Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 123
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, много моля да ми предложите подходящ парфюм за 15г. девойка до около 40-50лв.
Благодаря предварително!

# 151
# 152
Вчера в Ивис се натъкнах на Gemma di Paradiso 50ml/89лв по памет. Интересно ми стана, че го няма на сайта им. Пак при тях пробвах и Ana Abiyedh rouge 60ml/55лв, и силно ми заприлича на sensual instinct, който вече имам и много много обичам.
Енигма, от мен Karl Lagerfeld for her и Boucheron quatre, Versace eros pour femme edt. Разфасофката според бюджета.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 06:16 от mimoza7710

# 153
Здравейте!
Имам Jo Malone Scarlet Poppy, но не ме "пуска" идеята, да имам и Poppy & Barley. Сред вас има хора, които притежават и двата. Кажете ми моля, според вас, безразсъдна и глупава ли е моята хрумка? Аргументите ми са, че са различни...?!

# 154
  • София
Наложила съм си да пръскам само 2 пъти от парфюмите си, за да не дразня околните. Мон Гарлен прави изключение с един, както и My way. При това са аромати, които се усещат до другия ден.

Свекърва ми буквално се къпе с парфюм и когато идва дори за час са необходими часове проветряване, за да се диша нормално.

# 155
  • Бургас
Ново от Картие, обожавам бранда, нямам търпение https://ifragranceofficial.com/perfumes/cartier-baiser-vole-parf … _AdNBgjO1ESwk0J9Q 

# 156
Забелязала съм, че колкото повече парфюм пръскам толкова по-малко го усещам и без значение от парфюма не прекалявам.

# 157
За 14-15 годишни млади госпожици може да погледнете на К.Лагерфелд парфюмите - много приятни има сред тях, също при Ланвин има много добър избор и някои колони на 4711.

# 158
Аз пък наблюдавам у себе си такова изостряне на обонянието, че мои си парфюми, които съм усещала умерено, сега усещам адски силни. Вчера буквално щях да се самозадуша с Nomade Absolu! Толкова силен, а не съм сложила повече от обичайните апликации. Отделно, че не е някой плътен, тежък зимен парфюм.
Сега се прибирам от вън и съм с Hypnotic Poison Eau Secrete, една идея по-носим е и не ме задушава, но определено вече и на него му е топло в тези температури навън. Тази промяна и острота в обонянието ми явно ще изисква по-ефирни аромати за известно време.

# 159
  • София
Здравейте, много моля да ми предложите подходящ парфюм за 15г. девойка до около 40-50лв.
Благодаря предварително!
Прегледай парфюмите на Ариана Гранде.
Cloud, ThankUnext, God is a woman.

# 160
Скоро и аз, посягайки към Nomade Absolu установих, че ми натежава и се отказах. Явно зависи от аромата.
Преди време споселих впечатление за едно девойче, ухаещо на Roses Musk на Montale. Аромата се носеше с нея и беше като част от тоалета. Не ми пречи някой да ме подмине с неговия си аромат, стига да не ме души в офиса или на закрито

Eva Ilkova 708937, Lanvin Girl in Capri също е подходящ според мен.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 17:41 от Dari_77

# 161
Здравейте!
Имам Jo Malone Scarlet Poppy, но не ме "пуска" идеята, да имам и Poppy & Barley. Сред вас има хора, които притежават и двата. Кажете ми моля, според вас, безразсъдна и глупава ли е моята хрумка? Аргументите ми са, че са различни...?!
Определено са различни. Аз имам и двата и много си ги харесвам. Червения нося в хладно, другия лятото и пролетта.

# 162
Скоро и аз, посягайки към Nomade Absolu установих, че ми натежава и се отказах. Явно зависи от аромата.
Преди време споселих впечатление за едно девойче, ухаещо на Roses Musk на Montale. Аромата се носеше с нея и беше като част от тоалета. Не ми пречи някой да ме подмине с неговия си аромат, стига да не ме души в офиса или на закрито

Eva Ilkova 708937, Lanvin Girl in Capri също е подходящ според мен.

Не съм запозната с този, но като споменахте Ланвин, този ми е любим и мисля, че би бил подходящ за 14-15 годишна дама - https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Modern-Princess-38890.html

Като един доста невъзпитан човек, държа да отбележа, че нося доста силни парфюми, когато излизам на заведение или навън, когато не съм в тясно, затворено пространство. Не работя в офис от доста време, така че не считам офиса за фактор. Носила съм главно CK In2u, когато работих в офис, или Ange ou Demon Le Secret. И двата не са задушливи. Но стане ли въпрос за барове/ресторанти/дискотеки, нямам абсолютно нищо против да нося "бийстове", защото спирам да усещам парфюма си точно след 10 минути, и цялата се осмърдявам на цигарен дим/манджи.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 17:49 от Eva Ilkova 708937

# 163
Много харесвам Clinique Happy за тийн парфюм, малко е над бюджета, но ми е много младежки аромат.
И аз луднах по Нарцизо, но много от парфюмите в Сефора ми се сториха развалени, все пак тествах и стари издания.
Споделям, че и аз след около 2 г. пауза от активно парфюмиране, вече не трая лесно по-плътни и присъствени аромати, много от старите в момента не ми се носят и купувам смело нови, но след добър тест.
Убедих се, че отливките и мострите са важни, само блотер играе лоша шега. Последен пример ми е градината на мосю Ли, която избързах да взема без кожен тест и сега ми ухае на ароматизатор/препарат за чистене...
Мога само да се надявам повечето хора да си съобразяват силата и апликациите на парфюма, защото и аз мразя да ме душата, особено в офиса. И за мен и признак на възпитание и култура да се съобразяваме с обстановката.

# 164
  • by the sea
Bright пробвала ли си  Cartier de lune?
При мен е минал някак си под радара и съм го изпуснала, докато приятелка не си го взе и много ми допадна. Този бранд като цяло не ми е в полезрението, все го пропускам неволно, а имат попадения.

Общи условия

Активация на акаунт