Любов и насилие?

• 15 759
  • 202
  •   1
Отговори
# 135
Бях се изнесла за няколко дни, понеже живеем с техните и баща му, който не понасям, ме обижда обаче като видях, че мъжът ми не иска да се изнесем и нещата отиват към раздяла се прибрах. Не ми хареса идеята да съм самотна майка. То и сега се чувствам самотна, не прекарваме почти никакво време заедно, а когато го правим, се обиждаме непрекъснато. Вече и аз започнах да го обиждам понеже ми дойде до гуша.

Не ми пука.
То на теб не ти пука да си в такава грозна ситуация, що си мислиш, че на някой тук ще му запука.

# 136
  • Най-красивата страна
Ти достойнство и себеуважение нямаш ли?
Как така позволяваш да те псува ,че и да те бие?
Това е домашно насилие.Като седиш и търпиш още по-лошо ще става.
А за детето ти е вредно да расте в такава среда.
По-добре самотна майка,отколкото детето да слуша и да гледа как баща му псува и бие майка му.
Ако имаш поне малко акъл в главата и някакво чувство за самосъхранение ще си събереш багажа.,
Днеска те ударил,утре може и в болница да те вкара,че и да те убие даже.И няма да си първата за съжаление.

# 137
  • София
Няма, разбира се.
Това си иска, това ще си получи.
Жалко за детето.

# 138
Бях се изнесла за няколко дни, понеже живеем с техните и баща му, който не понасям, ме обижда обаче като видях, че мъжът ми не иска да се изнесем и нещата отиват към раздяла се прибрах. Не ми хареса идеята да съм самотна майка. То и сега се чувствам самотна, не прекарваме почти никакво време заедно, а когато го правим, се обиждаме непрекъснато. Вече и аз започнах да го обиждам понеже ми дойде до гуша.

Защо го обиждаш, като е идиот и посяга, да те вкара в болница ли искаш? Отивай си у вашите и прекрати тая глупост.

Щом не ти харесва идеята да си самотна майка, ще си  намериш друг, даже няколко, млада си още, имаш време да избираш, докато попаднеш на някой свестен.
Не ти ли е гадно да те гушка, след като те е бил, кажи честно.

# 139
Напоследък се държи малко по-добре. А и аз съм човек, който не може да преживява раздели, нещо което ненавиждам в себе си. Обмислям вариант да си водя паралелен живот, но ми е гузно.

# 140
Знаеш ли, хората все пак се опитват някакви съвети да дават, темата за семейното насилие е тежка по принцип, а ти просто се подиграваш с потребителите. Много глупава тема за пързалка си избрала.

# 141
Знаеш ли, хората все пак се опитват някакви съвети да дават, темата за семейното насилие е тежка по принцип, а ти просто се подиграваш с потребителите. Много глупава тема за пързалка си избрала.

Не се подигравам с никого и темата не е пързалка. За какво ми е да се базикам? Може би съм прекалено наивна или имам абсурдни виждания и затова си мислите, че е пързалка, но не е. Имам си достатъчно работа, че да седна да се базикам с някого.

# 142
А на детето някой посягал ли е?

И авторке, понеже мен много ме гложди мисълта, че темата е пързалка, ти влязох в профила..  Била си на антидепресанти...

Мисля, че изключително много имаш нужда да се махнете с детето от тази среда. Детето не го заслужава, бе жена.

Вразуми се!!!

# 143

Не се подигравам с никого и темата не е пързалка. За какво ми е да се базикам? Може би съм прекалено наивна или имам абсурдни виждания и затова си мислите, че е пързалка, но не е. Имам си достатъчно работа, че да седна да се базикам с някого.

В такъв случай просто кажи на родителите ти какво става и си иди у вас.

# 144
Не се майтапи жената.
Срам я е какво ще кажат хората. На много места, все още е срамно да напуснеш мъжа си особено с малко дете. Все едно си се провалил.
Та тя е готова да раздава ответни удари и да го обижда, вместо да се изнесе. Поне ще се води семейна.
Не е любов това. Страх е и закостенели разбирания. Авторката да поговори с някой, майка, приятелка, психолог,  за да осъзнае, че не се е провалила, не е виновна тя. Че има живот и любов и след като си сама майка с дете. И че ако остави детето в тази среда самото то ще преживее същото, защото това вижда като модел. Няма любов и насилие в едно изречение. Любовта дава крилее, усмивки, опора, а не страх и желание да причиняваш болка и ти.

# 145
Моля за адреса на бащата на авторката ,да го пратим да си я прибере,или поне да прибере внучето и да ги остави да си се бият и псуват на воля!

# 146

Не, детето е обожавано от всички. А проявите на насилие към мен са веднъж на няколко месеца, след като сме се скарали, а обидите за здрасти той така си говори по принцип, това е видял от баща си, който е неземен простак. При тях е нещо нормално да се  обиждат. Последният път, в който ме ритна няколко пъти, случая беше такъв, че той започна да ме обижда, беше си легнал и аз застанах на вратата и му изредих всичките обидни думи, за които се сетих.

# 147
Почни да го налагаш и ти, тигани, точилки и летящи чинии от време на време.  Поне няма да ви е скучно, ако не друго.

# 148
  • Варна
Значи бащата неземен простак ама синът с бяло ореолче, милият, той не е виновен, това е виждал, още е дете и няма достатъчно мозък да прецени дали това държание е обидно.

Мхм. Стой си в селската идилия и търпи боя. На мен за такива не ми е жал.

# 149

Не, детето е обожавано от всички. А проявите на насилие към мен са веднъж на няколко месеца, след като сме се скарали, а обидите за здрасти той така си говори по принцип, това е видял от баща си, който е неземен простак. При тях е нещо нормално да се  обиждат. Последният път, в който ме ритна няколко пъти, случая беше такъв, че той започна да ме обижда, беше си легнал и аз застанах на вратата и му изредих всичките обидни думи, за които се сетих.

Ти оправдаваш ли го или така ми се струва?!?!?!

Не, детето не е обожавано, щом позволявате да живее в дом на насилие!!!

Щом те бие веднъж на няколко месеца, не се брои....

Щом те рита, след като си го обиждала, пак не се брои ..

Абе, сигурни ли сме, че тая тема не е пързалка?!?!

Общи условия

Активация на акаунт