Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 986
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Варна
Лейля, мисля си за салата, примерно жълтъка объркан с майонеза, горчица, чер пипер и чесън и после върнато обратно в белтъка.

# 2 806
  • София
Ваичка, потърси и второ мнение. При положение, че не е злокачествено може да се запази жлезата, ако преценят.

# 2 807
  • Пловдив
Карамелчик, стискам и за вас сега Hands Plus1 Всичко ще е наред!

# 2 808
  • Somewhere in the World
Mисте, браво за изследванията!
Ваичка, радвам се,че не е онова страшното, но и аз бих потърсила второ мнение.
Карамелка, да се възстановяваш, момиче - с тази приказна твоя Душа, трябва и тялото да е без забележки! Хайде, идва време за нови фустани и прекрасни пътешествия! Стискам палци всичко да е наред и при Карамелов, да има кой да те напряга Hug Kissing Heart
Аз си лекувам нервите с пазаруване...мале колко неща си поръчах, обувки ,козметика и бельо.Ма трябва нещо да направя,щото нали неможе само напрежение. Опитвам се да вляза в ритъм с храната, да изчистя отново въглехидратите, щото готвя заради ММ и пуста моя лакомия...но пък успявам всеки ден да спортувам.

# 2 809
Аз уталожих малко пазаруването, чакам да свикна с цифрите Scream Вече вместо на пазаруване ходим на разходки и ако тръгне приказка за пазаруване сменям темата, аааааа виж облаче ле бяло, ииииии подухна ветрец, и така пестим, с празни приказки пълен портофейл.

Някакви витамини дали да си играя да пия,така малко да ме "вдигнат" ? Изморена се чувствам.Какво ще правите с останалите яйца от Великден? Blush
Витамини определено, и малко навън да те види слънце, да си откъснеш глухарче от парка, да настъпиш кучешка купчинка, много разведрява Satisfied Магнезии и желязо май бяха най-важните, но като вземеш мултивитаминки и не го мислиш. Може от ония дето се разтварят в чаша вода и става газирана лимонадка, и да си го представиш като шампанско Hug  На яйцата
Скрит текст:
им направи едно пиле с ориз, дали в тенджера, дали на фурна, няма значение, и гарнираш с нарязани на четвъртинки яйца, и заминават, или в салата с маруля и репички пак вървят. Или онова дето е тип сельодка под шуба, на пластове се настъргват варени картофи, яйца, кашкавал, шунка, риба, каквото искаш, и мацваш майонеза помежду им, ама много майонезено става.

# 2 810
Ваичка, з бях със същата диагноза - възли толкова много по жлезата, че не се виждаше дет се вика. Хормоните идеални. Ходих на няколко ендокринолози и всичките бяха на едно и също мнение - трябва да се премахне. Послушах ги и се оперирах, сега с тоя акъл нямаше, щях да си карам така с възлите докато мога. Настройката на дозата се постига.

# 2 811
Мисте, радвам се, че си доволна от резултата. Дано и със следобедните всичко е наред.

Вай, няма да наливам и аз масло в огъня. Ще намериш правилното решение, момичетата са дали достатъчно насоки. Добър ендокринолог, с редовни прегледи и изследвания се справя с регулиране на дозата на ЕлТироксина. Майка ми е с втора операция и вече изцяло премахната жлеза. Има сигурно повече от 15 години от тогава. Но намирането на добър лекар след това си беше наистина трудно. Сега е ок. Хирерфункцията не е шега работа, лошото е, че ако не се следи дава много поражения. Ще станат нещата. Спокойно само.

Кара Мия, с ТМ дано е нещо дребно, а не това, което го мислиш. Да се оправя и той, и ти да си стъпиш на краката вече. Много ти се събра, за кратко време.
Сили и кураж за всички.
Heart

# 2 812
Аз поне второ мнение, ако не и трето ще взема. Знам, че не сме ендокринната тема, но и не ми се влиза там. Да сте чували за лазерна аблация на възли вместо рязане ? В Ендокринологията го правят от няколко години. Обосновката ми е, че ако режат ще се наложат хормони, а с тази процедура това може да се избегне, но явно не се прави масово. Точно в клиниката на Шинков се прави.

# 2 813
Вайче,Мисти,радвам се за добрите новини!Палци за Карамелов!!
Вай,видя ли?Няма да се мре😘

# 2 814
Писна ми от тъпаците лв вик-то.Пак спираха водата,т.е.,пак е имало авария по водопровода някъде наоколо.И като я пуснат,заедно с водата има и по-едри песъчинки,които запушват цедките на чешмите 😡.Добре че поне е по тях,а не пускам пералнята или миялната,че тогава още повече ще ги псувам 🤬

# 2 815
  • Варна
Ох, Ренко и аз редовно пращам поздрави на майките им.

Карамелови, вземайте се в ръце и Оздравявайте бързо и как си требе 😘

# 2 816
  • Euskal Herria
Стискам палци на всички, да се отчитате с добри новини!
Отметнах поредната визита в оптиката. Май-май ще се наредят нещата. Накрая с оптометриста ще си станем направо семейни приятели Simple Smile.  Иска да направя консултация и с офталмолог, само дето не се знае там колко ще чакам. И той е наясно, та пак ме предупреди. И след това пак при него, да търсим точните лещи.
Време е за едно следобедно кафе и продължавам със задачите.
Вчера за плаж, днес да якета, такова е времето. Мрачно, приросява. Кучето набързо го разходих, не е подходящо днес за дълги разходки. Косят тревата в квартала, навсякъде мирише на прясно окосено. Зелени площи да искаш. Simple Smile

# 2 817
Дано не чакаш много, Яна!

Аз пък "благославям" най-редовно инкасаторката в нашето ВиК.
Скрит текст:
От както дойде тази жена само проблеми ми създава. Миналото лято се оказа, че въпреки самоотчетите, които закачахме във входа, почти осем месеца ни е пишела само по три кубика вода, при средно потребление от поне 15 на месец. Хоп - 100 кубика на куп за плащане, точно преди да заминем на морето. Че и се обаждаха да заплашват с принудително изпълнение, а разсрочено плащане може да се направи само на касите на дружеството. Трябва да изляза в отпуск, за да намеря каса в града. Разбрахме се да ѝ пращам данните на Вайбър, щяла да ги нанася редовно. Ама не. Последно, точно около Коледа пак излезе сметка 100 лева, но на другия апартамент. Писнало ми е. Пращам данни за два абонатни номера, тя качва избирателно един от двата, но никога и двата. Че и се репчила на майка ми, когато се качила да ѝ отвори, че водомерът бил развален. Не можело 40 кубика за един месец. А то се оказа, че това са данни от октомври до февруари. Миналата седмица имаше бележка, че ще прави годишно засичане. Стоя, в къщи съм. Чувам, че се звъни и отивам да отворя - няма никой. 15 минути държах отворена вратата, да не е в някой от съседите, но никой. След час майка ми я води, звъняла, но никой не отворил. Мързелана.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 17:29 от 🧡 Clo 🧡

# 2 818

Няма ли опция за самоотчет по и-нет?

# 2 819
  • Варна
Дано не чакаш много, Яна!

Скрит текст:
От както дойде тази жена само проблеми ми създава. Миналото лято се оказа, че въпреки самоотчетите, които закачахме във входа, почти осем месеца ни е пишела само по три кубика вода, при средно потребление от поне 15 на месец. Хоп - 100 кубика на куп за плащане, точно преди да заминем на морето. Че и се обаждаха да заплашват с принудително изпълнение, а. Разбрахме се да ѝ пращам данните на Вайбър, щяла да ги нанася редовно. Ама не. Последно, точно около Коледа пак излезе сметка 100 лева, но на другия апартамент. Писнало ми е. Пращам данни за два абонатни номера, тя качва избирателно един от двата, но никога и двата. Че и се репчила на майка ми, когато се качила да ѝ отвори, че водомерът бил развален. Не можело 40 кубика за един месец. А то се оказа, че това са данни от октомври до февруари. Миналата седмица имаше бележка, че ще прави годишно засичане. Стоя, в къщи съм. Чувам, че се звъни и отивам да отворя - няма никой. 15 минути държах отворена вратата, да не е в някой от съседите, но никой. След час майка ми я води, звъняла, но никой не отворил. Мързелана.

С удоволствие ще я оскубя тая.

Общи условия

Активация на акаунт