Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 502
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Подкрепям Надето за позитивизма! Нищо,.че е клише. Много помага! Изпитано на собствен гръб. Не може да реши проблеми, или поне не всички, но помага да преминем през трудностите с по-изправен гръб и да не позволяваме на страхът, отчаянието и други подобни да ни смачкат.

# 2 341
Ваичка, много е лесно да се каже отстрани, но не чети. Ясно е, че се притесняваш, но така просто ще се сринеш. А нямаш никаква полза от това. Помисли и за близките ти, те също се тревожат като те гледат в подобно състояние. Ангажирай се с нещо, излезте на разходка, занимавай се с каквото намериш. Прегръщам те!

# 2 342
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Ваичка, Hug.
Мързелчето да оздравява! Че иде сезона на тиквичките Wink.
Спокойни и светли празници на всички!

# 2 343
Вайче, искам ти напиша нещо умно, ама пусто празна глава...Нали беше на преглед, що сега четеш, не разбрах, но съм писала за сестра ми. За две години на човек не приличаше и всеки ден на ново място рак си диагностицираше. По Интернет. Това е толкова наклонена дъска, че...Метни някъде тези устройства и се съсредоточи за тук и сега. Ще видиш, че ще се почувстваш по- добре. Мъчно ми е да те чета тъй...а ако бях у твоята околия щеше ми слушаш мъдрите мисли на живо. Повярвай...не искаш..😁 Някак си съм сигурна, че всичко ще има добър край 🤗
ДобрЕ, добре сте си дошли!
Вчера ми се размина, но днес ще се работи. Първо кафето.
Мързелота, до довечера да си шеС.

# 2 344
Вай,аз ти обещах,че всичко ще е наред,ама ти не ме слушаш! Престани да четеш глупости,че ей сега ще се ти почукам на входната врата с гьостерицата!
Мързелана да не се излага ,а бързо да оздравява,че сезона на тиквичките иде 😜!
Донсита и тя!
13,заплюла съм си покана за първата изложба. Да не си и помислиш да ме забравиш! Голяма фенка на твоето изкуство съм 🥰

# 2 345
Вайче,стига!Недей така,че не от рак,от мозък ще си заминеш!Успокой се,знам че е трудно.Но не за Бога,нямаш рак!Гушкам те много!
Добре,велкъм хоме 😘

# 2 346
Ваичка ида с точилката! Не чети, не е това! Ако поставянето на диагнози ставаше през чичко Гугъл, доктори нямаше да има!
Яна, ти пробва ли при твоята лл за час, защото това безразборно пробване на лещи с различни диоптри може да да влоши състоянието на очите ти, ако имаш астигматизъм съвсем се усложняват нещата. Само лещи ли носиш? Очила?
Тийна след тайлол хот спа без да вдига температура. Наливам с чай, давам иновирона, дано
само с вчерашното втрисане се  размине. Мързелотке и него така го тресеше, че не можеше да говори без да  му тракат зъбите.
От зарана правя бели, преполях едни цветя, потече по прозореца, стената, аха в разклонителя да влезе... Козунак трябва да меся, а още не съм седнала да ровя из рецептите, по коя ще да се трудя,не знам.🙄

# 2 347
Уф, решете ми дилемата да ходя ли до кауфланд като ще е лудница?

# 2 348
  • София
Ваичка, прочети Трима души в една лодка на Джером Джером.   И там така героят прочел азбучен справочник на болестите и установил, че има всички без възпаление на капачката на коляното.
Ули, аз не бих си го причинила.

# 2 349
Ули,не! Само ще се изнервиш и ще похарчиш пари 😉! Изпрати недовършения с точен списък!

# 2 350
Аз бих отишла сама.Недовършен ще ме изнерви,дава път на целия магазин.

# 2 351
  • София
Аз до Лидъл ходих за нормалните седмични продукти. Поносимо беше.
Ще взема яйца да се радват децата,н о от магазина зад блока ако има😂

# 2 352
Новините. Тапи за изнасянето на родните съграждани към Гърция. Чудесно. Дано. В бакалийката се надявам да е спокойно.
Донсита и тя закъсала...Всички да оздравявате, ей.

# 2 353
Единственото време,през което посещавам тукашния Л,е между 10 и 11.Тогава мога,а и е сравнително спокойно,главно сме аз и бабите.Обаче тая седмица беше ужас,на паркинга едвам намирах място да паркирам (и любимото ми,местата за майки с малки деца заети,къде от батки,къде от пенсионери,дет едвам фокусират пътя 😡🤬🤬🤬).Ули, зарежи тая работа,ако е нещо спешно,скокни до близкия магазин.

# 2 354
Ваичка, прегръдка! Но спри да четеш веднага. Всичко ще е наред, ще видиш. Лилявото ми кълбо е безгрешно 🍀🍀🍀
Мързи, да оздравяваш!
В магазините е ужас. Довечера ще пращам МУ да пазарува.
Ще подхващам ОИто 🤢

Общи условия

Активация на акаунт