Звездни компромати - Април'22

• 235 264
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 950
Доколкото разбирам е приключил неговият кръстосан разпит, а тя още не е била разпитвана.

------------------

Не е приключил. Тепърва Амбър ще а разпитват.  Нямам търпение! 😂 С тази жена винаги е голямо шоу.

Аз се движа с няколко дни назад. Но съм в болничен и това ми е забавлението тези дни Simple Smile
 За първи път наблюдавам подобно дело и съм много въодушевена. Оказа се добро забавление.
Днес гледх изслушването на сестрата на Джони: беше ми интересно за детството му , за начина , по който е бил отглеждан.
Отгледан е по същия модел: майката е нападала физически и вербално баща им , който пък бил кротък и избягвал да отговаря.
Никога не съм била  фен на личността Джони Деп , затова и не съм запозната с детайли от живота му, но като слушах сестра му си изградих образ на едно травмирано дете , което още си живее в порасналия мъж и се стреми да намери баланс и да абдикира от конфронтации.
Когато пътувал с жена си , сестра му им запазвала "екстра" стая , за да има възможност той да се затваря в нея , когато се карат.
Сега видях , че говори клиничен психолог. Нищо чудно Амбър да е с официална диагноза.
Имам учсещането , че гледам сериал

# 1 951
Ох тоз човек е много смешен. Дали се гледа на истинско огледло?Не Жонито. Биомеда имах в предвид.

# 1 952
Едно се чудя и сън не ме хваща! Къде в България ги карат тия коли?! Веднъж го видях Вальо на бул. Черни връх с една от извънземните си коли.....Миналата седмица на паркинга на НДК видях едно Мазерати. И то извънземно. Ама нямаме пътища за такива коли

# 1 953
Ходят до Лидъла с тях, сериозно - аз видях огромно SUV мазерати на паркинга на единия лидъл при нас.

# 1 954
Ааа с Мазерати за режимна лидълска изварка, а... Боже...

# 1 955
Помните ли Николета как напълни багажника на ферарито с чушки? Готвеше в черешката тогава.

Джони не ми се струва изобщо cool guy, ами по-скоро високопарен и надменен. От тия дето дума напреки неможе да им се каже, защото са големи звезди. Сори, държанието му в съда не ми допада.

# 1 956
Аз четох, че ги купуват с инвестиционна цел.

# 1 957
Май не е обсъжана новата кола на гаджето на Биомета - https://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobili/bylgarka-kara-bugatti … rvUbooKzJEViE3SU8
За някои всичко има цена.
Скрит текст:

Всичко разбирам, ама не разбирам какво ще прави един ден това младо (и все пак не на двайсе) момиче, когато се обърне назад и види какво е пропуснало в живота заради този дедо.
Деца не искат ли да имат тези момичета?
То не че е задължително да искат, но на мен ми е странно да искаш да бъдеш с дедото, вместо да създадеш семейство.

# 1 958
Лайка, на мен и теб ни е важно да имаме семейство и деца.
На тях им е важно да имат това, каквото и да е то...

# 1 959
Да, хубаво го искат, ама за всичко си има време. Да хване некой дедо като е на двайсе, да види това онова, да понатрупа това онова и към трийсе вече да се ориентира в живота.
Не знам, не го разбирам аз това.

# 1 960
ДОбре бе, тоя дЕдо властта не го ли пита от коя точно инвестиция му идват парите за инвестиции?

Баща ми (на 80г години), го викаха в данъчното да декларира 300лв от ниви на връх локдауна. ПО-късно се оказа, че тоя който му ги давал нещо трябвало да направи, за това търсят баща ми. Та сега се зачудих, как за един има инфо за 300-те му лева, на друг инвестициите са без въпроси.

# 1 961
Ако не сте виждали някой да се храни по време на разпит винаги им първи път. Mask Толкова е неуважително, но не мисля, че на Амбър й пука.

Представям си този път какъв цирк ще измисли.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 21:18 от daizy_g

# 1 962
  • Пловдив
Bugatti Chiron  не е ли  старата кола на Биомеда. Доколкото знам я беше пуснал в германски сайт за луксозни коли ама не  успял да я продаде.

# 1 963
Че то в цялата хазна на Бг дали има толкова пари колкото за Bugatti Chiron?

# 1 964
  • София
Супер противна, арогантна и фейк Амбър Хърд. Красива - да. Противна - да. (Очаквам след години подобно театро и от М.Маркъл, впрочем).

Хайде да се женят Джен и Бен да ми оправят вкуса в устата.

Общи условия

Активация на акаунт