Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 98 600
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 240
От Рафаело получихте ли потвърждение за успешно приемане на данните за доставка.

# 241
От Рафаело получихте ли потвърждение за успешно приемане на данните за доставка.
Аз имах в петък вечерта мейл от тях

# 242
  • Пловдив
И мен ме няма в милка!А някой получи ли обаждане от хед енд шолдърс? В тях ми е надеждата🙂

# 243
Помощ за списъци с печеливши в Лили дрогерие - от март месец игрите. Не ги откривам

# 244
  • Сф
За новата игра на Своге имам отговор: САМО ШОКОЛАДИ!!!

# 245
  • Пловдив
И мен ме няма в милка!А някой получи ли обаждане от хед енд шолдърс? В тях ми е надеждата🙂
(1) Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 7дни след края
на Кампанията
ре условия.
(3) Имената на всички печеливши Участници ще бъдат обявени до 11.04.2022 г. чрез
публикуване на: https://hs-promo.com/, след свързване с тях и само при изрично потвърждение
от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

# 246

Не и аз ги чакам, но пише, че до 11.04.2022 г. ще публикуват печелившите.
И мен ме няма в Милка, нито Буено, нито Рафело.

# 247
Не, но като видях коментар, че някои са получили се зачудих сега дали са получили данните, щом няма потвърждение от тях! 🤔

# 248
  • Русе
Аз също нямам мейл за получени данни...

# 249
Честито на късметлиите!
Чакам Киндер шоколадите и H&S.

На това събитие преди 12 години за пръв и последен път спечелих нещо от Милка. 3 шоколада май бяха. Grinning
Скрит текст:

# 250
И сега ме няма в Милка, аз не съм печелила нищо от Милка от 3,6г. Бях бременна и бях спечелила блутут колонка и докато съм била в болницата мъж беше изхвърлил 1 опаковка и не ми дадоха наградата...Confused

# 251
Както обикновено Милка не ни обича вкъщи.... Нещо е голяма суша.

# 252
  • София, Дружба 2
Аз никога и нищо от Милка, независимо дали с покупка или без. Мисля, че номерът ми е сложен в някакъв списък за непечеливши. Simple Smile

# 253
Активност със скреч-карти при покупка на Pufies Sensitive - гащички и пелени в определени магазини в страната, ето правилата: https://pufies.com/bg/rules-game-baby-stores/?fbclid=IwAR0R05XQC … wXFhb7EWatH95Ao4U

# 254
Каменица дали теглиха последната седмица за голяма награда?

Общи условия

Активация на акаунт