Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 992
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 820
Тя затова звъни и бяга. Да не ми падне в ръчичките. Wink

# 2 821
Нашата е много готина. На скоро се засякохме на чешмата,на която наливам вода за пиене,че от чешмата не става. И двете нахулихме дружно ВиК,щото по 30 лв на месец давам,но водата е негодна за пиене. На кучето ми е съвестно да налея от нея. Тече кал! За бойлера дума няма да отварям,че втори сменихме за 6 години и като го източваме е ужас вътре! Та така. Но за това жената няма вина. Имахме и ние една сметка от 100 лв и каза,че щели да обикалят с багер и да спират,да платим поне 50. 😁 Викам ние всичко ще платим,но да дойдат да им сипя по една,да видя как я пият. Сума клипчета има във фб какво тече и никой не си мърда пръста.
Тук се опита да вали,но само за 5 мин. Слънце и дъжд едновременно. Аз си местих цветя,пресаждах,че да са ми в еднакви саксии.. Луда работа. 😂

# 2 822
Цял роман мога да напиша за ВиК - като започна от авариите, мина през инкасаторките и стигна до "бързото и адекватното" им обслужване. Познайте от кой жанр ще е писанието ми Joy
Миналата пролет имахме теч до водомера, те трябваше да го отстранят. Отне ми няколко месеца, десетки телефонни обаждания и много скъсани нерви.

# 2 823
Една събота отивам на работа, близо до сградата виждам авария. Изригва на фонтан вода и наводнява три пресечки наоколо. Отводнителните шахти запушени разбира се. Посред лято имаш два варианта за да пресечеш улицата, или да си събуеш сандалите, или да търсиш рибарски ботуши. Звънях почти два часа на аварийните телефони, няма кой да вдигне. Свързах се, но единственото което се получи е да спрат водата към сградата и околните къщи. Като си тръгвах следобед, фонтанът беше даже по-висок, явно магистрален водопровод беше изтряскал. След това защо водата била скъпа. Ами ще бъде, като се лее по улиците.

# 2 824
Ти пък до,при нас беше малко преди него.Но беше в нашия двор.И,спасявайте се.Бяхаме на почивка тогава,ама в Турция,и няма как да си дойдем.А свекъра не го бива вече да прави такива ремонти.Не искали и да им се плати,та да закърпят положението (щото те принципно само това могат).В крайна сметка свекъра се е мъчил,и някой му беше помагал.

# 2 825
  • Euskal Herria
Аз пък улучих лятото инкасаторката за водата, като си бяхме в отпуска в бг. Жената се извини, разпита кои са на адреса, къде да звъни, къде са водомерите. Нова била, дали й и нашия район към нейния. И затова щяла да минава през месец, просто било невъзможно за месец да обиколи адресите от двата района. Много беше любезна и разбрана.
Кло, едно предупреждение към вашата персона, че ще пуснеш оплакване, ако продължава така, няма ли да свърши работа?

# 2 826
И с пряката ѝ началничка си държахме тон, с шефът на отдела на Шести септември също. От едното им ухо влиза, от другото излиза. Имали текучество, какво да направели. Лошото е, че точно летните месеци, когато се изнасяме на хладно в планината, те тогава се разработват. Зимата йок.

# 2 827
  • Euskal Herria
Ооо, то като е с подкрепата на висшестоящите...

# 2 828
Беболина е нервна и крива ,тръшка се за всичко и си търси бибата, която уж отказахме преди два дена! Мен ме боли глава,изморена съм и ми сълзят очите ! У нас е като след претърсване от ДАНС за забранени вещества,имам да уча, трябва да пусна пералня,да измия чиниите, които преливат от двете мивки..... Ако можех да го приспя това малкото поне за час 😢...

# 2 829
  • USA
Ваичка, Мисти, много се радвам за добрите новини Hug
Карамела, пропуснала съм ти защо си на антибиотици, но дано и при теб има подобрение. И Това дето те тревожи с Карамелов да се размине Flowers Four Leaf Clover

Беболинка винаги я изпускам и много ме е яд Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 22:52 от SkyBlue

# 2 830
Мист, Вайче браво на вас! Знаях си аз, че всичко ще е на шеС!
По проблема на Вайчеето не мога си дам мнението, че тъмна Индия, но ако имах подобен проблем и аз като Ули, щях да си следя каквото трябва и сама щях се натъкмявам .Просто защото, от много години назад се научих да не разчитам на лекарите по нащи ширини...
Мист, със сигурност се води по някой сина. Сега са в тази възраст. За съжаление винаги има някой или няколко момчетии...които са мега яките и повеждат по простотии много хора. Освен разговори, и с него,и с даскалите...следваща стъпка са моите начини.. Не ви знам битието, но при мен се налагат тези крайни действия, защото няма мъж в схемата. Той абдикира. Та...нямах избор. Но с твърди думи и действия можем само, в тази възраст да им озаптим хормоните донякъде. Трябва да разберат, че все ще трябва да завършат даскалото, нямат избор. И нека е по- малко болезнено за всички ни/ ви.
Днес килеша оправи и последната двеойка. И пак похвала за отлично подготвен ☺ Взех да се притесняям🤣🤣🤣 Забелязах, че много мотивиращо му действа да не се налага да го изпитвам като третокласник. Прави всичко, само и само да не се наложи тази процедура. Предупредила съм, че за да не се случва това, има само един индикатор- оценките. И действа 🤣
Сиси 🤗
Карамелота, палци.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 18:47 от Thirteen#

# 2 831
Мисте,Вайче,много се радвам! И аз не мога да давам съвети,но дано лесно се намери решение за Ваичка.
Сис,дишай! 🤗 Ще мине и този период с бибата. А чиниите няма да ги измие никой,ще си те чакат.
И на Карамелчето стискам палци вече да се оправя и убавеца да няма ни-що! 🤗
13,кефиш! 😁
Готвя бобец. Постен! 😆 Гади ми се от мЕсо вече.

# 2 832
Мале, прочетох "последната двеойката" на Тринки като "девойка" и очите ми станаха Flushed

# 2 833
  • Пловдив
Ооох, 13сче, браво на твоя! Не виждам моя как ще ги оправя, а и класна се задава...заварих го да решава Grin  Уж г-та им казала, че ще ги изпитва...Утре щял да говори и а с другата. Нещо не вярвам, ма айде...ще изчакам.
Баща му снощи го "насоли"...кат си дойде пак Stuck Out Tongue Winking Eye  Ама на мен ми вика спокойна бъди, ще ги оправи! Head Band
Уф, все мислих, че баш до тук няма да се стига, ама на...

Ай, наспорт! Жина ми свършва...тряя да купя нова бутилка.

# 2 834
  • Варна
Имам кофа за боклук от тея на Нестле, за мен или дребен боклук на клиенти.
Една комшийка си остави отстрани на входа боклука и замина, върна се преди малко, видя, че го е забравила и вместо да отиде, да го хвърли в обществения казан, го натъпка в моя.
Сега, ако аз отида и й го оставя пред вратата й или си замълча и го изхвърля, заядливка ли съм или над нещата. Усещам, че трудно ще мирясам. Вие как ще постъпите?

Общи условия

Активация на акаунт