Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 751
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 510
Вечна неразделна любов беше. И аз по тази причина не мога така да се обърна към Вяра.

Честита да е дъщеря ти, жива и здрава!

Всичко друго забравих. ...

# 511
Отдъхнах си,не съм куку 🤣

# 512
Отдъхнах си,не съм куку 🤣

Макак ще си куку, ВНЛ си беше "вечна неразделна лИбов". И по стените се пишеше по този начин А+Б=ВНЛ Laughing

# 513
Подариха ми бонбони Фереро Роше- да продължавам ли?
Сега завиваш по едно брюкселско зелче във всяка хартийка и тихомълком ги връщаш на масата да се почерпят новодошлите 😁

# 514
  • София
Вечна, неразделна любов 🤣. Древна съм
ВНЛ, да ти е здраво и щастливо детето.

# 515
Подариха ми бонбони Фереро Роше- да продължавам ли?
Сега завиваш по едно брюкселско зелче във всяка хартийка и тихомълком ги връщаш на масата да се почерпят новодошлите 😁
Ох, Ефибуш Joy
Спомних си как като деца на един първи април черпихме с бели бобчета, пъхнати в кутийка от бонбони Тик Так. Минаваше известно време в смучене преди жертвите да се усетят.

# 516
  • София
ВНЛ и аз го помня от стените в училище. И първият път когато някой в темата съкрати името на съфорумката по този начин не вдянах, че за нея иде реч. Joy Но после и аз го възприех като по-съкратено изписване.

# 517
Надежда,честито да ти е детето! Balloon
Кло,дано е фалшива тревога!

Обиколихме всички градинки с малкия.
Мента забравих да си купя,но оставих 29лв в магазина за мляко,сирене,бутилка вино на промоция. Grinning
И кулминацията.Преди няколко дни докато се разхождахме минахме покрай малко дворче цялото покрито със зюмбюли!Ухаеше от далече!
Реших да отидем до цветарския магазин и да си купя едно зюмбюлче (егаси трудната дума Astonished ). Обаче нямаше ,прецъфтяли били.Питам жената кое цвете да си взема,за да ми заухае на пролет,казва ми фрезия.Чудесно,виждам едно малко букетче от фрезии, ама малко ви казвам и съм щастлива,че ще имам цветя.Колко дължа,питам,40 лв,отговаря Flushed
Кооооолко?
2 лева стръкчето било,е,че колко стръкчета има в тоз букет,не повече от 5,6 по моя преценка.Ми не,20 бройки били.
Тръгнах си с 5 стръкчета фрезия.2 часа разходка = 40 лева похарчени.И едно изядено листо,естествено взето от земята.

# 518
Clo 🍀🍀🍀🤞
Мдаа така се пишеше навремето ВНЛ 😂 в ученическите ми години. На мен ми е друга асоциацията - отнася се за здравето ми. Някак ми помага 😘.

# 519
  • София
Нещо ми се губят постове явно. Не виждам пост на Кло, от който да разбера къде ми се губи нишката, но се присъединявам към общите пожелания всичко да бъде наред!

Лайличка, много скъпо! Нямаха ли отделни стръкчета, да си купиш 3 броя за аромат само?

# 520
  • Наблизо
Кафе и язе К+ с домочадието.Лошото е,че като имаш малко дете няма как да си починеш.

# 521
  • USA
Честит рожден ден на момичето ти, ВНЛ!
Вечна Нерушима Любов го помня аз.

# 522
Редактирах се Панди, прекалено лично беше. Стоя максимум час и изтрих съдържанието на спойлера. Мълча като партизанин в къщи, стискам зъби и чакам утре за едни резултати в лаборатория. Които ми объркаха естествено изследванията, които трябва да направят.

# 523
  • София
Кло, дано всичко е наред! Гуш!

# 524
  • Варна
Аз не знам дали ще издържа да си замълча, всъщност няма.

Общи условия

Активация на акаунт