Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 861
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 235
Кло,ползвам голям пакет мая,и не помня кога съм я отворила 🙄. Понякога, незнайно защо,стават такива гафове при мен 😬

# 2 236
Ако е отворена преди повече от пет месеца, не се чуди. Аз повече тази грешка с голям пакет не я правя. Сума брашно изхабих, докато разбера.

# 2 237
Може ли да получа реакция от червено вино, изразяваща се в червени сърбящи петна в долната половина на лицето (около брадичката и настрани), плюс от долната страна на носа? Пих 2-3 чаши снощи, започна да ме сърби рано сутринта. Или да е от храна? Но вечерях баница (домашна). Много върви с червено вино Laughing

# 2 238
  • София
Попи, аз писах, че се обринах на два пъти. Така и не разбрах от какво е, но при мен бяха мехури по ръцете и краката.
При теб, както го описваш, да не си се заляла с виното 🤣. Пий един зиртек или някакво друго и утре пробвай пак с виното, все пак трябва да е ясно дали е от него.

# 2 239
Не, Ре, само от вътрешната страна на долната устна имам следи от виното. Laughing Че и сърбят гадините, тази под носа също. Ще пия нещо, че не мога да спра да се драпам.

# 2 240
Подготовката за празника ми е зеро... Току що сложих яйцата да се варят. Миналато година мама беше в болница с ковид и боядисвах сама. Сега се радвах, че двете ще се забавляваме, обаче моето торнадо, вчера се изсипа на двора и освен обелено коляно, палецът на дясната ръка е подут и посинял. С две думи, пак  е извън строя. Поръчали сме цяло агне от ферма и до там. Не сме пазарували, не зная откъде и най-вече какви козунаци да взема. Проблемът е, че в тях набутват някакви аромати, от които и на мен и на Халапеньо ни се гади. Искам прост вкусен козунак! Няма кой да меси домашен... А, поръчах и две торти, надявам се да не заминат в коша като миналогодишните.
Искам някой да ме покани на гости, да ме нахрани обилно и да ме напие, но... никой не иска зло кат' мен Neutral Face

# 2 241
  • София
Попи, да не е херпис? Пий противоалергично, но и се намажи с нещо за херпес.

# 2 242
Попи, така както го описваш, прилича на моето заболяване, когато започва да се обостря. Дано е само някаква реакция.

# 2 243
Бърди,спах два часа и скочих.
Попи,на херпес ми прилича и на мен .

# 2 244
  • София
Здравейте!

Курабии гледам правите за Великден. Аз не знаех, че има и такава традиция. В нашето семейство само козунаци, яйца, агнешко, зелена салата. Тази година съм на работа на Великден и следващия ден. Кофти, ама някой трябва и да работи, а и без това ми е криво без мама на Великден. Не ми е празнично. Липсва ми все повече. Яйцата ще боядисваме с Пантичката в събота, защото днес аз съм на работа, тя е на училище. Ще се постарая да си докарам празнично настроение заради детето.
Козунак няма да меся. Не ме бива в месенето. Ще купим.
Баща ми и детето на Великден ще са при брат ми и неговото семейство. Добре стана, че ги поканиха, за да не си кукуват само двамата вкъщи докато аз броя мухи в офиса.

Ах, Карамелче, как се е подредила баш за Великден! Дано бързо й мине!

Попи, и ти с тези обриви добре си се подредила.

Вайче, ще отминат и сънищата, и жлезата ще се оправи. Само трябва да опиташ да се успокоиш. Знам, че е трудно, но на щитовидната жлеза нервите й вредят много.

Ядосах се служебно с една клиентка. Все по-трудно ми е да им мълча на такива. То хубаво са клиенти и трябва да се усмихваме мазно-мазно ( а лицемерието така да го мразя), ама всичко си има граници. Тази се има за Божество. Щом тя е рекла, трябва и законите в държавата да се променят, за да й се свърши на нея работата както й отърва.

# 2 245
Не е херпес, момичета. И друг път са ми излизали такива сърбящи петна, но никога не се образуват типичните мехурчета, не става рана, просто сърбящи зачервявания на кожата, които си отшумяват и по кожата не остават изменения. Този път са повече и включително едното е под носа. В момента и по главата ме сърби, и по тялото, но не са така локализирани като по лицето.

Сега в обедната почивка ще отида за нещо противоалергично.

Сирос, при теб от какво се провокира?

# 2 246
Попи, ще ти драсна ЛС.

Да си направя едно кайве ли? Нещо ми е бозаво на главата.

# 2 247
  • София
Прай кайвето. И му тури Бейлис. Празник е.

# 2 248
  • Варна
Прай кайвето. И му тури Бейлис. Празник е.

Подстрекателка 😂😂

# 2 249
А Бър, много е светло Grinning, пък и съм на работа, че и ще шофирам после.

Общи условия

Активация на акаунт