Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 035
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 840
Поло беше първата ми кола и колкото и странно да ме гледаха,като казах че такава ще купувам,събирах се.Понеже съм трябвало да карам от багажника ,ми не ,180 съм почти .Идеална градска кола е.Путешник й викаше МУ ,ама идеална ми беше .

# 841
  • Пловдив
Начи салмонела не се фаща само от храна. Може детето както си върви да настъпи птиче ако с обувката, после събувайки я да го пипне и дорде го измием да оближе пръста и тъй...

# 842
174 съм,на децата отзад им е добре.А и багажника е сравнително голям, като за такава малка кола.То е на късмет,но никакъв сериозен ремонт не е претърпявала за последните 4 години,от както я имам.
И,О,чудо,Шефа всеки ден ме дърпа към колата да ходим да се разкарваме 😂.Даже е запомнил Лидл,и като минаваме покрай него,почва да вика възторжено,че да отиваме там 😂.Но не го разкарвам с нея безцелно, колкото и да му се иска 😁

# 843
Даа,широка е вътре.МУ е 190 и се събира преспокойно .Ремонти не сме правили,3 години я карах като чужда .Вътре яко цигарен дим и Линкин Парк.Един тъпак ме блъсна ,но не го броя ,от каране не е била в сервиз .

# 844
  • София
Лоли, на малкият няма ли да му е забавно да ги връзва на някое дърво тези мартеници? ПанТата се кефи на макс, а аз си купувам едно кафе, сядам на пейка до дървото и имам лично мои 20 минути докато тя качули мартеници. После цяла година като минаваме покрай тях им се радва и се опитва да си спомня за някои мартеници коя от кого й е.
И ние сме събрали един плик, но всеки път го забравяме. Днес се сетих за него, но валеше дъжд и пак си остана вкъщи.

# 845
Аз малко ни в клин, ни в ръкав, ма не мога се сдържа. Екстра си е полото. Беше първата кола на брат ми, който е 210 висок. Вярно главата му опираше в тавана, ма добре си я караше.
Гладна съм. Хладилника ме зове.

# 846
Пандето ме подсети за мартениците. Съншайн, не се занимавам с тях. На коша отиват. Не нося от години. 
За малка кола, не ща и да чуя вече.

А сега ми кажете, защо не ми се спи? Днес едва избутах полузаспала.  Сега Astonished

Пп. Лаватера,  радвам се да те видя.

# 847
Хай!
Повиках малко по малката, после повиках по баткото, после по двамата едновременно, надупих ги, заявих, че приказка няма, щот съм ядосана и ги зарязах. Ако щат да спят... и без това скоро ше захъркат, щот не издържат...
сега лоча вино на компа, ММ гледа Братя и лочи вино на лаптопа си, четейки междувременно статии за какво ли не... след малко ше ходъ да спъ... нещо се разминаваме напоследък, ма ше видим...

# 848
Мързи, прочетох в темата с вицове, един за пържене на тиквички и се сетих за теб

# 849
чак нарицателно станах Satisfied
давай вица Stuck Out Tongue

# 850
– Скъпа, мисля, че имаш любовник!
– Ти луд ли си, бе?! На още един да пържа тиквички...

# 851
Леле това с Киндъра било надлъж и нашир Open Mouth Днес видях табела в магазин, че махнали заразената серия и тия на рафта били окей, иначе не знаех. Добре че не съм вземала скоро Scream
Сега се натъпках с един кремчест шоколадов десерт и се чувствам като еклерче Hug

Каква е разликата между доматена каша и доматен сос?

# 852
Ефибуш, брашното, яйцата и тиганЯ.

Кло, Joy Мързелото, да подхваща тигана... Joy

# 853
Аб-со-лют-но вяр-но!!! наспорт, че пак са насадили онуй, що не се назовава...

# 854
  • Euskal Herria
Мързелотке, грижат се за твоята фигура. И хич не ми пей, че си дебела... виждала съм те.
Имам да измия чиниите от вечерята и ще си зяпам сериалите. И се ровя какво да чета, новите поредици ги свърших. Свалях скоро разни книги, ще си избера от тях.

Общи условия

Активация на акаунт