Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 296
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 835
Мале, прочетох "последната двеойката" на Тринки като "девойка" и очите ми станаха Flushed
😅🤣🤣🤣 Сакън, за такова нещо още сведениЙ няям 🤣

Мист, ан тей. Нека заявява поправка сам пред учителите. Смирено, зер виноват, па да склонява да го препитват за повишаване. Те даскалите обичат тъй. На моя килеш все тва му повтарям- и да не ти е интересно, прАви се там, че много искаш да научиш как свети флуоресцентния камък. Няма човек, който да харесва незачитане на самия него или това, с което се занимава. Не може да показваш неуважение и да чакаш добра оценка.
Ами аз си напрайх кафе...
Вечерята е полуготова. Една салата само..

# 2 836
Ако съм в настроение за заяждане,ще ѝ го тупна пред вратата.Ако не,ще го върна пред входа.
Няма да разправям,колко време се борих със салатата.Първо да я скъсам,да я поизчистя от мравките,да гоня междувременно Шефа през цялата градина,после да я измия,и да го преоблека няколко пъти,щото беше целия мокър...Стъпка част от морковите,извади няколко глави чесън,марули засипа с пръст,са само малка част от щуротиите за кратко 🤐

# 2 837
  • Somewhere in the World
Естелка, директно и го нося пред вратата!
Търти, браво на детето- желязна си!
Ние си говорихме “ нежно” с ММ относно войната. Ми неискам да знам, а той само ми надува главата..,,, ааааа!
Ай наспорт и от мен

# 2 838
Радвам се да прочета за добрите резултати на Мистик и Ваичка.
Карамелчик Hug Дано нямате поводи за тревоги!
Прити, завиждам за шопинга. Аз от няколко месеца му се каня, стигнах два пъти до мол и нищо не купих, щот нищо не харесах. А ни чака хубав повод. Казах ли, че всичките ми рокли нещо са се спрали и най ме устройва парти на нудистки плаж Joy ама нямааа.
И ме боли глава.
Я да питам, още ли спортуваме по познатата метода? Ако да - започнах, белки разсее мъглата в главата.

# 2 839
Стеле,това е голяма простотия.Ми то направо си е мега тъпня,ще й го върна в много любезна форма с думите "забравила си си боклука в моя кош" и усмивка .Ако има мозък ще чатне.
Хора,не ми се смейте,но имам въпрос
Начи ,Звери имаше Т 38.5 около 18 часа,нищо не съм й давала,сега спадна до 37.8.Досега е имала два пъти висока Т и все е била мнооого,мнооого крива.Тоя път не,гушка се,но се смее,говори и яде.В петък сме на лекар.Въпросът ми е,защо аджеба се държи различно?С годините по-леко понасят вирусите ли,или не е вирус нейното?

# 2 840
Бобч, можеш ли да видиш гърлото?

Естел, тя знае ли жената, че това е частен кош за отпадъци. Ако да, директно пред вратата и.

# 2 841
  • Somewhere in the World
О , Елифче, аз съм задобряла с онлайн пазаруването, обаче дебитната ми карта горката едва издържа, ама това е положението!

# 2 842
Търти,не мога.Тя спи вече,но и да не спи,не разбирам какво трябва да гледам.

# 2 843
Ясно. Аз се бях научила да им гледам гърлото. Дъгите се виждат червени, понякога ако отвореха по- добре, виждах и навътре бели или жълти петна по гърлото...най- лесно видимо са дъгите. Дано е нещо инцидентно. Но такава Т, внезапно, първо за гърло ме сеща.
И аз трябва малко да подновя гардероба, но с тия фъркащи цени...не мога се отпусна, както преди 😒

# 2 844
Бобчи, зависи какво са олепили. Някой път се скапват и от ниска t, друг път с високата t имат енергия като за три дребоса. Аз тогава твмпературопонижаващо не давам. По-добре така да ги кара, но не е закономерност да стават по-леки всеки следващ път.

# 2 845
Ясно.Ще пробвам утре с фенера на телефона да видя .

# 2 846
Бобчи,те вирусите са различни,зависи какъв е лепнала. Моята някой път вдига Т,друг път не... Сигурно е от гърлото,ако е червено.
Натъпках се. Тежко миЙ. Нямам бейлис. След малко баня и в кревата,може и ММ да не дочакам,че чак 22:30 ще си дойде. 😁 Пенсионерска работа.

# 2 847
  • Пловдив
Бобчи, ам може и зъб да е Thinking  детето само си показва какво и що...ето гушка се-ти отвъщай. Ако и се спи я оставяш...организма сам се справя и тялото подсказва Simple Smile в повечето случаи. Може да е нещо моментно.

Аз се замъкнах у Мола Simple Smile да веъщам едно палтО дет поръчах он лай, ама широчкооо...а М р-ра опъва на шкембо Confused Трагедия! Незнам как да сваля малко...още ги мисля.
Купих на двойкаджията къси гащи, че няма с кво да ходи.
Нящо мий криво, ревливо...уф...даже не ми се пий, а ви казах Наспорт одеве...

Елифко, още тъй прайм, да...мен не мъ гледай, не съм критерий.

# 2 848
Хич не се сетих ,че различните вируси различно ги карат 🤦🤦.Нямам опит .
Може и зъб,но утре ще я прегледам и да видим.

# 2 849
От зъб сам по себе си такава Т не се вдига.Но отслабва имунитета,и са по-лесно податливи на вируси.
Така и не се научих да гледам гърлото.Но ако има ангина,дъха има специфична миризма.Както и при обезводняване.

Общи условия

Активация на акаунт