Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 041
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Да, точно това е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-51694.html
За мен са леко газирани ягоди, но не са "резливи", омекват и стават кремести някак, но не лепнат и не сладнят. Колкото пъти го пръскам този парфюм, толкова по- красив ми ляга. А през деня става все по- красив.

# 361
  • София
Оооо в този има момина сълза!
А агаровото дърво и амбъра как миришат?тежки ли са или....?

И аз така си казах "уау" по пирамидата, но всъщност на моята кожа избива някаква нотка като на пот. Мом. сълза изобщо не я усещам като такава, а дървото ми е нещо креместо по-скоро топло. Е сега я пръснах пак, ми не, и не!

# 362
Baccarat rouge е неносим за мен. Миризма на болница, йод, бинтове, кръв и т.н.
Смърт ми е като се сбутам с някоя обилно парфюмирана дама в някое WC
Добре де, все се каня да ви питам - какви са добрите му страни, защо е толкова популярен? Flushed

# 363
Един, единствен път ми е избивала медицинска нотка в парфюм и това беше Jo Malone Myrrh and Tonka. Не беше йод, нито кръв или екстременти някакви, а просто миризма на болница. Работя в болница и ми се ще поне парфюмите ми да са извън тази сфера...

# 364
Е как какви са добрите му страни?!
Уникален е! Миризмата му е уникална и непозната до пускането му. Многолик е и супер шлейфов и траен.
На някои им мирише на ягоди и карамел, на други на болници. Парфюмът е сексуален и абсолютен унисекс. Силно разпознаваем е, никога няма да се забрави, веднъж помирисан.
Направен е от Кюркжиан, което само по себе си е гаранция за успех. Има изчистен флакон и цяла линия за тяло и коса към него. Модерен е. Не е супер скъп. Икономичен е. Пристрастявящ е за доста хора. Много не го усещат никога и това ги дразни и опитват отново и отново.

# 365
  • Бургас
Абсолютно, при мен например е ягоди и захарен памук.Няма и следа от болници и йод.Не го нося, защото не е мой тип, но е хубав парфюм на който му отива.Екстракта ми харесва много, много повече.

# 366
Според мен, най-ключовото качество на BR540, e че не могат да го изимитират до край.
Пробвах оригинала в Цюрих. Пробвала съм всякакви копия и подобоя. Според мен, на всичките им липсва нещо. Винаги е различно и е нещо мъничко, но е достатъчно, че като помиришеш копието да си кажеш “Мамка му, не е същото и не ми носи същото усещане”.

Лично мое мнение..

# 367
Baccarat rouge е неносим за мен. Миризма на болница, йод, бинтове, кръв и т.н.
Смърт ми е като се сбутам с някоя обилно парфюмирана дама в някое WC
също ми е непоносим физически дори, макар да не усещам болница и подобни. И на моята, и на чужда кожа е много неприятна миризма, дано бързо му премине модата, че хората явно го носят, него или също толкова страшни подобия.

# 368
  • by the sea
Има една ютубърка, която ги описва както го усещам и Baccarat Rouge-карамелизирана ябълка.
Нито е  накъртващо гурме, нито е плодов, но въпреки това е сладък без да накъртва, многолик и уникален, шедьовър.
Аз имам  Burberry her, но бих имала и BR не са ми кой знае колко близки.

# 369
Не съм пробвала Бакара, подуших мостричка от една дама, с която разменихме парфюми. Дори не пожелах да го пръскам, уплаши ме като го подуших и не посмях да тествам. Някой ден може би пак ще пробвам, или пък не...не се мъча насила да харесам. Или от раз се влюбвам или чао. Но пък не отричам възможността някой ден да се случи любов. Така стана с Alien EDP. Ковида е виновен Dizzy Face

# 370
Аз имам оригиналният Бакара и при мен няма нито болници, нито йод. Парфюмът е божествен, сладък, пристрастяващ...Имам и клонингите Bareeq и още един, мисля,  че се казва Essenza или нещо такова,  но те носят само част от днк- то на Бакара. Имах също и Cloud, но на мен стои отвратително и го подарих на една колежка.

# 371
А, Atelier rebul no 94? Доколко прилича на Бакара руж?

# 372
За мен има само един парфюм, който прилича на Бакара и това е Le Couvent Tinharé. Получих го от размяна във форума и не можах да повярвам колко ми напомня на Бакара. Пръсках ги едновременно на двете китки, за да сравнявам. Не са еднакви в никакъв случай, Tinharé е цитрусов и някак по-плътен, докато Бакара за мен е ефирна кисела ябълка/сайдер, но определено имат нещо общо. И в двата усещам жасмин и йод. Бърбъри Хър е много сладка ягодка и според мен има не повече от 1 процент прилика и тя се изразява в йодната нотка, иначе, според мен, нямат нищо общо. В Ариана Гранде, на блотер,  усещам кокос и млечност и въобще не намирам прилика с Бакара. На кожата ми мирише на флумастери.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 00:12 от lorem_ipsum

# 373
Здравейте, Olympеa на Paco Rabanne става ли за покупка на сляпо?

# 374
Бакара руж е силен и присъствен парфюм, но за съжаление, не е за мен. ММ ми каза, че ми мирише в колата на кроасани като се бях напръскала. Имам Tinhare, който се спряга за имитация на оригинала. Имат подобен вайб, но в Tinhare не усещам йодната нотка и сладкарския мирис, така че за мен е по-носим. Само че го усещам само час..

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 01:29 от bonbonka6

Общи условия

Активация на акаунт