но на д-р Йоткер) ми стана перфектно набухването. 7 гр. за един килограм брашно за козунаци на София мел.Обаче чак прекалено с вчерашния козунак. Ей това е резултатът, такива хубави конци станаха, чак не си повярвах, че аз му баях три часа и половина плюс един час печене.
Скрит текст:
Накрая забравих поръската със захар след яйцето, но карай.

# 2 234
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
vaychka, ужасно е да го мислиш и да се притесняваш. Дано се наредят нещата при теб и мине леко, каквото и да е това!
 В тоя ред на мисли, аз съм с Хашимото, хормоните ми са андибул морков, както е модерно да се казва, и е крайно време да ги видя до къде са... Първо имах възли на жлезата, после нямах, иди ги разбери.

Общи условия

Активация на акаунт