Звездни компромати - Април'22

• 235 150
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 515
  • софия
До сега не съм имала отношение към Маркъл, но това с украинското знаме е дъно дори и за средностатистически  човек.

# 1 516
Е, що така с лошото за Мегън? За американците, обърнатият флаг е символ, че страната е нападната.(under attack) Ама нали се мислим за по-по-най та се възмущаваме.

# 1 517
Rose Byrne
Скрит текст:

# 1 518
  • Mediterraneo
То по- големи украинци от украинците станахме!

# 1 519
Че, аз не виждам разлика в носа на Дженифър Грей.

# 1 520
То при Меган Маркъл всичко е в обратна конфигурация, т.е. небето е отдолу, а житата горе.
Скрит текст:

# 1 521
  • софия
Далеч съм от мисълта, че Маркъл влага дълбочината на символиката в обърнатото знаме. До момента с нищо не е загатнала, че има отношение към световното и островно положение. Под "дъно" визирам общата ѝ култура, не конкретното знаме. Да не се объркат праведните мами, намиращи оправдание за действията на Путин, живеейки в прогнилия Запад.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 19:11 от zvаnchе

# 1 522
Dakota Fanning за списание Who What Wear, април 2022
Скрит текст:

# 1 523
Тя даже се е признала, че е сбъркала, та едва ли въобще е чувала за обърнато Знаме и символиката му.
Домързяло я е да провери в гугъл,  явно.
Далеч съм от мисълта, че Маркъл влага дълбочината на символиката в обърнатото знаме. До момента с нищо не е загатнала, че има отношение към световното и островно положение. Под "дъно" визирам общата ѝ култура, не конкретното знаме. Да не се объркат праведните мами, намиращи оправдание за действията на Путин, живеейки в прогнилия Запад.

# 1 524
Многострадалната Амбър в поредната си не особено силна роля (в съда).
Скрит текст:

# 1 525
  • София
Че, аз не виждам разлика в носа на Дженифър Грей.

Наистина ли?

# 1 526
Каквото сам си направиш....
Две неща се чудя:
Как може от скука да извършиш тонове простотия ...
Вместо да си живее живота,  харчи пари, ходи на почивка...
Как не я спам да се показва въобще пред хората, след като всички са запознати с такива детайли от живота й.

И сега се замислих, възможно ли е, да си е "направила" бебе, за да влезе в затвора (Ако го има като опция, че тя май е лъжесвидетелствала)

# 1 527
Мисля си какво нещо е природата. Да те е направил толкоз красив и толкоз откачен.

# 1 528
Давала, давала на едно място (красота), ограничавала от друго. То не може две хубав  Grinning

# 1 529
Kaia Gerber за Beats Studio Buds
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт