Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 660
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 585
  • USA
Цинкът е на таблетки, а хлорофилът на капки. Две съвсем отделни неща са, но и двете са добре за кожата.
Синеочка ми е слабост и на мен Heart

# 586
Мисте, аз съм си така откакто се помня. Какво ли не съм пила, мазала - не е имали ефект много.
Сега от 1 година не съм си чистила лицето, имам нужда да отида на козметик.

# 587
  • Пловдив
Цинкът е на таблетки, а хлорофилът на капки. Две съвсем отделни неща са, но и двете са добре за кожата.
Синеочка ми е слабост и на мен Heart
второто може и да го няма тук...ще потърся, мерси.
Мислих си за бирена мая, ама май апетит отваря тя, та се въздържам...

# 588
  • София
Има го Мистик, ние пием течен хлорофил. Трудно се намира, но го има.

А добро утро.

# 589
Мисти, медицинска сяра (на прах) от аптеката. По-малко от 1/2 лъжичка с малко мед се обърква и се хапва всеки ден. 7-10 дни. Важно е да е малко количеството сяра, за да има хем желаният ефект, хем да избегнеш страничните - остатъчен вкус на яйца, да ти мирише на сяра и т.н. (няма истински вредни странични ефекти).

# 590
  • София
Добро утро! Всъщност добър ден стана докато стигна до форума.

Мисте, кафето , по-скоро мястото, на което го сервираш, е трепач. Обаче такива като мен вързани в ръцете не трябва да консумират кафе, сервирано върху парапет. Опасно занятие е. Затова се присламчвам към гледката и си нося моята чаша с кафе, която ще сложа някъде на по-стабилно.

Съвет за пъпки не мога да дам. Мога да съчувствам искрено обаче.

Кло, стиснати палци за теб! Чакаме да се включиш с новини!

# 591
Добро утро!
Нещо не мий ден Confused и кат се погледнах в огледалото и ми прилоша...как не мина тоя пубертет при мен бе, как? Кажете кво да пия за пречистване на кръвта...коприва ли, кво? Омръзна ми да пъпчасвам. Не моя се гледам.
Моя колежка пие алое по същия повод. Казва, че ѝ действа добре. Ако искаш мога да питам за линк. Поръчва през интернет от някъде.

# 592
  • Пловдив
Благодаря ви...ще пробвам първо хлорофила...да видим може и да се разлистя, да позеленея/помъдрея и т.н Stuck Out Tongue Winking Eye

# 593
Мисти,имах такъв проблем след спиране на противозачатъчни. Помогна ми промяна в храненето и много вода. Това е трудния начин обаче 🤗

# 594
Аз се опъпчвам като прекаля със сладкото. И като се случи в комбинация с МЦ е направо страшна работа.
За първи път чувам за хлорофил.

Ооом. От сутринта се занимавам с идиоти.

Снощи най-сетне спах непробудно. Еми, друго си е, да ви кажа.

# 595
  • Пловдив
Сиско, такива хапове нивга не съм пила...
По-скоро е хормонално и от въглехидрати, да...хем се ограничавам, ама на Head Band

# 596
За приема на хлорофил чувам много хубави неща напоследък. Сега като си ходя до Бг ще си взема и аз.
Влезнала ми е една муха в главата, гледах цени на имотите в Сф... пффффффф, не останах с приятно чувство.

Я да ви питам, капсули за кафе, тип Долче Густо- могат ли безпроблемно да се сложат в самолетен багаж, или от налягането ще почнат да гърмят? Ако е от значение- багажът ще е чекиран, т.е. ако се случи нещо, ще е в багажното, но да не ме опандизят при кацането? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
  • София
Аз преди месеци споменах за хлорофил, не помня в коя тема беше де. Аз съм доволна.

Цените ТиЛи са ужасяващи.

# 598
Мид, как точно действа хлорофила, какви са ползите?

# 599
  • София
Очистително, на хемоглобина влияе,
Аз приемам 1ч.л.сутрин на гладно във вода.

Общи условия

Активация на акаунт