Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 096
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Аз имам 6, на двете ръце под лакътя, на едното рамо и на врата 2,като едната заличих с втора, защото на първата не ми стоеше добре цвета и мисля, че ми стига толкова, когато си избирах къде да ги рисува, татуиста ми беше забранил на стъпалата, ръцете и гърдите, защото там най-много се търкат и избледняват, а и най- много висвала кожата.

# 781
Преди повече от няколко века имах гадже , което правеше татуси. Ходеше по състезания даже,беше си татуирал едната половина на тялото (лявата,работеше с дясната ръка 😁). Молеше ми се да ми направи поне една татуировка,но така и не му разреших. До ден днешен не искам такова нещо по тялото си!

# 782
На място с повечко мастна тъкан ме бих си направила .Обожавам татуировки на мен и на други хора
МУ има две големи -на двете гърди и продължават по рамото и свършват почти до лактите.
Бъръльо,римски цифри и години ще е под друга,на която пише "семейство".

# 783
  • Варна
Всеки си знае. На мен ми харесва, когато е със смисъл и единствена, моите са такива и си ги обожавам.

# 784
  • Euskal Herria
И на какво заприличват татусите с годините? То проблемът е, че ръката, задникът, бедрото под татуировката вече е остаряло, кожата провиснала, отпусната без тургор, кой надебелял, кой с петна. Но то и без татута става същото.
Именно. Това води до деформиране на татусите. Докато човек е по-млад, няма проблеми.

Герата, и аз така мисля. Ама точно за родилния дом питам - дали при раждането карат майката да попълни декларация за припознаване на детето.

# 785
Янче,няма документ за припознаване от майката.Съгласие за първи ваксини преди да родя попълвах .

# 786
Панде, стискам палци! Дано се изясни какъв е проблемът.

Изкушавала съм се и аз за мъничък дребен татус, заглеждах по едно време много нежни цветчета. Ама съм пъзла.

Уф, компютърът ми прави някакви номера, не му работи търсенето. А трябва да ровя и копирам инфо от разни файлове.

Скачам и аз в кюпа на феновете на картофи с таратор. Пресни,  с масълце и розмаринче, ммм, покапах се чак.

# 787
Яна няма такъв документ,директно по ЛК се записва бебето на майката на адреса,ако нямат брак с бащата само питат дали ще бъде припознато и трябва да иде с ЛК бащата в деня в който е там жената от общината.Моят директно го записаха на таткото защото имаме брак,само имената аз написах и се подписах и това беше.Акта беше готов след седмица някъде.
И аз имам три,последната покрива първата,много грозно се деформира и не можех да я гледам повече.На 10+ години са,не мисля да си правя повече,евентуално ще пооправя или покрия последната ако пак се деформира.Мъжът ми не иска и да чуе,дори временна не иска да пробва.Сестра ми има 17,нито една не е мръднала но и няма при нея промяна в теглото.Една мисля само е повтаряла че е цветна и леко изсветляла.

# 788
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!

# 789
  • София
Приключихме с алерголога. Котката е невинна. 🥳 Виновни за конкретния проблем са дезинфектантите според лекарката.
Иначе се потвърди (аз си я бях установила по наблюдения) слаба алергия към полени и плесени, която при нея се изразява със запушване на носа, но не са те виновни за кожните лезии.

# 790
  • Варна
Те тия дезинфектанти нищо добро не свършиха. Браво, Панде, сега просто ги отстраняваш причинителите и готово.

# 791
Най-вероятно са обаче дезинфектантите в училище.

# 792
Браво,Панде!

Имам 3 татуировки,ама едната е много мъничка.
Преди време си говорим с колежка за татуировки и аз казвам,че се притеснявам как ще изглеждат след време като остарея, а тя ми отговаря "Откъде знаеш,че ще остареем?"Много ми хареса отговора и вече не мисля за това.Тъй де,нищо се не знай.

Бахме на консултация при педи,не е доволна от наддаването на Дечко.Малко било,не знам си кво било...А той яде,и апетит има.Вярно,че аз доста предпазливо захранвам и все още не яде всичко,но пък от количество не го лишавам.
Даде някаква книжка да чета,да видим какво ще измъдря.

По път имаме магазин за детски храни и всякакви други био,мио работи,много пъти сме спирали.Питам ММ дали иска да минем за да купя храна за бебето,Ок казва.Влизам,правя 3 крачки и телефона ми звъни,да съм побързала, че бил много кисел Angry Rolling Eyes
Е м@м@ му стара,12 месеца не се ли научи да сеи успокояваш детето в такива моменти?!

Проблемът е ,че той ненавижда да го карам да спираме където и да е.

# 793
  • Варна
Най-вероятно са обаче дезинфектантите в училище.

Трябва да ги забранят със закон, ама не би, пусти кинти

# 794
  • France
Лайла, на 12 месеца трябва да яде всичко по принцип.
Имам ОИ оттук до небето, но искам да отида и да тичам. Сега се чудя какво да направя

Общи условия

Активация на акаунт