Звездни компромати - Април'22

• 235 136
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 500
Ама той е квадратен...
Не съм мислила, че ще го кажа, но бих предпочела да гледам корема на Риана Simple Smile

# 1 501
Ами, така изглежда. 🙂

Ето една нейна рандъм снимка:

# 1 502
Alessandra Ambrosio на шоу на Alexander Wang
Скрит текст:

# 1 503
  • Rock & Roll feeling ...
Коремната стена й е много стегната. ...
Не ми харесва как стои, но какво да се прави.

При нея интересното е, е че ражданията й май са с развиване на пъпа, за да се избегне разрези и белези, но пък за сметка на това пъпа й беше ужасен на първите голи появи, непосредствено след бебетата.

# 1 504
Защо разрези и белези?! Никой ли не ражда нормално в днешно време?

# 1 505

При нея интересното е, е че ражданията й май са с развиване на пъпа, за да се избегне разрези и белези, но пък за сметка на това пъпа й беше ужасен на първите голи появи, непосредствено след бебетата.
това какво значи ?

# 1 506
  • София
Джилиан Андерсън
Скрит текст:

# 1 507
От делото на Джони Деп и Амбър Хърд. става ясно, че Амбър му събувала обувките като се прибирал вкъщи  и той това го намирал за странно. Егати сервилното отношение. Освен това не му давала да си легне, ако му се спи, докато и тя не си легне. А все пак те имат над 20 години разлика, освен това той снима много повече от нея филми и е по-зает. Дори приятелите й са оставали в имотите му безплатно дори и нея да я е нямало или са ползвали колите му. Също и семейството й. Общо взето Джони се е раздавал на макс, позлвали са парите и имуществото му без никакъв проблем. Моето мнение е, че Амбър е била влюбена в парите и славата му. Освен това супер много му завижда за таланта и успехите му, защото тя никога няма да бъде на неговото ниво. От почти незнайна актриса покрай Джони стана по-популярна и почнаха да я канят във филми и това е начинът, по който му се отплаща. Джони си личи, че е бил силно влюбен в нея и отчита като грешка чувствата, които е имал към нея и това, че е разбил семейството си заради нея. Като споменаваше Ванеса се усмихваше и говореше само хубави неща за нея.

# 1 508
Няма да спиш, защото на мен не ми се спи или ще спиш, дори и да не ти се спи, защото на мен ми се спи. Ако ти се спи, значи не ме обичаш, защото на мен не ми се спи.
Гледах го. Не знам как е издържал четири години в този ад.

# 1 509
  • Пловдив
Дженифър Грей разголи душата си: Подлагайки се на ринопластика, сама се прогоних от Холивуд...
Скрит текст:

# 1 510
Защо разрези и белези?! Никой ли не ражда нормално в днешно време?
Никой от тези.

# 1 511
Как се развива пъп Thinking
Сефте чувам за такава опция за раждане.

Thinking

# 1 512
Как така развиване на пъп? Каква е тази нова лудост? Flushed

Лима е заприличала на лелче от фавелите. Няма и помен от блясъка й. И определено не заради бременността...

# 1 513
Само да не се отвори вечната тема за нормалното раждане.... Иначе много се чудят на Лима и корема, а после се вайкат, че искат да са като нея.

Селена
Скрит текст:
Почнаха с базиците, че Ким ще съди този, който й е направил скицата в съда
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 16:42 от Джуфка_Петкова

# 1 514
  • София
Как се развива пъп Thinking
Сефте чувам за такава опция за раждане.
Thinking

С гаечен ключ. Joy

Подиграват Меган Маркъл, че не се е постарала да научи правилната конфигурация на украинското знаме, рисувайки го обърнато наобратно, докато изписва думата "мир".
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт