Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 98 600
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 255
  • Тук и там
Чио много големи ваучери. Да се чудиш какво да си купиш, то дори и вързанки за обувки  от Спорт Депо са 40 лв.

# 256
Няколко игри във фейсбук:

- за награди от Крина: https://www.facebook.com/KRINAbg/photos/a.1614384258775801/3253655848181959/

- за награда - форма за козунак: https://www.facebook.com/WhirlpoolBulgaria/photos/a.863207480463 … 4850564371727757/

- за награда - комплект детски книжки: https://www.facebook.com/SoftpressBooks/photos/a.350909581688334 … 4959730940806152/

# 257
И мен ме няма в Милка ,Рафаело и куп други игри в Инстаграм и с покупка. В Своге само шоколадът ли участват или и бонбони Сезони.

# 258
Само шоколади!
На Чио и на мен ми се сториха смешни тези 20 лв ваучери. А ако не могат и да се комбинират,съвсем е тъпо. А може и да не е,заради тези с многото печалби.. 😆

# 259
Помощ за списъци с печеливши в Лили дрогерие - от март месец игрите. Не ги откривам

По принцип ги обявяват на фейсбук страницата си. Гледам в правилата, има си срокове, не са ги изкарали още списъците.

# 260
Спечелилите от Милка, с колко участия спечелихте?

# 261

С максималните позволени за седмицата! Миналата седмица макс беше 13 ако не се лъжа,сега вече можеш да изиграеш всичките 30 наведнъж. И важат за всички тегления и за картите и за кошниците.

# 262
Преди малко ми се обадиха, че печеля от Лили и Престиж Simple Smile

# 263
При мен в Милка максимума е 24 тази седмица.

# 264

С максималните позволени за седмицата! Миналата седмица макс беше 13 ако не се лъжа,сега вече можеш да изиграеш всичките 30 наведнъж. И важат за всички тегления и за картите и за кошниците.

Как 30, нали може с един номер на 4-те картинки по два пъти седмично, т.е. 8 пъти за кошница и 2 пъти за карта.

# 265

Как 30, нали може с един номер на 4-те картинки по два пъти седмично, т.е. 8 пъти за кошница и 2 пъти за карта.

Вече казах, сега са ги направили направо за всички тегления. Тоест 24 за кошници и 6 за карта. Ако искаш ги цъкай наведнъж, яко искаш всяка седмица. Това е максималния брой участия и влизат за всички седмици.

# 266
На мен ми дава да играя максимално 8 пъти седмично. Изписва ето това, ако продължа да играя.

И не стига, че не ми се падат от тях награди, ами са и неграмотни! Joy

# 267
  • Велико Търново

Вече казах, сега са ги направили направо за всички тегления. Тоест 24 за кошници и 6 за карта. Ако искаш ги цъкай наведнъж, яко искаш всяка седмица. Това е максималния брой участия и влизат за всички седмици.
"Един участник може да направи максимум 8 регистрации в рамките на всеки един от периодите на Промоцията. Един участник може да направи максимум 32 регистрации за целия период на Промоцията. "
Аз осем направих за гиф картите още първата седмица.

# 268
Запомни: можеш да играеш в различните градини колкото пъти искаш, но можеш да влезеш до 8 пъти на седмица в томболата за седмичните награди и до 2 пъти на седмица в томболата за големите награди, които се теглят в края на Промоцията. 
Това за Милка, от правилата. Вместо да прочетете, пишете свободни съчинения. ЕСЕ.

# 269
  • Велико Търново
Запомни: можеш да играеш в различните градини колкото пъти искаш, но можеш да влезеш до 8 пъти на седмица в томболата за седмичните награди и до 2 пъти на седмица в томболата за големите награди, които се теглят в края на Промоцията. 
Това за Милка, от правилата. Вместо да прочетете, пишете свободни съчинения. ЕСЕ.
Това не е вярно. Аз направих 32 регистрации общо за малките награди и 8 за големите още първата седмица. ММ също.

Общи условия

Активация на акаунт