Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 712
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 570
Глас за егоиста и наспортх!!!!
Днес се учих в парка да карам колело. Резил, братче, жив резил, излагация пълна, аз равновесие тотално не мога да пазя, като баланс байк го карам тва колело и пак залитам... тва четиресегодишна магарица да се гъзунчи кат бебе начииии... и тия тесни седалчици, ма що ги хправят толкоз тесни бе, ми дупарата ме боли, и два мазола на двете ръце май имам от стискане на дръжките и малката заяви, че повече нямало да се излага с майка си в парка, тате да те учи да караш, аз няма дасе срамувам повече ми вика...

# 571
Мързи, това не се учи на тази възраст. Къде беше преди 30 гОдин?
Какво стана с душа?

# 572
Душът сменен и работи най-най-най супер дупер.

Ни преди 30, ни преди 40 години съм имала колело, та да се науча. Затова се опитвам сега... ох

# 573
То и аз нямах тогава, ама на една приятелка брат ѝ ме научи на нейното, един прекрасен ден. А не се забравя, гарантирано.
Аз заспивам, уж не се налага да ставам в момента рано, но безотказно в 6.15 най-късно съм оцъклила очите. Повредила съм се вече.

# 574
Не, не, стига ни толкова Joy не искам повече да бременея.
Няма, няма, аз ще ти дам едно готово отгледано 16-годишно момиченце. Simple Smile Ако междувременно не съм му извила вратленцето.

# 575
Ееее Уиш, само хулиш детето. Какво пак направи

# 576
Учи ме на ум и разум, Ади. Тя - мен. Като почне да ми чете лекции и ми идва да я пратя да работи като мисионер проповедник сред аборигените. И на всичко отгоре по три пъти на ден слушам: "Изчезнало ми е едикакво си. Обикновено ти чистиш, значи ти си ми го преместила и изгубила някъде." Лелеееее! Като я хвана за вратленцетоооо!

# 577
Уиш, умна жена като теб при тези сладки думи на отрочето веднагически трябва да делегира чистенето  на него. Така никога нищо няма да липсва, щото ще го е подреждала тя.😆
Добро утро. Спах 9 часа и пак ми се спи. Хващам кофата с кафе пък дано да се разсъня.

# 578
Добро утро! Пия кафето и бягам
Да. ви е леко днес! Clo да бъде всичко наред.🍀🍀🍀 Болните да се стягат и оздравяват! 😘

# 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 със сичко успях - синеочка видях, оплакването на уиш видях, и кафето даже.
почвам ви е обратен ред Simple Smile
уиш, аз като се оплаках ти се смееше, нали? хак ти е! ние объркващите реда трябва да се подкрепяме. наспорта е правилното действие, ама е малко рано май.
синеочката. Simple Smile Simple Smile : сигурно съм питала и сигурно си ми отговорила, та значи напомням - пушка да си вземе тати, майка ѝ е оправна, да пусне ток по оградата. черни чували... ей такива работи.
и само още някой да каже, че е кротка! мАкАк кротка! аз го виждам това дете, че е от моята порода. по искричките в очите и по извивката на котката е ясно че си е щурчо. все такова да е.

# 580
  • София
Днес ми е кисело… Дано е от глупостите, които сънувах Simple Smile като имам по-смислено оплакване, ще пиша повече. Уморих се тия дни… може и затова да е.

# 581
  • Пловдив
Добро утро!

Нещо не мий ден Confused и кат се погледнах в огледалото и ми прилоша...как не мина тоя пубертет при мен бе, как? Кажете кво да пия за пречистване на кръвта...коприва ли, кво? Омръзна ми да пъпчасвам. Не моя се гледам.

# 582
  • USA
Мисти, цинк и хлорофил.

# 583
  • Пловдив
Мисти, цинк и хлорофил.
в комбинация ли, как?

# 584
Добро утро!
Още веднъж благодаря за хубавите думи. Нашите гарджета са си най! ❤
Добри,недей така. 😂
Ерин,и аз сънувах страшни глупости. 🙄
Пия кафе и ще излизам с една приятелка. Обаче ме боли корема,стомах,яйчници... Чакам МЦ и май ще се презастраховам с превръзка.

Общи условия

Активация на акаунт