Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 171
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 810
До майките с малчовци- пуснаха ни инфо в Лидл, за изтегляне Киндерите от продажба. Знам, че става въпрос за салмонела. Да имате предвид.

# 811
  • Варна
До майките с малчовци- пуснаха ни инфо в Лидл, за изтегляне Киндерите от продажба. Знам, че става въпрос за салмонела. Да имате предвид.

И как точно ще има салмонела в изкуственото съдържание на яйцето???
Тотално изтрещяха всички, първо беше за шоко бонса, сега за киндер яйца.

# 812
Все пак с мляко се приготвя... де да знам. Така се говори..

# 813
Четох и аз днес някъде, ама за германия пишеше, проблемът бил в белгийски шоколад. Мислех, че нашите тук няма да ги засегне

# 814
  • Варна
Все пак с мляко се приготвя... де да знам. Така се говори..

Душко, сухо мляко, пълномаслено сухо мляко, аз съм продала почти цяла кутия, че и аз ядох ,лъжат.

# 815
По оборудването на производителя. Ето така https://btvnovinite.bg/svetut/nad-100-deca-v-evropa-sas-salmonel … ladovi-jajca.html

# 816
Четох го това,добре че ми се свидят 2-3 лв за това смешно яйце! 😂 Че и сега има няккво голямо,за 10 кинта! 🫢🙄😂
Ще правя макарони на фурна. Мисля и това да вечерям. МУ си има зеле. 😁

# 817
И аз го чух това ,даже един скрийншот ми пратиха,аз не купувам такива работи все още.

# 818
  • Варна
Ши умръ от смях, моите са със срок 21.08 😂😂😂😂
Със салмонела уж са до 20.08

Ама то става въпрос за големите яйца, тея, дето са по 10-на лева. Интересно, не са ли едни и същи с малките, божкеее.

# 819
  • София
Аз имам два пакета чоко нещо си, малките яйца, но са с крайна дата 19.9, таа не влизам в списъка.
Единствената татуировка, която искам да направя, е тая на профила ми Grinning Ама нали съм слон и нямам идея къде може да я направя и да е сравнително безопастно и да не сдаде багажа.

# 820
МУ все влачи шоколадови яйца на детето, та се чудя къде да ги скрия. 🤬 Сега имам чудно оправдание, да ги метна в коша.

# 821
В Лидл се изтегля всичкото Киндер де що има. И всички срокове. Клиенти могат да донесат касов бон и ще им се върнат парите. Това е  нареждането.
Дописвам, сега проверих инфото отново- даже и без касов бон ще се приема връщане.
Оф, отново се редактирам, ама така е... като чета наникъде. Пускам инфото, щото номер арикулите са снимани, да си ги видите
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 19:32 от Thirteen#

# 822
  • sf
Като се замисля- кой знае колко храни са заразени с нещо, пък не знаем.

Трябва да си избера кола, да е хечбек, малка, икономична, с нисък данък и лесна поддръжка. И да е под 3500.😁

# 823
Ние Киндер Буено хапвахме тези дни,че играя в играта. 😁 Гледам няма го в списъците,а и вече е изядено.
Донси,опел. 😃 Аз съм доволна от моя оРел.

# 824
  • sf
И аз май натам клоня. Ще си взема една корсичка.

Общи условия

Активация на акаунт