Звездни компромати - Април'22

• 235 167
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 530
Арестували са A$AP Rocky
Скрит текст:

# 1 531
Че, аз не виждам разлика в носа на Дженифър Грей.
Наистина ли?
Исках да кажа, че преди и след операцията пак си е с грозен нос. Та, разлика към по- красиво няма.

# 1 532
  • София
Никога няма да разбера къде я виждате тая красота у Амбър Хърд, абсолютно безлична и пълна липса на чар или поне нещо привлекателно.

# 1 533
Никога няма да разбера къде я виждате тая красота у Амбър Хърд, абсолютно безлична и пълна липса на чар или поне нещо привлекателно.
Абсолютно. Една сплескана брадичка и тъповато изражение.

# 1 534
Джена е родила момиченце

# 1 535
  • На морето!
И аз я намирам за красива. Има славянска хубост, няма да се изненадам ако се окаже наследница на някоя люта рускиня, те са такива красиви и опасни омайници за мъжете.

# 1 536
Много е красива според мен, но сега е подпухнала и с торбички под очите.

Скрит текст:

# 1 537
Амбър беше страхотна красавица, гледах я в някакъв филм, в който беше изчезнала нейната приятелка из някакви планини. Сега вече не е първа младост и си проличава нрава й на физиономоята, но като млада е имало с какво да грабне Карибския пират.

# 1 538
Кая Гербер няма чара на майка си, колкото и да си приличат.

# 1 539
Папи Ханс с нова песен. Дали пее за Дара? Не е разделен с приятелката си, с която снимат заедно, но песента ми звучи като да е сериозен в чувствата си към жена.
https://www.youtube.com/watch?v=Lgpuf95jI-U&list=RDLgpuf95jI … amp;start_radio=1

# 1 540
Е, що така с лошото за Мегън? За американците, обърнатият флаг е символ, че страната е нападната.(under attack) Ама нали се мислим за по-по-най та се възмущаваме.
в името на каква обръща флагове?

Държавният им глава не е обърнал флага, политици и дипломати не обръщат флаговете, нито някой от посолствата по света, милиони протестиращи не обръщат флаговете. Дори американците в протестите си са си с нормалния флаг. в Америка дори има закон кога може да се обърне флага. Иначе е неуважително. Като американска шоузвезда би трябвало да знае. Според мен жената просто не е знаела как изглежда флага.

# 1 541
  • Mediterraneo
Инспирирано от Риана

# 1 542
Има славянска хубост, няма да се изненадам ако се окаже наследница на някоя люта рускиня, те са такива красиви и опасни омайници за мъжете.
Това би обяснило защо беше голяма красавица докато не стана на 35 и я удари синдромът на руската леля.

# 1 543
Папи Ханс с нова песен. Дали пее за Дара? Не е разделен с приятелката си, с която снимат заедно, но песента ми звучи като да е сериозен в чувствата си към жена.
https://www.youtube.com/watch?v=Lgpuf95jI-U&list=RDLgpuf95jI … amp;start_radio=1

Ама защо да е за Дара? Те докато бяха заедно нали се говореше, че той няма сериозни чувства към нея, а само се забавлява, и използва възможността да влезе я музикалния бизнес
С новата му приятелка много си отиват, и мисля, че е много влюбен в нея. И в този клип също участва, но само като силует
А по повод на песните на Папи, писна ми като направи някоя посредствена песен, всички да са "Копеле, това е гениално"... Има песни с хубав ритъм, някои са зарибяващи, ама това прехласване не го разбирам

# 1 544
  • София
хубава е Амбър когато е нагласена и гримирана
Скрит текст:
Амбър без прическа и облечена неподходящо
личи си, че е почнала да изтрещява
Скрит текст:

Риана на младини
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт