Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 092
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Лайла, на 12 месеца трябва да яде всичко по принцип.
Имам ОИ оттук до небето, но искам да отида и да тичам. Сега се чудя какво да направя

Отивай да тичаш 😊

# 796
Фил,и тя така каза .
Нали има/ше атопичен дерматит и трябваше да избягвам някои храни,затова и по-предпазливо действах.
Хубу,де,явно пак в стремежа си да правя най-доброто съм оплескала нещата.

# 797
Лейла,няма да съм единствената баба с татуировки ,която пее приспивни песни на Металика.А и бръчките и увисналата кожа ще са си изцяло мои ,тъй че хич не ми дреме.
Звери също качва малко,но тя пълзи от 5 месечна и е била винаги много активна.Не се тревожа ,под нормите на таблиците на СЗО е например,но децата не са роботчета по калъп.
Нищо не си оплескала.Всяка майка прави най-доброто,на което е способна .

# 798
Лайла, на 12 месеца трябва да яде всичко по принцип.
Освен цели! ядки и шоколад.И меда е над 12 месеца.
Мисте,щях за болничния да ти казвам.Комисия съм ползвала само по време на първата бременност.Тогава помня,че първият болничен издаден от комисия не може да е повече от 15 дни,следващите са по месец.Но не знам дали за всяко нещо е така.

# 799
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
снощи направих тенджера супа. с кокалчета, месце, картофки.... зеленчуци всякакви... познайте кой днес сто пъти мина покрай хладилника и си стопли мъъъъничка купичка.
няма да отслабна ни-ко-га!

# 800
  • София
Моля, някой да ме нарита да седна на пустия му лаптоп по предназначение - имам работа. Днес съм от нас на работа и познайте. Успах се, чистих, прах, готвих, дори и кекс правих. Само и само да не седна. То това УбУ, ама работата мен ме чака. Нощта е пред мен. Дедлайнът е утре сутрин. Утре да му мисля спала-недоспала.

# 801
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър ви ден!
Мартеници! Какво да правя с мартениците, на мен, ММ и детето, спретната купчинка от  поне 40 броя са!
Повечето найлон с пластмасови топчета, а нали не бива найлона да го връзвам на плодно дърво или да го зарежа в природата...Гадно ми е да ги метна в болкука, дразнят ме да ги гледам ...
Идеи?

# 802
Бър, едно дружеско ритване от мен.
Очаквам да ми върнеш услугата Simple Smile Ама с по-силничък ритник.
Прескочих дедлайна, на финалната права съм, обаче толкооооваааа да не ми се работи, че нямам думи.

# 803
Работете и за мене, седя и чакам да се появи работа.
Стегна ме нещо врата и главата, като да вдигам кръвно пак, и намерих и направих упражненията за врат на д-р Шишонин, след 5 мин ми простветна и съм направо като нов човек.
И днес май няма да готвя, продължаваме на домати, има и за днес налични.

# 804
  • Бургас
Лейла,няма да съм единствената баба с татуировки ,която пее приспивни песни на Металика.
И аз така 🤘😉

# 805
  • София
Бър, едно дружеско ритване от мен.
Очаквам да ми върнеш услугата Simple Smile Ама с по-силничък ритник.
Прескочих дедлайна, на финалната права съм, обаче толкооооваааа да не ми се работи, че нямам думи.
Веднага. Рит, подбут, нахъс. Айде, още маааалко (или много).

# 806
Мааале, ква хубава дрямка си дрямнах 😇 Чудна. Довечера мога да довърша работата на Бър и Бърд 🤣 Ако не, ще броя звИздИ. Мда 🙄

Лейла, начЕ ся да не те фане зАмай да навксваш с дребоса..никво залитане. Яде ли, яде. Енергично лий, да. Всичко е наред. Че....нас със сестра ми ни водиха все поднормативни...ам няя ти казвам що бълвочи сме изяли със сестра ми, щото налЕ ..кво ще кажат хората. Говоря вече за по- късен етап,де. 1- ви клас...ама ни гледаха със съжаление...и като рекоха на Танчето, че сме под всяка критика, че като се амбцира тъз жена, как оцеляхме, не знам. Яжте вика, че ми омръзна да ме гледат все едно ви държа гладни 😏
Килеша и щерката и те тъй...все едни клечави, хубу,че майка им имаше баба им. Та спомена беше толкова пресен 🙃 и хич не ми беше, кой кво...Килеша носеше дрехи с един размер по две, три години...Докато не мина в зоната на здрача- пубертета. Та....Да. Казах.
С децата ще си спретнем заведение навън тази вечер. Харесвам така два, три пъти в месеца да се съберем на готово готвено, различно от моето. И на тях им харесва, та ще си изкараме приятна вечер 🥰

# 807
Няма да чакам втора покана, направо мятам на 13 част от задачите за довършване, а аз крак въз крак ще бича айляк Simple Smile

# 808
  • Пловдив
Аз приготвих дрехите на танци да вървя...ам нещо не ме дърпа на там Rolling Eyes
Тийна напраил един чертеж и си мисли, че е ок и отиде на фитнес Angry

# 809
И аз доста предпазливо захранвах. Освен цели ядки и шоколад не давах и нищо кръгло като грозде,боровинки... прясно мляко също ... Правех и мъфини със зеленчуци,месо, плодове, овесени ядки....наддава супер и винаги е била над нормите за ръст и тегло въпреки дребната си майка 😁
Най-накрая качих и първия проект в Гидхъп 🎉 . Никога не съм вярвала,че такова нещо ще ме измъчи толкова

Общи условия

Активация на акаунт