Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 525
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 645
  • France
Бобчи, дан'си в овулациЙ? На мен щото ми влияе.
Само за принцеса ставам. За нищо друго. Ма никой принц не ме е поискал, така че... Confused

# 646
Мен ми се иска на село, обаче проблемът е, че земеделието и животновъдството хич не ме теглят. Представям си дворче с хамак и масичка, някое цвете за разкош. В селските ми мечти няма ни един корен домат или чушка Joy

Мисте, в aboutyou има пак някакво намаление, можеш да погледнеш там за чантичка.
Аз търся раница за лятото. Гледах преди малко един турски сайт, да съм подготвена, ако взема, че стигна до Одрин все пак. Хем искам нещо изчистено и едноцветно, което ще се комбинира лесно, хем ми се струват скучновати. Няма угодия.

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ренко, пак съм чела между редовете Wink
на манголдът хубавото му е, че не изкарва цвят още при първите жеги като марулята Wink и не става горчив. можеш да си го береш и ядеш цяло лято.
а какви сармички може да се врътнат в него... Wink
многоса интересни, има с ярко жълти нишки, има с ярко червени, а има и с изцяло червени листа.
червените нагарчат Wink но стоят красиви в градината.

# 648
Манголдът, както с изненада установих преди няколко години, по нашенски бил листно цвекло Simple Smile

Мисти, аз ей тези много ги харесвам и само чакам да ми потрябва чанта, за да си поръчам тяхна Simple Smile

https://www.facebook.com/vishna.bag

# 649
нещо друго ли съм писала?

# 650
нещо друго ли съм писала?

Това към мен ли е?

Не разбирам какво друго да си писала. Аз споделям, че установих, че на български си имал друго име манголдът. Ако вече си го написала, не съм видяла, сори.

# 651
Simple Smile понякога пиша, а понякога мисля, че пиша. затова и попитах Simple Smile
върнах се, точно листно цвекло съм написала.
а след това манголд, защото е една дума и с по-малко букви.
Wink мързелът е основен двигател на прогреса. Simple Smile

# 652
Бърдче,ние сме точно на село (макар и над 3500 човека) в такова дворче. 😁 Показвала съм ви го. Още имаме да правим-плочки,барбекю,пергола,ала бала. Но и така ми е супер. Ся обаче имам проблем. На слънце ми жега,на сянка ми е ладно. 😂😂😂 Нямам угодия. Обмислям да си забъркам едно фрапе (с маааалко бейлисче вътре,за аромат). 🥰

# 653
Clo чудесна новина! Сега релакс и не го мисли повече. Mistyc woman благодаря много за информацията за хлорофила. Имам нужда, че много ми падна имунитета, и хемоглобина хич го няма след терапиите. Поръчах си на капки дано свърши работа. Уж пия разни неща, ям спанак. Открих къде расте лапад и коприва тук и миналата година си суших. Чай от коприва доста изпих. Сега ще го пробвам и това.
И аз искам един ден ако е възможно на Балкан да си имам нещо мъничко, но ме няма за земеделие.Като Bird да се изтегна и да дишам чист въздух. Пълен айляк 😂

# 654
  • София
Ние искаме на яхта в океана. 🌎

# 655
Ени, главата на сянка и само протегни краче да го пече слънцето, че да се топлиш Simple Smile
Много е хубава твоята градина и двор! Ще направите всичко, лека полека.

# 656
Торичке,да не си и ти от пловдивския/централния край?С това айляк много ме усъмни 😂

# 657
Ай ся пък Торичка. 😂😂😂 Ренко,шемет,ще купуваш риза ми се струва. 🤭
Бърд,да,лека полека...
Мид,вие па нищо не искате. 😂

# 658
  • София
Фил, и аз сънувам такива сънища, ама почти 5 месеца съм на сухо заради бременността, то не бяха кървения, гъбички и болки, скъсена шийка и не знам си какво. Много ме ядосват вкъщи и сънищата са ми отвода, от комедия, филм на ужасите, до някоя еротика…

# 659
  • France
Добре, че са сънища, ахам Heart Eyes Аз сънувах някакъв много секси агент от Мосад (защо пък точно такъв??? И аз не знам) с голям пищов. Joy На сутринта ММ ме пита и той ли бил в съня ми и аз - да, да разбира се Joy

Общи условия

Активация на акаунт