Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 996
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 855
Ихааа, утре ще ровя в шкафа за някоя доматена консрева, за каша Hands Metal

Оплаквам се, че винцето свърши Worried

# 856
Добро утро, петък е! Да внеса малко настроение с цъфналите череши/вишни.

# 857
Таласъмът гнусен се събуди в 3:45... Оттогава лежим будни... Днес ще се мре

# 858
Добро утро. Тъпата котка ме събуди в 5,20.

# 859
Уф Мързи, съчувствам.

Ваичка, дай котарачката тука. Ще я сготвя с нейния роднина дзверО.

# 860
# 861
Абе какви котки имате вие, дето не се държат като котки? Аз имам две, и двете спят в леглото ми, едната до главата, другата в краката. Вечер си лягат преди мене, сутрин като ставам ги намирам в същата позиция и се сърдят, че ги събуждам като светвам и почвам да ходя насам-натам.

Никога не са ме будили нощем, ами понякога ако ставам през нощта ги будя аз и предизвиквам огромно възмущение у тях.

# 862
А, Бабри, твоите са еднорози. Нощем не е ли да се разходят по теб, ако не ги пускаш в стаята да ти подращят по вратата или да помяукат за спорта, не са котки Simple Smile
Добре си ги избирала твоите Simple Smile

# 863
  • София
ДУ! За ненаспалите се препоръчвам да поседят половин час на слънце да презардят батериите.

Опитвам се да събудя тийнка, която е преуморена и не иска да става. А си представете Сизиф и една спяща, непоклатима скала. Те ни на.

Чета за любовника и тиквичките. Така си е.

# 864
Добро утро! Днес ще е топличко и хубаво. 🌞
Хубав петък на всички! 🌷

# 865
А, Бабри, твоите са еднорози. Нощем не е ли да се разходят по теб, ако не ги пускаш в стаята да ти подращят по вратата или да помяукат за спорта, не са котки Simple Smile
Добре си ги избирала твоите Simple Smile

А, Ули, врата вкъщи не се е затваряла от години. Включително като се къпя, вратата на банята е открехната колкото да влезе една котка.
Понякога дърпам завесата да изляза от ваната и намирам някоя качена на тоалетната и вперила поглед в силуета ми през завесата. Стоически седи и търпи шум и някое друго напръскване и следи да не изчезна през канала.

# 866
Моето дете отказва да спи, отказва бе 😰
Вчера бяхме на първи ваксини, после вдигна и температура, мислех че ще се унесе - ми не, задремва за 10-15 минути и се буди.
Днес ще идват водопроводчици и ще вдигат дъските на пода в коридора. За тая цел трябва да отида при една позната-и тя с бебе. Направо тръпки ме побиват с мойта ревла, как ще ги притесним тия хора, но нямаме избор, навън е студено и не мога да я разкарвам с часове.

# 867
Адри, какво даваш за колики?

# 868
Адри, какво даваш за колики?

Инфакол и колиф слагам в млякото. Не знам дали в момента плаче от колики.

# 869
  • София
Добър ден, прекрасни!

Где е Весето да ни гугутне рано сутрин? Не съм будна докато тя не рече "Гутен сабахлен, гугутки". Ей ме на, клюмам пред компютъра в офиса при излочени кафе и чай.

Адри, стискам палци да мине добре гостуването!

Съчувствам на недоспалите!

Ама то си е класика котката да те събуди посред нощите. У нас врати също рядко се затварят, точно за да има достъп косматият добитък, но това не й пречи да измисли друго китайско мъчение посред нощ. Коронният номер е да изрови от някое свое тайно скривалище дребна, но шумна игрчка, с която пили по нервите и е неоткриваема докато не светна лампата и не се разсъня хубаво. Допълнителен бонус е да разсъня и детето в опитите си да отстраня шума, уж, за да не пречи на детето.

Хубав ден да имате!
Днешният петък за мен е понеделник. Мрън!

Общи условия

Активация на акаунт