Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 737
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 555
ВНЛ, много ми хареса историята ти, мога ли да ти казвам Дешка?  Ще го изтрия, ако не желаеш.

Reunion много май ще ми станат имената хахахаха .Не съм в първа младост шА взема да ги забУравя и шА стане обърквация. Laughing

# 556
Така, така.
Прецаках се и аз. Изпекох му скумрия, направих му една голяма салата, отворих му бира. И той какво? Спи и хърка чак. Пък аз работя Joy

# 557
Ренко, без варене? Не вярвам, честно. Освен ако нямаш изба ледник. Не споря в никой случай, странно ми е.
Бърди, затваряй компа и давай подред. Риба, бира, салата.

# 558
  • France
Не, не, стига ни толкова Joy не искам повече да бременея.

# 559
Ени,ако е с винтова капачка не затягай,че да няма изненади.Майка за по-сигурно изрязва една,с която притиска зелето в буркана,и отгоре слага нормална.
Сирос,нашите така го съхраняват.На село даже и изба в традиционния смисъл на думата нямаме.Даже и в града оставят по някой буркан,който стои в шкаф под мивката.

# 560
Давах вече, свършиха и рибата, и бирата, и салата.
Подкарах шоколада, след малко и той ще финишира.

# 561
Ренко, и тук така, ама варим бурканите.
Късно каза, можеше да пробвам. Последното го бутнах в камерата.

# 562
Сиросче,ела ще те черпя една зелка. 😂

# 563
Аз пък сега от вас за сефте чух за варене на бурканите 😁

# 564
  • София
На мен ми е издържало така кисело зеле 3 месеца. Повече не съм пробвала.
Ренко, то е стелиризиране. Варят се малко, но със зеле не е необходимо.

# 565
Сиросче,ела ще те черпя една зелка. 😂
ще, но не заради зелката. Kissing Heart

Ренко, Фърли ме в шах, честно. Без варене? Ще се пробва догодина.

# 566
  • София
Ени, чудна ти е щерката, пу пу.

# 567
Обещах да мрънкам,а нямам време и сили дори за това!
Тресе ме,боли ме всичко,а не съм се спряла откакто се прибрах от работа. Правих пастицио,прах,прибирах, гладих,сгъвах... Добре че детето днес усеща,че не съм ок . Сега се гушна до мен и ме топли ,и ми стана по-добре🥰
Ени, Синеочето никога няма да ми омръзне на мен! Такава красавица,но кротко и добро дете си е направо шестица от тотото! Радвай и се и да не съм чула да се оплачеш от нея❤️

# 568
Оплаквам се, че ММ се сополяви цял ден и обяви, че ще си ляга рано, а има бутилче биричка приготвено и сега се раздвоявам между това да бъда егоист или трезвеник Worried

В близост до нас има военно летище.Тая вечер много бръмчат с вертолетите,Шефа се плаши и не може да заспи 😤
Споко, над нас нищо не бръмчи 😁 Там при въртелките сигурно е минало някое началство и ги проверяват да не са клеясали.

# 569
Бъди егоист! Наспорт от мен.

Общи условия

Активация на акаунт