Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 151
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 765
  • София
В един медицински център сме. Надупчиха Пантата с тест за алергии. Седим и чакаме сега. Стиснете по едно палци, защото лекарката предполага, че котката е причината за кожните лезии. Нямам намерение да напъдя добичето, но как ще се борим с алергията не знам.

# 766
Догоних ви!
Панте,стис!Пиши после!
Вчера излязох със Звери,обикаляхме три часа,хвана ме пак шопинг терапията,изхарчих сума ти пари.Купих си 7 червила,понеже 20 са ми малко .Ама сега без маска мога да слагам всякакви вече ,та много се кефя.
Мисте,аз такива чанти имам към 10 най-различни цветове,даже две са ми от ВУ .Навсякъде ги има,сега има намаление в НМ.
Уиш,идвам на шатото,но не да паса трева.Сал текила ще пием .
Ще записвам курс по английски от юни,онлайн нищо няма да науча,нали?Да ходя трябва май .

# 767
И други признаци за готовност има за памерса, не са само стълбите - да може да сигнализира/каже за нужда (не да го прави, а да може), да може да се съблече, да е разредено бебешкото пишкане, да знае разликата между сухо и мокро..забравила съм ги всичките, но си спомням, че е добре повечето да са налични.

И аз о-бо-жа-вам картофи с таратор.

Бобчи, зАрежи я тая работа с онлайн езиков курс.

# 768
  • Наблизо
Попи,значи ние сме заникъде.Мамината усмивка си е мързелче..

# 769
Беболина пък обратното - има всички признаци за готовност,освен желание!
Панди,дано не е котката,но да намерите причината и да се лекува лесно!

# 770
Да се оплача, че чакам съобщение, мейл...нещо, което трябва да получа днес. Ми...работният ден е на средата, а аз вече имам чувството, че съм в ситуация да чакам от умрял писмо.

# 771
Нашата казва ако,след наакване .И тя готовност има,желание няма.
Ново 20 ,татуировка искам
Другата седмица май ще отида да си направя,днес го реших.

# 772
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
потърси в тубата как се променят татуировките с времето.
да не стане като със Сашка Васева - татуирала си лозичка на гърдата, а станала асма. Wink

# 773
Аз имам 4 татуировки.Много добре седят,първата е 20 годишна,последната 1.

# 774
Всъщност казват за минало бешело. А не, че предстои. Килеша се навираше под масата и... там. На спокойствие 🥴 Че ме знаеше какъв съм комбъл, веднагически го усещах..
Бобч 🤣 и ти си Перко наумов кат мен си..Квот ми щукне и айде..Всъщнст, сега см по- обрана, но пък щерката ме наследява достойно. Или почти.. При нея ме дразни, че почне едно, хрумва и друго и... първото напОлвина. Въй, бяс ме хваща за полвинчати нещица.
Натъпках се с кюфтета по Чирпански. Ми ся? Пътеката е една.. еднопосочна е улицат- диваня 😀
Панде, да пишеш после кво, що.
Блага вест да имаш, Уайлд.
Оф, тежко мий..

# 775
  • София
Бобчи, какво си избра? Много обичам татуировки, но никога няма да си сложа сигурно. Лекар онкодерматолог ме наплаши преди години - прекомерни слънчеви бани, противозачатъчни и татуировки. Карам ММ да си направи заради мен, не щял. Хм. Нали АЗ избирам за него? Нали? Sunglasses

# 776
  • Euskal Herria
Добър ви ден, общество!
Откакто в Барселона се нагледах на какво заприличват татусите с течение на годините... твърдо не. Simple Smile
Реших, че е време да пресортирам снимките, които имам, да ги подбера в албуми. Ами... малко съм се пооляла. От едното място имам към хиляда, от другото са "само" 700+.  Доста ровене ще падне, ама искам и това да го отметна. Другите посетени места по-скромно съм снимала Simple Smile.
Досега градиха конструкцията за асансьора, къртиха, рязаха, заваряваха. След два дни пауза днес почнаха да развалят клетката. Ама нищо, де, нали крайният срок е септември, все трябва да стане до тогава.
Имам въпрос към наскоро родилите момичета (за България иде реч). Какви документи се попълват в родилния дом от майката? Има ли такова нещо, като декларация за припознаване на детето от майката?

# 777
  • София
И на какво заприличват татусите с годините? То проблемът е, че ръката, задникът, бедрото под татуировката вече е остаряло, кожата провиснала, отпусната без тургор, кой надебелял, кой с петна. Но то и без татута става същото.

# 778
  • Пловдив
Това е последното дето би ми дошло на ум...да си направя тату Grin

# 779
Янче, по-скоро би имало за припознаване от бащата Smiley
Майката винаги е ясна.
Почти винаги, ама поне в родилното е конкретна.

Общи условия

Активация на акаунт