Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 734
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 310
Ох, щипе, да Head Band

Може и с малко лимон да намажеш ако имаш.

# 2 311
Мерси, Мисте.
Аз най-обичам някой друг да ми ги пържи, ама понякога съм прецакана да го правя сама.
Херпес мажа с паста за зъби, но като тръгне нито пастата, нито лекарството ми помагат.

# 2 312
Паста за зъби, крем Здраве..туй ми е лека на мен.

Бобч, щерката рече, че не ги бивало ластиците ни..тя мн отбира, че прави през ден афр. дупе 😏 Тва мий голяма болка начЕ. Такова маленко имаше кат мене си 😁 и от две години като почна с тези тренировки.. са направи почти на Кардашиянките 🙄 Хич не ми харесва, ама .?мода, кой пък ме пита.
Иначе мацаниците си ги складирам или..по повод подарявам.
Щерката иска да ги продава в нета..мисла още по въпроса...някак си ощи не мога си повярвам 😁☺
Наспорт!

# 2 313
  • Пловдив
Пак ще е зор..утре ще купувам нещо.

Ако не сте гледали "Аз преди теб" по Кино Нова. Страхотен, но тъжен...

# 2 314
Не ща да рева аз на тъжни филми... Набарах втори сезон на Сандитън, е, с руски субтитри, ма кака ви е от соцпоколението и с руския език е закърмена, така че си го гледам и се размазвам от  кееееф... Оф, живее ми се в някой от старите векове, ама да съм благородна и богата, иначе не!

# 2 315
На мен ми е малко лигав .Но аз си падам по ужасии,страхотии и тежки истории.Гледахме "Убийство край Нил" тез дни,леко филмче,кримка с Гал Гадот.Много я харесвам.
Търти,продавай ги.Много си добра.Ще ти покажа какъв портрет подарихме на майка ми и баща ми,от художничка,която с това се прехранва.Ами не че е лош,но аз бих платила на теб.Съвсем сериозно говоря .Като отидем на село другия месец ще ти го снимам.Повярвай си,няма какво да губиш.

# 2 316
  • Mediterraneo
Мисте, тампон с вода за уста. Щипе, но минава бързо. Аз, откакто открих този трик, с това ги разкарвам гадните херпеси и разни афти.

# 2 317
Бобчи, ужасите и страхотиите мога само да ги чета, не и да ги гледам... Смърт край Нил и аз го почнах, но тази версия точно не ми допадна. Старите са по... реалистични някак.
Оф требе да се спииии

# 2 318
Ей,тази Ена какъв е бонбон! ❤🥰
Донесе и Синеочка две яйчица,че и хартиени поставки,и картичка... 🥰
Скрит текст:
Рижко е Гари Потър,Гарфилд,Наглец.. 😆😂
Момините сълзи тъкмо цъфнаха и при мен. И аз много ги харесвам,но скоро ще трябва да ги пооскубя,че се размножиха. 😃
13,направо започвай бизнеса. Убедена съм,че ще имаш успех и като видиш как се продават,може да се преориентираш. 🤗
Доглеждам Братя и се отмятам в кревата. 😁

# 2 319
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кажете нещо спешно за херпес? Ама домашен лек, че ся няя ходя в аптека...устните на мм са кат африканско д×пе Stuck Out Tongue Winking Eye  мазах с кокосово...друго?
Ако ти стиска, скилидка чесън, белиш, режеш надлъжно и търкаш.

# 2 320
Гледала съм го и преди, но да не повярвам чак, че стоя и рева на Аз преди теб.

Мид, ако решиш да си направиш разОдка до Филибето, само кажи, събираме четата. За една китка само струва ли си? Сега си давам сметка, че в някои градини из дворовете преди съм го виждала да го гледат свободно и целогодишно. Да не търсиш символика - Aspidistra elatior - Семейно щастие. Ама 20 кинта за една саксия, струва ли си?
https://palmi.bg/product/1484/aspidistra-semeyno-shtastie.html

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 23:19 от 🧡 Clo 🧡

# 2 321
  • Euskal Herria
Докато се добера до темата, станало утре. Ама и вие пак сте писали доста. Опитах се да ви изчета, малко хаотично, та нищо не запомних. Току седна, прочета и пак хукна по задачи.
Моята сага с контактните лещи продължава, днес бях на преглед и да взема нови. Другата седмица пак.
Курабии и яйца - готови, сега и козунака чакам. И едни сладки съм захванала, криво-ляво ги правя. Че на моменти не мога да видя Simple Smile. Каквото -такова, няма да ги пращам на изложба.

# 2 322
Яна, не можеш ли да се разведеш с оптаметриста и да се прегледаш при офталмолог в Испания. Ако бях на мястото на тоз чиляк, щях да си скъсам дипломата. От как в България една ме замота, че е и съсобственик на небезизвестна верига оптики в града, при такива "специалисти" не стъпвам. Няколко пъти по стълбите падах, колата я зажулих и още ме е яд, щот почти всеки ден го гледам одраното....

# 2 323
  • Euskal Herria
Кло, в оптиките няма офталмолог - както в тази, в която ходя в България. Ако имаш някакъв проблем с очите (здравословен), тогава отиваш за преглед в поликлиниката/болницата. Първо при личния лекар, ако той прецени, че си за офталматолог, тогава те праща. И ако реши, че трябва да отидеш, ама не си спешен, отидЕ... Може да чакаш месец, три, година... според натовареността на специалиста.
В момента имам в шкафа мининум 10 комплекта лещи. Да видим този път как ще са. Ако и сега продължават проблемите, ей къде е лятото, не остана. Като се приберем в България, ще търся там специалист. Simple Smile

# 2 324
Добро утро на Разпети Петък!

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 12:49 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт