Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 750
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 280
Мисте,и моят се повлияваше по-бързо от един хомеопатичен монопрепарат,от колкото от салбутамола.
Да,Ули,отровна е.Но не предполагах,че такава реакция ще направи.Па и тогава го гледахме който свари,та толкова и сме го гледали 🤭.Ама пък и сравнително голям беше.

# 2 281
  • София
Не всеки може да е адекватен да окаже първа помощ. Дано всичко е наред.
Готова е Ена с яйцата.

# 2 282
  • София
Ена е голяма хубавица.

# 2 283
И Ена, и Синеочка са 😍😍😍😍😍

# 2 284
Ма как ми опраяте настроението с тез деца хубавите...ако знайтееее 😍😍 Ена е страхотно дете, пу, пу. Малко прилича на мен си, ама га бях маленка 😀
Децата готови и аз готов с Кили, като изсъхне го пращам дет му е мястото 🙂

Скрит текст:

А сега ще довършвам тази африканка 😂
Скрит текст:
Горката, голям гръб и ударих, сигур ми е сърдита. Обаче съм мега леке.. като намацам важното и останат дреболии.. почвам нещо ново и.. седят недовършени предните 🤨

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 17:48 от Thirteen#

# 2 285
'ма страхотен е Кили, страОтен.

Ренко, абе върти ми се, че беше варила яйца в еър фрайера, дали се бъркам?

Аз последните години в уреда под налягане ги варих и нямах фалове, ама ако има още по-мързелив начин без вода да се хвърлям на него Grinning

# 2 286
Ули, аir frу за 10мин 132 градуса. Така пишат поне по фраер групите.
Аз традиционно в тенджера ще си ги варя.

# 2 287
13,бра'о! 🤩🥳
Ули,да,за 13 минути на 132°,но да са били поне час на стайна температура.Не се пукат,но при мен избиват малки точици от самите яйца по черупката.Не бих ги правила така за боядисване, защото ако това наистина са пробиви,едно че ще се боядисат и самите яйца,друго,че не мога да съм сигурна така каква трайност ще имат.Грях не грях,каквото не се изяде максимум до сряда,отива на боклука.
Освен дежурната декорация от тави,тенджери,тигани и разни форми,към тях вече има и листа от маруля, картофи-цели и на кубчета, моркови, кифлички,и някъде скрити и изровени остатъци от закуската 🤦🏻‍♀️.Сипах си,нищо че слънцето още пече 😬

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 18:29 от Ренко

# 2 288
  • София
Преди да родя, най-обичах Коледа да си украсявам елхата и Великден да си рисувам яйцата. Още горещи с маслени пастели и после в боя.. Сега шансът да докопам някое от тия действия рязко намаля, защото Киселякът е роден творец. Ще ви покажа едни мои яйца от преди 7-8години:
Скрит текст:

# 2 289
А, то сега както расте денят, ако чакаме да е тъмно няма да има време за спорт изобщо Simple Smile

Мерси, момичета, значи ще си ги варя в уреда под налягане, там поне не са ми се пукали.

# 2 290
Ули, кажи как ги вариш.

Търте, ♥️ талант и половина. Злобния поглед е едно към едно.

Ренко, лоша жена. Сърбят ме ръцете и аз да врътна един, но е късно вече.

# 2 291
Чудни дечица?
Килито тоже!
Попи, ако виното е купешко нищо чудно да си се изринала от него.
Моят тийн ми сецна празничния ентусиазъм. Звънна ми от училище, че го тресе. Казах му да се прибира. С температура е.  Докато се прибера беше смъкнал до 38 градуса. 🙄
Нито яйца съм  боядисала, ни козунак месила. Щяхме да ходим на гости, ама с щяхме ще си останем. В събота ще опляскам яйцата и козунака тогава. Боята -течна от Лидл, на ръкавицата, пляс-фрас и готово.
И глава ме зацепи. Пих хап, сготвих спаначена супа, после ще пекна картофени крокети, салата ще нарежа и стига толкоз за днес.

# 2 292
Сирос, имаш ли програма на пара? Аз на нея ги правя, наливам около 300мл вода, слагам кошничката за пара, една от лидл съм я вземала и нареждам яйцата и пускам на пара за 7 мин.
Моят има програма за яйца, сега видях, тя е 2 мин на високо налягане. Утре ще варя пробно няколко и ще пиша пак.

# 2 293
Нямам специална програма за пара. Ще съм благодарна, да споделиш.

# 2 294
Ще ги пробвам на яйчената значи и ще ти кажа стават ли.
Чак ми се приядоха варени яйца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт