Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Честит, RedPanDa! 🌺 Пръскалото е кошмарно, да се знае, понеже май не е ставало дума за него до сега при обсъждане на парфюма. Масово се оплакват от него. Много е твърдо и трудно се натиска от самото начало.

SOTD: Stella (2014) Stella McCartney - дори този парфюм усещам силен с 4-5 апликации 🙄

# 241
На мен Ириса не ми хареса.Дойде ми доста ретро, и определено тежък.Не се виждам с него в никой случай.Толкова ми е "не", че обмислям да го върна на Нотино( а аз никога нищо не  връщам).

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 09:10 от bubanka

# 242
На мен Ириса не ми хареса.Дойде ми доста ретро, и определено тежък.Не се виждам с него в никой случай.Толкова ми е "не", че обмислям да го върна на Нотино( а аз почти никога нищо не  връщам).
Много благодаря за мнението. От вчера стои неразопакован дори от фолиото на Notino. Явно ще пътува обратно...

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 09:10 от bubanka

# 243
  • Бургас
И аз благодаря за мненията за Ириса.Моят стои в офис и му се чудя, какво да правя с него, ще изчакам и мнението на една много любима съфорумка и ще му реша съдбата.

# 244
Днес си взех Bottega Veneta, ей така, съвсем на сляпо. Ииии не знам дали това не беше грешка No Mouth още не смея да отворя кутията

Притеснява ме да не е твърде женствен

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 15:16 от Lazuli

# 245
Днес си взех Bottega Veneta, ей така, съвсем на сляпо. Ииии не знам дали това не беше грешка No Mouth още не смея да отворя кутията

споко, не е твърде:)

# 246

Как грешка, прекрасен и стилен е, със сигурност не е момичешки, даже напротив - дама си е отвсякъде.
Надявам се да ви хареса! За мен БВ е сред най - недооценените марки.

# 247
  • Бургас
Моят Ирис също дойде. Ретро не бих могла да го нарека по никакъв начин. Намирам известна прилика с Ириса на Бушрон. Сух, прашен, но този е и по-подправков и присъствен. При все това не прави шлейф и седи близо до кожата. Аз си го харесвам.

# 248
Guerlain Santal royal много ли е тежък за пролет ?

# 249
  • София
Как грешка, прекрасен и стилен е, със сигурност не е момичешки, даже напротив - дама си е отвсякъде.

Недооценена марка?
Bottega Veneta Bottega Veneta  - 132 лв. за 30 мл.
Bottega Veneta Knot  - 135 лв. за 30 мл.
Bottega Veneta Illusione Tonka Solaire -  180 лв. за 50 мл.  и т.н.
Каква трябва да е цената?

# 250
  • София
Днес съм с Florabotanica и ми е страхотно. Този аромат винаги придава едно лудешко настроение, доста излъчва и за мен е много секси. Усещам и канабиса, но не в запаления му вид /както например го усещам в Gypsy water, нищо че не е листнат Joy/.

# 251

Недооценена марка?
Bottega Veneta Bottega Veneta  - 132 лв. за 30 мл.
Bottega Veneta Knot  - 135 лв. за 30 мл.
Bottega Veneta Illusione Tonka Solaire -  180 лв. за 50 мл.  и т.н.
Каква трябва да е цената?
Недооценена като нехаресвана.
Аз лично не харесвам меко казано нищо от нея, не нося и не бих.

Сантал Роял е ужасно тежък парфюм.

# 252
Оооо, да - Florabotanica наистина е много секси парфюм и излъчва часове наред Simple Smile
За Цветница мисля да съм с него и рокля на цветя Simple Smile
Съжалавям, че вече го няма никъде, а мойта 30-ичка ще замине като стой та гледай....

И аз не мога да нося нищо на БВ, върху мен се превръщат в някакъв ужас и не мога да разбера каква е причината.....

# 253
Яна, за кой "Ирис" става дума?

# 254
  • Бургас
Този  Iris Malika Chopard. Не мисля, че ще стане форумна любов, но почитателите на Бушронския е добре да го пробват.

Общи условия

Активация на акаунт