Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 757
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Къде такова правило за пиенЬе само по тъмно? Иначе за шофирането да. Аз не шофирам редовно, та не го турям у сметката.

# 2 251
Моите хора ще са много тъжни,ако е забранено пиенето по светло 🤭.И ще се крият от мен в миши дупки 😁
Кифлите станАха.Ся втори тур.
Трябва със закон да забранят да ходя в Лидл 🤦🏻‍♀️.Или само под зоркия поглед на Скъпия.13,няма ли някви спешъл карти за кукувици като мен.Не,не плюса,нещо по-така 🤩

# 2 252
Какво интересно има у Лидл, да не пропусна нещо? Simple Smile

Уф, нервя се тука с наличните два лаптопа, всеки със своите проблеми и кусури. Накрая ще ми писне тотално и ще нарина пари за нов, само дето не мога да си избера.

# 2 253
Бърди, аз купувах на скоро и то по съвет тук от форума. Доволна съм.

# 2 254
Къде да гледам за съвет? Някаква специализирана тема ли има?

# 2 255
Морнинг, тва вече е друго 😇 Наспах се, кеф.
Ренко, драсни два реда на Лдил вождовете,знаЙш ли, могат нещо да измислят 😉
Тва опъпчване ми заприлича на варицела 🤔
Ени, ма млади хора сте, вари на Синеочката коканце 😁 че ще ви метна с метлата 🤗 за Мид същата метла. Онуй дяволитото много ме кефи. Да вземете да пуснете фотка на тези хубавите, да им се порадваме.
Пия кафето и в банята. После знаете ..на плантация.

# 2 256
Няма начин,да не намажа нещо 🤪
Бърд,от днес кафе Лаваца,кашкавала,който е две килограмови пити се оказа учудващ добър, пиле,разни дреболии,и то станааа 🤑

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 14:48 от Ренко

# 2 257
Кашкавал няма да купувам поне още месец. Но приключвам последната кутия (от 6) Сюзме пейнир. Та се чудя, към турските магазини ли да поемам, или на родната стока да мина. Последно констатирах, че сиренето на Костови са го развалили, а цената му отдавна мина 15 лв./кг.

В другата тема е майка плаче. Може ли чак такава простотия човешка.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 12:42 от 🧡 Clo 🧡

# 2 258
  • Пловдив
Панде, ам ква е тая фирма дет и на Великден работи...? Много ми е чудно Thinking Хранителни почиват, аптеки почиват, та ти ли...?

# 2 259
Молът не почива, освен на 01.01. Това е кофтито да работи човек в офис в Мол.

# 2 260
  • Somewhere in the World
Добър ден и от мен...
И аз съм до никъде с приготовленията за Великден.Ни яйца,ни бои ни козунаци и месо. В събота ще ходя по пазар рано рано,че съм планирала с децата да боядисаме яйца при мама.И тогава ще изпека и агнешкото бутче, а в неделя преди обяд една тава свински пържоли,че агнешко само мама и аз папаме.Никакво настроение нямам, ама заради нея и децата ще се спретна......ще се съберем при нея на късен обяд.Някога,някога се събирахме целия род, мама е с 5 сестри и семействата, беше голям празник, ама сега всеки на някъде по света. Тя е с подут крак,и тея дни се забавлявам с изследвания и доктори, та за това само ви чета.
Мацки, от коя боя за яйца сте доволни?

# 2 261
Аз от години мацам само с течна боя, в едни флакони, дето ги затопляш в чаша гореща вода и мацаш направо с ръкавица яйцата. Желатинова ли се води, не знам. Важното е яйцата да бъдат още топли. За под 10 минути съм готова. Но трябва да имаш повечко ръкавици, за да сменяш на всеки цвят. В пакета са само две.

# 2 262
  • Варна
Тази година реших да пробвам с пастелни бои, но яйцата ми не са бели. Има ли някакъв трик?

# 2 263
Прити и аз като Кло само с течни бои мацам. Преди бях много надъхана, то кристали, то с нарязани люспи от лук увивах всяко яйце, за мраморен ефект. Сега ги подпуках само с ръкавиците, не ги сменях (ръкавиците) капех върху тях от всички боички и резултатът е... мега грознишки яйца. Ама не ми дреме, исках просто да приключа.
Изпъпчила съм се като тийн по цялото лице, а ръцете и краката ме сърбят и се чеша като крастава. Чудя се дали е някакъв чуден ефект от инжекциите, щото не съм ползвала нова козметика, нито съм яла нещо необичайно. Ма ще устискам до утре, да видим как ще се произнесе медицинското лице.

# 2 264
Станах свидетел в обедната почивка как оказват първа помощ на малко дете. Сринах се.

Общи условия

Активация на акаунт