Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 737
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 595
Аз "пържа" кило бланширани, и половин кило обикновени, с уред 5,7 литра съм. Не омазнявам  изобщо, но стават малко сухички.
3тият май се получи, поне бухна, ще ям козунааааак!

# 2 596
Едно парче козунак ядох,честно казано искам да си взема един цял и да си лежа на дивана,да чета книжка и да ям козунак 😁
Въздържах се де.
Обаче как се напих с вода,коремът ми е издут и ми тежи в момента.

# 2 597
Светли празнични дни, девойки!
Честити празници на пораснали момичета и на тези, с велики имена!
Гледам, че сте се трудолюбили - то не са козунаци, агнета, яйца с кори...
Не мога да се похваля с такива подвизи... Един пильок напълних и 10 яйца наклепах. За да не влизам в приключение - само в червено! Да, да, ама не. Уж едно пакетче стига за 10 яйца, ама аз 10 ги оплесках с...3 пакетчета! Срам!
Скрит текст:

А какви бои имаше едно време! С една боя боядисаш яйцата, децата и някоя блузка за освежаване на цвета Joy

Козунаци купих - рекламираха ги като страхотни, с масло, със захар и бадеми... Сух Леб с люспи бадеми...
Ма като са ми болни ръцете - квото купя, тва ще муаме...
Здраве да е. И без това от козунаци се дебелее, а аз добре съм се килнала в тая посока Joy

Бъдете здрави и щастливи!

# 2 598
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Като легнах в три следобед, та досега. Мъжете яли козунак с кисело мляко, мили колата, много са доволни как си прекарват.

# 2 599
  • USA
Честито Възкресение, момичета!
Малкото Сисунче го изпуснах, но знам, че е красотичка Gift Heart , нека си носи името с гордост!
Бъръльо х 2, да си жива и здрава Tada Tropical Drink
ЧРД и на племеницата на Пандето!
Дано не забравям някой друг празнуващ, ако да, да се чувства поздравен!
Ваичка, мъчно ми е да те чета, лесно е да се каже да се успокоиш, трудно за изпълнение Flowers Four Leaf Clover
Фрайъра ми стои в неотворен кашон в гаража вече 2 години. Само се заричам, че ще го използвам, и нищо...

Скай, страхотно са се получили!
Щях да те моля да ни пуснеш подредбата на масата ти Simple Smile Помня в една тема какви красоти споделяше...
Мисти Heart

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:34 от SkyBlue

# 2 600
Количеството на Ренко е идеално ако човек иска всяко картофче да е хрупкаво. Покрива дъното без да са натрупани един върху друг.
Аз съм припряна и слагам двойно, ще и малко отгоре на това за една доза. Горе долу 1.5+ кг на два пъти правя примерно. В резултат не са хрупкави всички, а тук там някое само.

# 2 601
  • Пловдив
Скайче, Hug  пак ще имате такива дни! Вярвам го Kissing Heart

Що дроб сарма изядох Yum синко и той само тва яде.

# 2 602
Забравих да се поФаля, че и полезна работа свърших - извозване до Пазарджик и обратно!
Малейййй! Аз - великата карачка!
А даже нямах подходяща музика за половинката, та слушА Шаная Joy

# 2 603
За мен картофите са нещо свещено 😁! Компромиси не правя.Ако трябва цяла вечер ще ги пържа,но да са как си требе.
Малкия вчера и днес се разцепи да яде агнешко. Одеве даже и дроб сарма яде 😳

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 09:29 от Ренко

# 2 604
Скай, страхотни трапези 👍😍 Страхотни!

Аз ся как да си изпльокам мойте яйца, дето лидл ми ги боядиса 😁
Днес бяхме И ние в Морската. Мн народ, ве. Някои и плажа откриха 🤪 Капана ми се искаше да открием с миУтУ, но не можахме се вредим от хора.. Ще го открием друг път, през седмицата, като няма гмеж.

Бър, Бър, честит празник 🥳
Беболина да расте здрава и щастлива, за радост на другарки и семейство 🤗

Христос Воскресе!
Дано ни донесе разум и смирение! Светло да е в душите ни, другарки!

МоЙте/на Лидл/ яйца
Скрит текст:

Малко фотки от днес
Скрит текст:

Празничен концерт 🙂

Плажно волейболче

Плажно кафенце

Плажна принцесКа 🙂

Принца и той доприпка 😀

Друга принцесКа на хамака пожела 😀

А това хлапе се люля в абсолютно всякакви пози. Завидях му, честно 👌

# 2 605
  • France
Христос воскресе, сладуранки Kissing HeartAnimal Rabbit

# 2 606
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Христос воскресе, сладуранки Kissing HeartAnimal Rabbit

Честито възкресение Христово!

Който спи през деня, се къпе през нощта, и е станал на таласъм. Демек аз. Но това не е интересно.
 Едно от нещата, които ще правя утре, е да обръсна долнището на мъж ми. Да, правилно четете.
 Лирическо отклонение , мъжа ми има любимо долнище, дето си го носи през седмицата. Метнах го в пералнята, да го пера, с една стара хавлия. Чудесно. Хавлийката му е чеиз, демек носи си я от неговото "вкъщи", преди да се съберем да живеем заедно.
  И нещастната хавлия да вземе да напуска власинки, и сега черното долнище е на бели власинки и топченца...УжасТ, ад и безумие.
 Преди време четох за life hack, със самобръсначка да се чистят такива опъпчени  дрехи. Ми стана. Пробвах. Утре ще го бръсна!
 Добре, че свършват почивните дни!

# 2 607
Добро утро! Будна съм от три и половина! Първата нощ на Беболина без биберон почти мина,само дето майка й почти не спа. Дано следващата е по-добре! За сметка на това пък станах свидетел на розов изгрев!

# 2 608
  • sf
Да ви разкажа ли нещо? Ако не беше смешно, щеше да е трагично...пак си изпуснах телефона в тоалетната и умря 😂 ще съм инат и пак ще го занеса на сервиз.

# 2 609
  • Пловдив
Добро!

Донси, а де...? Има няква прокоба да не ползваш в това помещение телефон Wink

Сиско, време е било за без биба Simple Smile

Фил, новия-стар си е на поста Grin

Общи условия

Активация на акаунт