Звездни компромати - Април'22

• 236 470
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 105
Елиза Тейлър и Боб Морли, които се запознаха на снимачната площадка на сериалът “Стоте” са станали родители.
Скрит текст:

Даниел Панабейкър(сериалът “Светкавицата”) пък очаква второ бебче.
Скрит текст:

# 106
  • Пловдив
Каква е връзката между инцидента и желанието им за още деца?
Ами няма пряка връзка , коствена е . Детето което ще се роди ще има 2 родители ще има семейство , такова каввото 10 годишното момче няма да има заради Болдуин.

# 107
  • София
Каква е връзката между инцидента и желанието им за още деца?
Ами няма пряка връзка , коствена е . Детето което ще се роди ще има 2 родители ще има семейство , такова каввото 10 годишното момче няма да има заради Болдуин.
Няма даже и косвена. Това е трагичен инцидент и няма връзка със семейното планиране на Болдуинови.

# 108
  • Пловдив
Трагичен инцидент , за който още не е доказано кой е виновен . Води се дело срещу компанията на Болдуин. Какво семейно планиране на Болдуинови , това си е няква фикс идея   на Хилария.

# 109
Нищо лошо не прави жената. Напротив. Деца трябва да се раждат и възпитават, особено от родители с възможности.

# 110
Бе не е морално някак си. Както и на партито на Хелоуин. Броени дни след инцидента.
Но Хилъри/ Хилария я пере тока, тъй че за нея си е съвсем в реда на нещата.

# 111
  • София
Може и да е фиксация на жена му, но не виждам нищо лошо, хора, които определено могат да си позволят и 10 деца да ги нямат.
Отново не виждам връзката на коментара ти. Какво да направят? Те вече имат 6 деца с двама родители. Аборт ли е трябвало да направи?
Мъчно ми е много за младата жена, но е инцидент за който Болдуин няма вина. Явно някой е бил небрежен, надявам се не умишлено.

# 112
Бе не е морално някак си. Както и на партито на Хелоуин. Броени дни след инцидента.
Но Хилъри/ Хилария я пере тока, тъй че за нея си е съвсем в реда на нещата.
Това беше гадно на Хелоуин.

# 113
Ами и аз си го помислих… Той прави 18 дете на 60 г, а аз никога няма да имам второ, щото застреля мъжа ми. Инцидент или не, няма го човекът.
Не че Болдуин трябва да спре да живее, но някак не знам… Без да искаш свързаш нещата …

# 114
  • София
Пропуснала съм това с партито.

# 115
  • Пловдив
Това което Болдуинови се опитват да представят е че, Болдуин няма никава вина и затова  те продължават да живеят живота си както преди. Което не е точно така. Има над 20+ обвинения срещу фирмата на Болдуин. Излязоха подробности че между снимките са организирали лов , където са използвали истински патрони и прочие.

# 116
  • София
Между фирмата и Болдуин има 1000 човека и протоколи. Не е първия нещастен случай по време на снимки.

# 117
  • Бургас
Нещастни случаи е имало винаги.Това,което внася смут и едно такова гадно чувство е шантавата Хилария.
Няма спирачки,няма човечност и смирение за малко поне!
Майка на ъмнайсет деца все пак планира следващо дете.Сега ли точно?!

# 118
Да разведря малко ситуацията (мен лично този нещастен случай много ме натъжава) Светла тъпото наистина е бременна и то много бременна към 8 месец някъде. Срещнах ги с Хриси в ринг мола. Тя е с много странен фейс, не беше гримирана, не знам защо. Аз на нейно място щях да ходя с 1 кг кит по себе си. Изобщо няма хубав вид, а Хриси е просто един много дебел плешив човек облечен в черно. Ходят с охрана едно яко момче.

# 119
Много ми е мъчно за Дамата. Няма вече професионални фотосесии, както по времето когато беше с Хриси. Тогава всеки сезон имаше снимки... Сега видео от коридора. Някой може ли да ми каже защо си бърка в носа, или го бърше?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт