Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 043
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 825
Поло от мен 😁

# 826
Само не пежо от мен 😬

Сготвих най бързата манджа на света.

# 827
  • Варна
Само не пежо от мен 😬

Сготвих най бързата манджа на света.

Коя е тя?

# 828
Доматена каша. Става за минутки с доматена салца.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 20:48 от Сирос

# 829
  • Варна
Доматен каша. Става за минутки с доматен салца.

А ще ям " бой " ако няма месо 😂😂

Егати, има ли проблем ако качвам стълби? Живеем на 5-я етаж и редовно се разваля асансьора

# 830
  • София
За кое да е проблем? По принцип само при рискови, проблемни бременности има, ние сме на втория и няма асансьор Grinning Затова и рядко излизам. Ама ако са ти гледали шийка едно друго и всичко наред, стига да не тичаш нагоре, мисля че няма проблем

# 831
Фил,и тя така каза .
Нали има/ше атопичен дерматит и трябваше да избягвам някои храни,затова и по-предпазливо действах.
Хубу,де,явно пак в стремежа си да правя най-доброто съм оплескала нещата.
Глупости, нищо не си оплескала. На 1 година МОЖЕ да яде почти всичко, но това не е задължително. Особено кърмените бебета дори на 1 година все още имат ограничено меню и прояждат всичко с някой и друг месец по-късно. Ако детето ти е здраво и жизнено, с добри показатели, последното, което трябва да мислиш са килограмите му. Ей, ще одъртеете като мен и ще се чудите защо сте си късали нервите за толкова незначителни неща. Аз много се чудя на акъла си едно време как се тръшках за подобни щуротии, ама...

# 832
Сиросче, идвам да живея у вас.
Много обичам доматена каша.

# 833
Ерин, мисля, че твоят вписан пентаграм, ще стои страхотно около глезените, т.е. два еднакви татуса около двата глезена от външната страна на крака.

# 834
Ела, Бърде. Ще ти направя колкото искаш, па аз ще си сънувам сарми...Stuck Out Tongue

# 835
  • Варна
За кое да е проблем? По принцип само при рискови, проблемни бременности има, ние сме на втория и няма асансьор Grinning Затова и рядко излизам. Ама ако са ти гледали шийка едно друго и всичко наред, стига да не тичаш нагоре, мисля че няма проблем

Нищо не са ми мерили, нищо ми няма, нямам оплаквания, освен дискомфорта ниско долу, ама то е нормално, нали се разширява матката.
Значи ще отслабвам 😂

# 836
  • Пловдив
ОтидОх и играх Grin  Добре ми се отрази, въпреки нежеланието с което тръгнах. Бяхме малко хора...

Ядох домати със сирене Smiley  и ся пия просеко. Ам голЕма комбинация, нали?

Салмонелата не е за подценяване. Може да мине време без да разбереш, че я имаш. Синко така не тръгна на детска навремето. Беше изкарал някъв летен вирус...след месец чааак с изследванията разбрахме, че я има. Голям зор да я преборим.

# 837
От теб кашата, от мен сармите.

Хич не е шега салмонелата.
Преди години мои роднини се бяха разболели, точно от някакви купешки десерти.

# 838
Глупости, нищо не си оплескала. На 1 година МОЖЕ да яде почти всичко, но това не е задължително. Особено кърмените бебета дори на 1 година все още имат ограничено меню и прояждат всичко с някой и друг месец по-късно. Ако детето ти е здраво и жизнено, с добри показатели, последното, което трябва да мислиш са килограмите му. Ей, ще одъртеете като мен и ще се чудите защо сте си късали нервите за толкова незначителни неща. Аз много се чудя на акъла си едно време как се тръшках за подобни щуротии, ама...
Що зор видях докато захраня Шефа,само аз си знам.Това дете до година и два месеца ядеше,така де,пиеше,само и единствено кърма.И чат пат от моето ядене облизваше лъжицата.Една педиатърка се мъчеше да ми пили на главата колко били важни витамините от зеленчуците,и бла-бла,ама аз кво да направя,като това инато човече отказваше всячески да приема храна.ЛЛ пък ми се радваше много 😂Пък и ПКК му беше перфектна.Ей го,прояде,зор огромен беше,даже сега не мога да му затворя устата.От следобед до сега е изял пудинг около 200гр,един мъфин,супата,доста месо от пилешко,краставица малко,и АМ 🥴🤷🏻‍♀️

# 839
  • France
И тука навсякъде разправят за тази салмонела. Плюс е-коли в едни пици. Кви лайна ядем...

Общи условия

Активация на акаунт