Звездни компромати - Април'22

• 235 321
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 875
Благодаря. Ами нищо осъдително не виждам аз в постъпката, единствено че не е знаел, че детето е с проблем и ще го преживява. Всички имаме нервни моменти, но когато си под светлината на прожекторите.. не ми се мисли какво е. Иначе отстрани изглежда така:човекът страда, едва ходи те тичат и в такива моменти да го снимат, в моменти на болка. Ами не е ок. Поне според мен. Може да го изчакат да излезе, да почине пък даже и за автограф да помолят, а така...Малшанс, че е такова дете, иначе е напълно в правото си Роналдо. Аз го харесвам.

# 1 876
Дали е такова дете или се опитват да изкарат някоя лира повече не се знае. Аутистичната карта на острова се играе толкова често, колкото и расистката.

# 1 877
Мога да разбера защо си е изпуснал нервите, но като че ли от звезда като него не се очаква да има такъв момент на слабост. Много хора го обожават. Децата не са били там за да го ядосат, а защото за тях е идол.

Децата на Мая и Крум Савов
Скрит текст:

# 1 878
Дали е такова дете или се опитват да изкарат някоя лира повече не се знае. Аутистичната карта на острова се играе толкова често, колкото и расистката.
Ясно. Така си е.
Ами пак ще кажа, той дори и да е идол на милиони не е робот, а човек.

# 1 879
  • На морето!
Мая на Крум Савов и тя променена ми се вижда.

Тоцка е станала огромна, устата ѝ е грозна, косата тоже. Прилича на презряла мадам, пошлите снимки не ѝ помагат. Беше ми смешна, вече ми е противна.

Неда Спасова много отслабнала и все така красива.
Завиждам на воаяжите на Владо Пенев, много интересен човек, с интересни пътувания, един от любимците ми в "Поетите".

# 1 880
Е добре изглежда Мая. Съфорумки наскоро бяха писали, че са я виждали на живо и отново доста добре е изглеждала Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 00:23 от SSll

# 1 881
  • На морето!
Да, в този смисъл отбелязвам промяна. Когато беше водеща не беше толкова свежа, вероятно нещо си е правила (освен, че е отслабнала).

# 1 882
Мая съм я виждала наживо преди няколко години, защото децата ни тренираха в една зала. Беше супер мадама, с дълги, слаби крака, с много хубава коса, с красиво лице.

# 1 883
  • София
Мая и аз съм я виждала на морето, ами Крум като стафида до нея, тя изглежда страхотно.

# 1 884
  • София
И аз съм виждала на плажа на хотел "Журналист" във Варна Мая и Крум с близнаците. Мая е супер-мацка и в лице и в тяло. Ирина Цонева-репортерката от БНТ беше със сина си , а аз я мислех че е с младо гадже.Това е от лято 2011 година.

# 1 885
  • Rock & Roll feeling ...

# 1 886
  • София
Коя е Джулия Фокс….и wtf се вижда под “роклята”?!? Ако не е някоя загубила последните месеци 30+ кг ми се струва ненормално да има такова дупИ
Кание явно си пада по такива дупета като на Ким. Джулия е отслабнала доста. Ето го нейното д
Скрит текст:

Преди:

Сега:

# 1 887
Ким от Али Експрес Simple Smile

# 1 888
Давид Ганди

Скрит текст:

Скарлет Йохансон

Скрит текст:

# 1 889
Тортата за рождения ден на Лили Иванова. Има чувство за хумор жената