Родени през м. Февруари 2022 - тема 2

• 22 589
  • 520
  •   1
Отговори
# 300
Разбира се , че ще се справиш!! Малкото съкровище ще ти дава все повече сила! Кураж и търпение🙏🏼

# 301
Стискаме палци, ще пренинеш през всичко съвсем скоро и ще си здрава и по - силна от всякога!

Нина малката е прекрасна пу пу Simple Smile

Моята беба пък през деня почти не спи. Приспиването е доста трудно, просто не иска да заспива, но вечер си заспива сама общо взето след като е мега преуморена. Но и не обича на ръце, което е чудесно за мен. Мина през ваксините за 2ри месец. Много малко каза док че е качила за 2 седмици, но че изчакаме следваща консултация, защото видимо е качила, както е дръпнала и на височина, а и с това 12-14ч бодърстване тя всички калории изгаря Sad

# 302
Elasmen всичко, ще бъде наред! С теб сме, ще се справиш и скоро, ще си здрава и пълноценна за твоето бебче! То ще ти дава сила и кураж да преминеш по-леко през това !!! 😇
Нинче малката принцеса е голяма сладуранка! Да е жива и здрава! 😊

Бяхме в петък на консултация и му сложиха на Алекс ваксината и ротавирусната. Всичко мина добре, не е имал реакции. С теглото е 5700гр. Тоя месец е качил доста малко, само 400гр. 🤔, но пък е дръпнал на височина 61см.
Ето го и моето ангелче 😇🥰💙

# 303
Palmi4kata  диагнозата е остра б-лимфобластна левкимия. Явно след бременността и раждането се е оключила. Лечима е, прави се и трансплантация на кръв от донор примерно брат ми, ако сме съвместими. Първият симптом е умора, нощно потене и от там се почва, високи левкоцити, ниски тромбоцити. Няма да разводнявам темата с моите перипетии стискайте ми палци да премина през това и да се оправя.

Съжалявам, че се налага да преминаващ през това! Ще преодолееш това препятствие. Стискам палци да се оправиш скоро и без усложнения.

# 304
Здравейте мами, как сте? Много тиха тема напоследък Simple Smile Растат ли бебенцата?

# 305
Здрасти Оули Simple Smile моята беба утре става на 3месеца Simple Smile , започнаха да растат зъби Sad има ли други с растящи зъби?
Също от 2 дни колики я мъчат(сигурно заради зъбите), нямам идея, защото до сега не е имала.

Доста ме мъчи алергията и нз как ще продължи кърменето, но да видим. Вие как сте?

# 306
  • София
Здравейте!!
Ади още няма симптоми за зъбки, обаче също има колики и напоследък е доста голям киселяк.
Взе и нощно време да ми се буди на 2 часа за ядене и аз последно време съм перманентно недоспала. Чакаме да мине лятното тържество на каките в градината и много скоро изчезваме на морето при нашите за лятото. ❤ Там всичко се понася по-леко. 😁

# 307
И моето мъниче 2 дена беше голям киселяк. И аз мислех че са зъбки, понеже ръцете и не излизат от устата и Joy и доста се плюнчи ама не за сега нищо не се вижда. Ниа, това будене нощно време на 2 часа, според мен може да е така наречената "регресия на съня" че нали се появява към 3-4 месец. Как са вашите бебенца със съня през деня и вечерта, Ивон през деня мах по 2 часа седи будна и заспива. Май е поспаланка 😁

# 308
И моето мъниче 2 дена беше голям киселяк. И аз мислех че са зъбки, понеже ръцете и не излизат от устата и Joy и доста се плюнчи ама не за сега нищо не се вижда. Ниа, това будене нощно време на 2 часа, според мен може да е така наречената "регресия на съня" че нали се появява към 3-4 месец. Как са вашите бебенца със съня през деня и вечерта, Ивон през деня мах по 2 часа седи будна и заспива. Май е поспаланка 😁

Моята спи много малко Sad

А за зъбките още няма нищо, ама венеца е 3ен и бял, и са лиги до пъпа, също е с разтройство и променено ако, абе ад е, но баба и която е стоматолог потвърди, че започват .

# 309
хехе и ние в събота ставаме на 3 месеца Simple Smile Иначе ръцете са ни в устата, плюнчи се малката и има разстройство, но не виждам и помен от зъби.

На мен ми почва алергията стабилно и все още ме болят много колената. Не знам на вас поминаха ли ви...Мисля в сряда на прегледа при АГ да питам за тези колена и да ида вече на ревматолог или там на който се ходи...

# 310
Нашият в четвъртък става на 3 месеца. От него оплаквания нямам, спи добре, яденето е малко по-особено, защото след ваксините намали количеството мляко, но за сега не съм тръгнала да се притеснявам. Весел е, много общителен, с всеки говори и се усмихва, вече даже сам си играе с играчките, така че имам време за себе си повече.
Колената все още ме болят, но една идея по-малко. Моят АГ каза, че е нормално, защото са се разширили през бременността и сега ще мине време докато всичко се нормализира. Обаче имах много обилен цикъл, напоявах по 1 нощна превръзка на час и даже пропускаше, продължи около 7 дена. По време на него нищо не ме е боляло, но сега ме боли от време на време долу ниско корема и се чудя дали всичко е наред.

# 311
Моята е на 3 месеца и главата си държи предимно като е в мен. Ако е на легло/диван бързо се умаря. Но пак не е никак стабилно. Играчки хваща, ако аз й сложа в ръката - иначе не. Заглежда се. Иска да е дълги време на ръце, за да се оглежда. С усмивките е скромна. Като ьяло забелязвам, че малко по-бавно се развива, но не се тревожа - ще навакса.
За главата и врата. Каката си държеше главата на една страна, близо до дясното рамо. Съответно й харесваше повече да спи на нея страна. За жалост главата й остана леко крива, за което се обвинявам, но направих всичко възможно. Тогава ортопеда ни каза: играпки от страната, където искаме да се обръща и повече масажи на вратлето от към предпопитаната страна,за да се отпускат там мускулите.

# 312
Момичета можете ли да ми препоръчате детски кинезитерапевт.
Синът ми се върти и спи основно на ляво. Бяхме на ортопед и ни каза, че е със схванато мускулче. Препоръча ни Габриела СИВРИЕВА. Свързахме се с нея, идва веднъж, но от тогава не ми отговаря, а се бяхме разбрали поне 4 процедури да направим.
Става въпрос за София.

elasmen стискаме палци всичко да е наред и да се оправиш възможно най-скоро!!! ❤️

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 09:40 от li92

# 313
хехе и ние в събота ставаме на 3 месеца Simple Smile Иначе ръцете са ни в устата, плюнчи се малката и има разстройство, но не виждам и помен от зъби.

На мен ми почва алергията стабилно и все още ме болят много колената. Не знам на вас поминаха ли ви...Мисля в сряда на прегледа при АГ да питам за тези колена и да ида вече на ревматолог или там на който се ходи...

Аз съм с доста тежка алергия вече... ползвам хомеопатия облекчава, ама не съм все едно без алергия , но поне мога да съществувам Simple Smile и избягвам паркове, че там е направо ад за мен.
Колената и мен още ме болят.

# 314
И аз съм с алергия, очите и носът ме сърбят. Главата ми се върти, не съм имала досега толкова симптоми накуп.

Има ли други мрънкащи и ревящи бебоци, които явно не обичат да се возят в кола. Пак сравнявам с баткото, който си се возеше и спинкаше без проблем. Сега е ад, започва се мрънкане, мръщене и рев. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт