Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 569
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 135
Наградите се пращат не от ДМ, а от фирмата, чийто продукт ще тествате. В случая е Шварцкопф. Вероятно куриерът ще е Ин Тайм.

# 136
Наградите се пращат не от ДМ, а от фирмата, чийто продукт ще тествате. В случая е Шварцкопф. Вероятно куриерът ще е Ин Тайм.

Ок.Много благодаря за бързият отговор!

# 137
  • София
Може ли линк към играта на дама.бг, че не я намирам

# 138
  • София
Може ли линк към играта на дама.бг, че не я намирам
https://www.edna.bg/edna-na-10

# 139
Кауфланд са пуснали карта като на Лидл с купони. Все още е в тестов режим, но получих купон за 45% отстъпка за дезодорант или ролон Биотен:

# 140
Досега един код на Пиринско не ми се паднал. От кои магазини купувате пиринско да има кодове? Приложението  „ Тесерум“ работи ли? На мен не ми дава да въведа име и парола.

Всеки път в началото на месеца не работи приложението.
Аз също не мога да вляза. Изхвърлило ме е от профила.

И при мен е така, а преди 2-3 дни ми даваше: "достигнали сте лимита си" и не можех да снимам бележки....не че нещо спечелих; чудя се дали да не до изтрия - май нищо не се случва там Sad

# 141
  • Sofia
Кауфланд са пуснали карта като на Лидл с купони. Все още е в тестов режим, но получих купон за 45% отстъпка за дезодорант или ролон Биотен:

. С апликейшън ли е картата?

# 142
  • Б
Досега един код на Пиринско не ми се паднал. От кои магазини купувате пиринско да има кодове? Приложението  „ Тесерум“ работи ли? На мен не ми дава да въведа име и парола.

Всеки път в началото на месеца не работи приложението.
Аз също не мога да вляза. Изхвърлило ме е от профила.

И при мен е така, а преди 2-3 дни ми даваше: "достигнали сте лимита си" и не можех да снимам бележки....не че нещо спечелих; чудя се дали да не до изтрия - май нищо не се случва там Sad
А, значи това не е само при мен.- Засега ще го оставя до края на другата седмица и ако нищо не стане ще си помисля дали да не го изтрия. А бележките все са по една точка, рядко 2

# 143
Мисля, че не е споделена новата игра на Gliss за април https://sk-promo.bg/
Не прочетох много обстойно правилата, но ми се стори, че е само една наградата.

# 144
  • Велико Търново
Мисля, че не е споделена новата игра на Gliss за април https://sk-promo.bg/
Не прочетох много обстойно правилата, но ми се стори, че е само една наградата.
За определени магазини е, които ги няма навсякъде.

# 145
# 146
От кога на кауфланд има карти?

# 147
  • Пловдив
Да се похваля от първите 3 кода.

# 148
От кога на кауфланд има карти?
От сега(само в приложението им е,тоест дигитална,както е Lidl plus.Досега приложението беше само за да разгледаш брошурата и да правиш списък с покупки),още е в начален стадий и има един купон(този за дезодорант) и начилните 5 точки(как да съберем повече и къде ще сканираме картата ще се разбере по-късно).В Германия имат(виждала съм в брошурите) и е като Lidl Plus. В темата за Кауфланд се обсъждаше

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 11:10 от lenak

# 149
  • София
Да се отчета за Март.

Общи условия

Активация на акаунт