Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 780
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Варна
Браво, Дами, добри новини.

Мисте, не съм чела, ама с частни уроци дали ще стане, може учителката да няма подход и да го спича детето.

Ваичка, маникюристката ми е без жлеза много време, тя ми е казвала, че най-трудно е да се наместят дозите на хапчетата, за да се чувстваш добре.
Иначе при нея е било лошото, но тя е така вече 20-тина години.

# 2 791
Ренко, оставих ти, отивай Simple Smile

# 2 792
Естела, току-виж на хормони се чувствам по-добре отколкото сега. Аз имам оплаквания, като от хиперфункция, но заради перфектните хормони нищо не можеше да се направи досега.
Странното е, че жлезата вади идеални хормони. Но, този възел го усещам и леко ме наболва, не е приятно.

# 2 793
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бърди, налЕ краставиците са за салата, не избираш дилдо 😁 Вчера взех едни дълги и тънки, пак се ядат.

# 2 794
Ваичка, това са добри новини, макар да се спича човек като чуе.
А дозата и с жлеза трудно се нацелва, че и се променя през годината, не го мисли.

# 2 795
Ренко, оставих ти, отивай Simple Smile
В петък,че имам още малко,а в четвъртък там не стъпвам 😬
Ваичка,майка ми е с операция на щитовидната жлеза.Махаха май възли,които ставаха по-големи,беше и с хиперфункция.Сега е добре,пие по малко хормони,и така.А беше толкова много хиперфункция,че едвам ги регулираха с хапчета.

# 2 796
  • Пловдив
Ваичка Hug
За даскалото...
Скрит текст:
На първата двойка говорих...тази учителка им е и класна. Неглижира случая, т.е за нея е нещо нормално...никва съпричастност, съчувствие, заинтересованост не усетих и не чух. Не, че е длъжна, ама все пак...
Пращах го на косултации при нея...които са само 30мин и само във вторник. Виновникът казва, че само един имал 3-ка...надали е така, ама явно двойките са масово явление и пак ако не се разтревожи и не почне да ги изпитва поотделно или незнам как Thinking Всъщност няма да се учудя нищо да не предприеме...
Начи...знам, че няма знания за 6, но за 4-ка ще се справи. Поне по това, което показва у дома.
Ще звънна пак следобяд да видим...
За вчерашната /по друг предмет/ съм на 90% сигурна, че я е получил щото ги е хванала, че са преписвали, отделно дисциплината куца и ей ти резултат...намерила е начин да ги накаже.

п.п. Искам и аз криви краставици Smiley Много обичам.
п.п 2 .. няма да ям днес.

# 2 797
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ваичка, това са добри новини, макар да се спича човек като чуе.
А дозата и с жлеза трудно се нацелва, че и се променя през годината, не го мисли.
Факт. Аз още си играя да си наместя дозата, вече съм била при трима ендокринолози, и не съм впечатлена.

# 2 798
Вай, сигурна бях, че не е трикракото, браво!

Обаче според мен потърси още едно мнение и дали някой няма да се навие да спасите жлезата. Не се хвърляй при първата срещната лекарка да я махате. Не е хич лесно да се живее без ЩЗ, а лекарствата може и никога да не ти ги нагодят. Твоята очевидно функционира добре засега. На колежка баща ѝ е от години с възли, няма здравословни проблеми заради тях. На твое място ще запазя първия час в Супердок при доц. Шинков (който ще е сигурно в края на годината) и ще започна да следя всеки ден по три пъти да изпадне час по-скоро. Не се оставяй, без да се консултираш с 1-2 светила. Премахването на ЩЗ трябва да ти е в краен случай.

# 2 799
Палци! Вече имат бицепси Smile Всъщност защо се стискат точно палци за късмет? С коремни мускули не става ли? Да се разнообразява гимнастиката Thinking

# 2 800
  • Варна
Не се учудвам, Ваичка, моята приятелка звънеше в Гърция, защото там е правена операцията и докторката и диктуваше какво и как да пие, щото то нали има значение лято и зима.

# 2 801
Мисти, радвам се за хубавите резултати! Hug
Ваи, искай второ мнение. Препоръчвам доц. Александър Шинков,  не е привърженик на радикалните мерки, ако наистина не са необходими.
Елифче Heart
И на мен душата ми е стисната с ледени клещи. На АБ съм след инжекциите и ми предстои физиотерапия. Каквото и да означава това. В петък ще разбера, гадното е, че след 30 инжекции и нам'колко антобиотика си имам болки.
НО, главната грижа ми е Карамелов. Отново има симптоми, както преди да му отстранят тумора. Ще ходи на преглед следващата седмица. Психясала съм от тревоги...

# 2 802
Ваичка, съгласна съм с Попи за второ мнение.
Можеш да пробваш и доц Катя Тодорова, при нея даже и без час можеш да идеш и да чакаш. То и с час чакаш, така че разлика няма голяма Simple Smile

Съншайн, аз сама си следя хормоните и симптомите и според тях си коригирам дозата, изобщо не разчитам на друг за това Blush

# 2 803
Мисте,Ваи,радвам се за вас! Hug
Карамел,стискаме сега палците за Карамелов...и ти да се оправяш!

Някакви витамини дали да си играя да пия,така малко да ме "вдигнат" ? Изморена се чувствам..

Какво ще правите с останалите яйца от Великден? Blush

# 2 804
  • sf
Аз нарязвам яйцата на дребно , смесвам със сирене, царевица, майонеза и чесън. И мажа на филии, грух 😀

Общи условия

Активация на акаунт