Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 627
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Пловдив
Тези са от Костко, там са в по-големи опаковки и по-изгодни съответно.
Ама откъдето и да са, няма такива надути цени като в БГ, със сигурност.
ооо, тя ходи в тоя маркет Simple Smile ще я накарам да погледне.
Мерси.

# 2 656
Изтощих Звери с дълга разходка и игра,едно дете започна да я бута настойчиво на пързалкара.Майката се дръпна настрани и се направи,че не вижда.Казах му да не я бута,и то с доста твърд тон,онова продължи и повиших тона.Взех я и си тръгнахме .Не е никак редно да правя забележки на чужди деца,но не видях друг вариант.

# 2 657
Не знам как си се сдържала. Аз нямам деца, но помня как преди години се занимавах с едно тригодишно момиченце, докато родителите ѝ и останалите седяха в градината на ресторанта. Отпред имаше детски кът и ние с нея там. Ами дойдоха някакви гаменчета, по-големи от нея и започнаха да я бутат и да ѝ се подиграват. Бяхме в граничен град и те говореха различен език от нея, и ми обясниха, че ѝ се подигравали, защото не знаела езика. И че говорила с майка си на някакъв друг смешен език (български), а те бяха отрочета на някакви сърби, но явно не разбраха, че ни е подобен езика. Родителите им не обърнаха никакво внимание на тяхното поведение, бях много впечатлена майка ѝ как запази самообладание. На мен ми кипна като видях как я бутат и тя как се плаши и разстройва. Ако имам деца един ден си представям как ще правя панаири по площадките, но може би свиква човек. Както каза и майката - Не мога да се карам всеки път в такава ситуация и с всеки…

# 2 658
Майката не ти ли скочи като му каза нещо? Такива обикновено изведнъж са много загрижени.

Така преди пандемията на една надуваема пързалка едно буташе моето. Аз през цялото време обяснявам на моето да се дръпне, да държи дистанция и т.н. ама не, другото дете продължава. До мен една цъка на телефона и никакво внимание. Най-накрая се обърнах към другото дете и му казах: може ли да не го буташ? Ей като скочи тая жена, да не съм говорила на детето й, изригна. Аз само й казах, че нямам никакво желание да си говоря с детето й и ако се беше намесила тя, нямаше да има и нужда. Изобщо много са ми любими такива, които зарязват децата ди да правят каквото искат, ама после възмУтени...

# 2 659
Ули,да ти кажа, очаквах майката да каже нещо,но не !Тя се отдалечи,просто хвана къра.Аз затова се изненадах,защото е нормално да дойде и да ме пита защо си позволявам да държа тон на детето й.Доста странно се получи.Аз никога не си позволявам да правя забележки на чужди деца,но днес беше неизбежно и пак си мисля,дали постъпих правилно?
Карма,ще ти се уплаши окото от безхаберни и откровено кухи родители.

# 2 660
Нали ги виждам по площадките, как се лигавят на някакви помияри докато децата им ядат пясък 😂 Аз съм на принципа, че на тази възраст (че и на доста по-голяма) са виновни винаги родителите, никога децата. Любимият искал децата му да се отглеждат от гувернантка и никакви такива детски градини и училища, където да общуват с келеши. Е, да, ама не може така. Не му е дошло времето, един ден ако дойде ще му мислим.

Но като се познавам ще си скъся много живота от нерви.

# 2 661
Не става да живеят под похлупак.Рано или късно ще се сблъскат с живота и ще стане страшно
Аз съм много самостоятелна от малка и това ми е било винаги предимство.Затова я оставям да прави възможно най-много неща сама ,съобразено с възрастта й де.Тя ще навърши скоро 2.Искам да бъде силен и устойчив човек,който има вътрешен център ,за да не се страхува от трудностите.Знам ,че може да звучи прекалено амбициозно,но всъщност това и да бъде добър човек,са ни единствените амбиции за нея .А,и да я приемат в яслата 😁

# 2 662
Здравейте, мои мили момичета Kissing Heart
Наминавам, за да ви кажа, че ви мисля и ми липсвате Hug Турбуленцията с новата работа си каза думата, както и по-оскъдното свободно време, но пък професионалното удовлетворение е налице.
Не съм чела темата отдавна, но познавайки духът й, зная че хубавото надделява над проблемите, вярата над песимизма, смехът над битовизмите.

От мен, парченца красота, събрани днес 😀

# 2 663
Елифко, много се радвам да те "видя" тук. И още повече се радвам, че си добре и удовлетворена от новата работа Heart

# 2 664
Елифко, 😍

# 2 665
😍😍😍 Елиф, липсваш ми Heart
Но се радвам, че смяната на работата ти се отразява добре на душата.

Взехме днес машината за пуканки, уж само за тостера 3 в 1 отидохме.
Сухички са пуканките, при това много. Замислям се дали в Метро не бях виждала топинг за пуканки. Ще трябва да проверя. Ако някоя майничка знае от къде, да споделя. Сега ви оставям. Отивам да натисна Марийка (съдомиялната) за копчетата и да ѝ поръчам да измие една камара съдове на нощна тарифа. След това залягам. Heart

# 2 666
Любимият искал децата му да се отглеждат от гувернантка и никакви такива детски градини и училища, където да общуват с келеши.
А дойка и сурогатна майка ще наеме ли любимият? Това беше същият, който ти забраняваше да готвиш, че миризмата дразнела нежното му носленце, нали?

# 2 667
Въх, задавих се чак. Верно?

# 2 668
Каква е добавената стойност на мнението ти? Не виждам смисъл да отговарям на подобни въпроси. Това, че с този мъж съм щастлива, мисля, че трябва да е достатъчно, не съм се оплакала или потърсила съвет.

А и с моите травми от детската градина не бих имала нищо против да спестя подобен стрес на детето си, ако знам, че така се чувства. И с малко ходене на детска градина съм станала човек. 😆

# 2 669
Каква е добавената стойност на мнението ти?
Никаква. Тук спамим и коментираме каквото си искаме. Аз правя точно това.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 21:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт