Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 750
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 775
  • France
Стис, стис, стис и стис. Flowers Four Leaf Clover
Беболина е чудно детенце. Heart

# 2 776
Беболинка е 🍬русокосо,къдраво ангелче!
Стискам палци на всички,които имат нужда !
Спи ми се.Събудих се в 5ч. Пия второ кафе,а у дома е бомба паднала Sad Трябва да се стегна .Много ме мързи напоследък.

# 2 777
Беболинка я изпуснах Sad но аз си ги зная, че с мама са кипри и красавици Kissing Heart

# 2 778
Ваичка, Мисте, стискам палчета! Flowers Four Leaf Clover
Беболинка Heart
Прити Hug

Главата ми е камбана.
Няколко дни разглеждам лаптопи, лашкам се в крайности като параметри и цени. Снощи цяла вечер се занимавахме с неработещо търсене в уиндоус, с МУ пробвахме разни магии, накрая уж потръгнаха нещата, но пак не е баш както трябва.

# 2 779
Стискам палци, Мисти, Ваичка!

# 2 780
И моите палци са стиснати, чакаме новини, момичета прекрасни! Heart Flowers Four Leaf Clover Heart

# 2 781
  • Пловдив
Хей!
При мен е ок резултата...
Скрит текст:
имам си нещо доброкачествено, което не бяхме виждали 3г. Свило се е, което беше целта.
Утре по обяд ще ида за другите резултати и така...обаче...хич не можах да се зарадвам на резултата, щото в таксито към работа пак Школо.
Скрит текст:
Пак двойка по математика на контролното. Станаха 2. Нямам поправяне според мен и хич незнам кво да го правя оня Head Band Даже май нямам сили да се карам и ядосвам. Снощи пак ми показва как хващал произвална задача и я решава без грешка, а в клас кво ставало...не може първи срок 5-ца, ся такова мазало. Не мога да го приема.

Ваичка...? Как си?

# 2 782
Мисти, радвам се за добрите резултсти.

Не знам дали е добра идея, но можеш ли да говориш с учителката, какви са нейните наблюдения и предположения. В крайна сметка явно може да решава задачите детето, явно е на друго място разковничето.

# 2 783
Браво,Мисте!Дано и другото е ок!
Да не е Русинова?
И Ваичка стискам!

# 2 784
Аз не знам точно как съм. Със сигурност не е рак, толкова е убедена лекарката, че отказа да ми направи биопсия.
Но, трябва да ми се махне цялата щитовидна. Този възел с кисти в него е над 3 см, и цялата няма здраво място по нея от други възли и кисти.
Ще го мислим и ше видим как ще стане, че трудна работа по няколко причини.

Мисте, супер при теб Simple Smile То и при мен е добра новина, де.

# 2 785
Браво, Мисте, радвам се за резултата!
Чакаме и Ваичка да се похвали.

За младежа не знам какво да кажа. Може би наистина да говориш с учителката и да видиш какво е нейното мнение, къде е проблемът според нея. Няколко урока при частен учител може да са полезни от гледна точка на това да му вдъхнат увереност и да е по-спокоен в час и на тест. Дано намерите решение.

Купих най-кривите краставици на пазара Joy
Салата е осигурена, остава да измисля манджата.

А, Ваичка също с добра новина. Отдъхни си сега, поуспокой се, консултирай се и обмисли вариантите Hug

# 2 786
Ваичка, това е добра новина. Я си сипи сега нещо по-силничко.

# 2 787
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Браво, Мистикова! Много се радвам за теб!
За младежа  математик, коментирали ли сте с учителя по математика, класната...Да не го тормози някои в клас, нещо да го притеснява?

Вай, браво и на теб!

# 2 788
Хубави новини. Радвам се, момичета!

# 2 789
Купих най-кривите краставици на пазара Joy
Щото не съм минала преди теб да ги взема 🤣
Ваичка, отдъхни сега!

Общи условия

Активация на акаунт