Звездни компромати - Април'22

• 235 198
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 545
Каквото сам си направиш....
Две неща се чудя:
Как може от скука да извършиш тонове простотия ...
Вместо да си живее живота,  харчи пари, ходи на почивка...
Как не я спам да се показва въобще пред хората, след като всички са запознати с такива детайли от живота й.

И сега се замислих, възможно ли е, да си е "направила" бебе, за да влезе в затвора (Ако го има като опция, че тя май е лъжесвидетелствала)
Не е от скука, от алчност е. Амбър не беше богата нито известна преди да се събере с Джони. Той й е плащал наема на апартамента преди да се нанесе при него, а и след това. Даже след подаването на развода я остави още дълго живее в мезонета му. Кола спечели покрай него. Известна стана и й потръгна кариерата, почна да снима повече. Общо взето Джони й беше златната кокошка, която тя искше да изцеди на макс и след това да я захвърли за още по-големи облаги. Амбър дори не мисля, че е била особено влюбена в него, защото системно му е изневерявала. И е говорила кофти неща за него още по време на връзката им.

И да, тя скорострелно се сдоби с бебе в момента в който почна да губи позиции в делата с Джони и огромната възможност да я осъдят за лъжесвидетелстване много хроникьори смятат, че това е начин да се предпази от влизане в затвора. Та и детето е маша в ръцете й.

# 1 546
Според уикипедия няма нищо руско в Амбър Хърд, както и в Миранда Кер, за която си мислех същото Simple Smile.

А това е Мария Бакалова на Коачела с гаджето си. В инстаграм последният се представя като адвокат в LA, който пише детски книжки и свири на китара.

Скрит текст:

# 1 547
Всички сме по- хубави гримирани и с прическа Wink
За мен е много красива Амбър, не само като черти, но и като боя - много хубава бяла кожа в съчетание с ярко зелени очи и руса коса. Хубав овал, малък нос, големи очи и пухкави устни, грациозно тяло - е, какво да не й е впечатляващото? Ще каже човек, че по улиците всяка втора е такава, ми не е. Мен лично ме впечатлява хубостта й.
Скрит текст:
Безкрайно неприятна ми е, но да си кривя душата не мога - красавица е.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 23:24 от Tess d`Urberville

# 1 548
  • Варна
Определено.
Е,естеВствено не колкото бабата на Роузи ли беше Trollface

# 1 549
  • Пловдив
Ама моля ви, оставете Риана, Роки и другите ...
Кажете какво е това раждане през пъпа на Адриана Лима, че от одеве не съм спряла да го мисля 😁

# 1 550
Дори и гугъл не е чувал това нелепо раждане през пъп!!!
Адриана Лима изглежда много зле в лице-залагам, че бебето ще е  момиче плюс това е на 40 години.Точно така се порази Десислава.
Защо не могат тези жени да си изкарат спокойно бременността в къщи на дивана, а им е зор да са на токчета и да пъчат тези кореми до последно?!

Редактирам се:Момченце чака
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:59 от Came lita

# 1 551
  • Rock & Roll feeling ...
Бебето ще е момче, имат клип в тик-ток и инстаграм.

През пъпа далаверата е да се отвори само кожата, за да се избегнат разрези и белези, когато не раждат естествено.
2 месеца след второто раждан беше на ревю на ВС, имаше един чуждоезичен форум за модели и там се коментираше причината за странния й пъп.
А реално как е родила, само тя си знае.

# 1 552
  • Пловдив
Кактус, ти направо ме разби Frowning тия манекенки вярно не ги слуша главата. Ама да са живи и здрави и те и бебетата им!

# 1 553
Че какви ще да са тези разрези и белези чак толкова. Аз съм раждала секцио и разреза се е заличил до степен само аз да си го знам. Предполагам нея още по-добре ще я направят. А тоя пъп ако не се намести добре? Малко като на Гло извадените ребра ми е тая история, но кой знае. Да уточня че не споря с никой, разсъждавам за себе си.

# 1 554
  • Rock & Roll feeling ...
Те са шашави. Лима преди ревю е един месец само на течности.
Предвид, че е слаба като глист и може да си позволи нормален,здравословен режим.
Ако й погледнете снимки от младостта ще видите стрии... Човек, който никога не е имал наднормено тегло.
Не ги слуша главата в тази индустрия.

# 1 555
Tя и Хайди Клум дефилира в ревю на Виктория Сикрет 5 седмици след раждането на четвъртото си дете и изглеждаше чудесно. Това беше в далечната 2009 и Хайди беше 36-37 годишна тогава. 

# 1 556
  • София
Не забравяйте, че Лима живее в Америка, а там няма лиготии от рода на секцио по желание. Това развиване на пъпа е пълна глупост.

# 1 557
Ако си платиш не може ли?
Как така може дори друга жена да ти износи бебето, а не може секцио по желание?

# 1 558
Леле,това е лудо! Само месец след сватбата им, Амбър изпада в истерия и вдига зверски скандал на Джони. Причината- разбрала е че не е включена в завещанието му. Той има две деца за Бога. Представете си, меден месец и вие казвате на съпруга си “Скъпи, чудесно, оженихме се. Нека сега да планираме смърта ти.” Този скандал е станал причина тя да хвърли бутилката с водка,която отрязва пръстът му.
Вчера Момоа последва Джони в Инстаграм. Холивуд гледа това и независимо кой ще спечели това дело, тя ще загуби остатъците на жалката й “кариера”
Амбър е далеч от красива сега. Алкохолът я съсипа.

# 1 559
Тази Амбър, ако не напишете изрично името ѝ, като слагате нейна снимка, няма никакъв шанс да знам, че е тя. Толкова ми е безлична. Така гримирана и направена е хубавка, но ужаааааасно скучна и обикновена. Пък и то гримирани и с прическа всички сме убави.

Общи условия

Активация на акаунт