Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 755
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Попи, гуш. Дано е добре детето.

# 2 266
Ох, Попи Hug
Дано всичко е наред с детенцето.

# 2 267
Попи Hug
Гледката е ужасяващата. Дано е добре детето!

# 2 268
Аз съм взела 20 стикера от Пепко,много нежни и красиви,боя на Йоткер. Ще видим в събота кви ще ги наклепам. 😁
Попи,🥺 дано всичко е наред.
За пъпките не знам.
13,сварих,сварих. После ще ви покажа какви ги е боядисала дребната. 😃 НИдей така с метлата. 🤭
Карамелче,ела у дома. Така и така ще е лудница,поне с теб да се наядем и напием. 😆🤗 Козунак ще ти омеся,без нищо. Не обичам и аз да слагам аромати (да не се издавам,че ги забравям обикновено).  🫢😆
Изпихме кафето с френдката. Завъртях се из градината.
Черпя ви:
Скрит текст:

Другите са големи. 🙄

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 16:45 от Anyyyone

# 2 269
Тази година реших да пробвам с пастелни бои, но яйцата ми не са бели. Има ли някакъв трик?
Покажи после.Аз взех една скапана боя ,ама карай ,кот такова.Пастелна не съм виждала май 🤔

# 2 270
Ахой!!!
Ении, красив рижко и още по-красива принцеса!!! А момини сълзи как обожавааам...

За другата тема - наистина е майка плаче, но... аз съм виждала какво ли не и имам по-различно мнение от повечето.

Боички имам два вида - обикновени за вода и такива, дето ги слагаш на ръкавица и мажеш. Обаче нямам съдове за боядисване, та май само ще мажа, пък квото станееее...
Мисля да вапцам в събота, щото утре ше ходя до село да си взема домашни яйчица, а пък ММ ше се изнася още днес, та малката ако се тръшне да ходи с него, няма да може да боядисва с мен... ще трябва да избира дететоооо...

# 2 271
Как съдове?В буркани ги боядисах аз и айде .

Тез ментички да ви похваля .

# 2 272
Ох, Попи, дано да е добре детенцето. Понякога, като се случи нещо такова и си викам, да са здрави само дечурлигата.

# 2 273
  • София
Попи, ужас! Изтръпнах само като го прочетох, представям си да го видиш какво е. Дано се оправи детенцето!

Панде, ам ква е тая фирма дет и на Великден работи...? Много ми е чудно Thinking Хранителни почиват, аптеки почиват, та ти ли...?

Мисте, ако ти кажа каква е фирмата, ми отиде прикритието. Wink Но не е само в нашата фирма тъй.  Кло правилно  е писала - МОЛ-овете не почиват. Моят офис не е в МОЛ, но  е в сграда, в която всички обекти ( и офиси, и магазини, и аптека) работят  по празниците. Шефовете ми са сключили договор със собствениците на сградата, според който и ние ще работим. Няма мърдане. Поне съм с намалено работно време : 1 час по-малко от обичайното. Laughing Иначе има  офиси на нашата фирма, които са в самостоятелни помещения и ще почиват.

Ени, Синеочка е цветенце неземно! Рижавият също е сладур!

Кло, аз към " да са здрави децата" добавям "и възрастните покрай тях", защото тези деца имат нужда някой да ги обича и обгрижва.

Аз купих боята за яйца, която ползваше мама. Нямам опит с друга и не посмях да рискувам. На таблетки е, но име на боята не мога да кажа наизуст. Разпознавам кутийката като я видя.
Иначе си харесах в нета една техника с алуминиево фолио: намачква се фолиото, наръсват се различни цветове течна боя в него и се увива яйцето за 20 мин. Така че купих и една течна боя да пробвам този номер.
Същият номер, но с парче памук си го правим с обикновената боя от години в моето семейство. До болка остаряла техника, но ние си я харесваме.

# 2 274
  • Пловдив
Панде, не не искам да споменаваш подробности...просто така беше въпроса Simple Smile  Дано поне ви обезщетят финансово.

Попи, дано всичко е ок.

Аз отивам на готово и квото боядисат/сготвят мама и свеки това ще е. От мен козунаци Smiley

# 2 275
Аллл, днес са решили да са без мен на работа 😊 Юпппиии..имам да взимам часове, тъй че айляк. И таман си викам, оххха..и килеша се върна силен вилен- скачай в колата да ме караш, имам мач, нямам време...😏Що реших, че остатъка от деня ще е само за мен и аз не знам...Щерката и тя- здравната ми книжка дей? Аз моята я знам къде е викам, твоята трябва ти да знаеш 🤨 От месец прави един зъб,от месец и казвам потърси си книжката, ще я искат. Вие чухте ля? И тя не. Сестра ми ми звъни, изписаха ги скоро, но днес водила малкото на пулмолог- астма казалЕ. Малко съм скептична, или ако ще е тва, сигур някаква на алергична основа ще е. Ама като и казвах стига го мъкна тва дете по болници и го тъпка с аб, вие чухте ля? И тя не.
Накрая ще замлъкна за всички времена...и ще лиша света 🤣 от мойта мъдроС 😅 Да видят те, нека...
Попи, съжалявам че ти се е случило. Със сигурност е мега травмиращо. Аз от филмови сцени ми става зле, кво остава реалност.
Боите- в Лидл има пастелни, някакви немски. Не съм ползвала обаче. Преди като боядисвах, взимах тези дето са като капсули, грешка нямаха.
А Синеочкатааааа 😍😍😍

# 2 276
  • Варна
Синеочсата е правена с много любов, личи й.❤

И аз съчувствам на Поли, ако бях на нейно място просто щях да съм припаднала. Не ме питайте как ще раждам.

# 2 277
Дето ви разправях за възникването на постите.Ей тая картинка как доказва всич-ко 🤪🤣
Скрит текст:
Ени,при нас уж е по-топло,а момината сълза още не е цъфнали 🤔.Големия една година си играеше с топченцата,които стават след като прецъфти.Мале какъв обрив получи 😱
13,точно алергична астма беше и при баткото.Правиха му сума тестове,но така и не се установи от какво точно.Двама лекари изказаха предположение,че е алергия към белтъчното тяло на вируса.Има разни поддържащи терапии,за да не се стига до кортикостероиди,урбазон или салбутанол(вентолинта).Дано намерят свястен алерголог или пулмолог.

# 2 278
  • Пловдив
13сче, навремето така искаха и синко да диспансеризират като астматик. М не. Не позволих. Не се и наложи нещо по въпроса. Класическата хомеопатия мнооого ми помогна. Подчертавам Класическа. За някои може да е смешно, ама аз съм пре-доволна. Та така...само споделям.

Имам задачки, а дремем в тъпия офис.

# 2 279
Момината сълза мисля, че е отровна. Обаче е много красива, много я обичам.

Синеочка е много слънчево дете, пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт