Звездни компромати - Април'22

• 236 425
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 60
По темата фейк ли беше шамарът на Оскарите, мернах инфо, че Бионтех са спонсори на наградите тая година, отделно скоро им предстои да пуснат лекарство за… алопеция. Не знам, не знаам.

# 61
Много хубаво начало на темата, сладки лъжци са всички..)

Азис доста е заслабнал от кето режима:

https://www.instagram.com/p/CaMmG8orGAP/?utm_medium=copy_link

# 62
По темата фейк ли беше шамарът на Оскарите, мернах инфо, че Бионтех са спонсори на наградите тая година, отделно скоро им предстои да пуснат лекарство за… алопеция. Не знам, не знаам.

Еее, ако е вярно, това е най-умелия PR напоследък! Цял свят говори не кой е взел Оскар, а за шамара на Уил Смит. Тези, които не бяхме чували за алопецията, вече сме добре запознати с термина. 😀

Btw, в друга тема току-що прочетох, че е напуснал Академията.

# 63
  • софия
Много хубаво начало на темата, сладки лъжци са всички..)

Азис доста е заслабнал от кето режима:

https://www.instagram.com/p/CaMmG8orGAP/?utm_medium=copy_link
Лепи ли си тези космалаци по гърдите мъжки? На една снимка е като горила, на друга нормално окосмен.
Скрит текст:
А добуутру! 🤣

# 64
Е сигурно кола-маска перидично си прави

# 65
  • Sofia
Уил Смит обяви, че се оттегля от Академията, което явно е предпазен ход преди да го изключат, защото това се очертаваше като решение.

# 66
  • софия
Да бе, коламаска. Някак ги прави тези космИ. Преди никога не е бил с толкова. Да не говорим, че всеки път растат по различен начин. Не е като да не сме си махали космите и да не знаем как е. Прилича на родопски губер.
Отваряте на ваша отговорност.
Скрит текст:

# 67
  • София
Да бе, коламаска. Някак ги прави тези космИ. Преди никога не е бил с толкова. Да не говорим, че всеки път растат по различен начин. Не е като да не сме си махали космите и да не знаем как е. Прилича на родопски губер.
Отваряте на ваша отговорност.
Скрит текст:

УжасТ 😄😄😄

# 68
  • Glasgow
Скрит текст:
на мен това ми е от любимите смешки по темата с Уил Смит.
Интересен първи пост. Нашенските също послъгват, за възраст, образование, връзки с хора, които сигурно не са чували за тях...

# 69
Кактус, както винаги изчерпателно и интересно! Хвала!
По темата с лъжите - една Лили Иванова, която заблуждава за възрастта си.
Но сравнена с лъжите и интригите в нашия офис, е направо ниска топка.
По - страшното е, че на лъжците изобщо не им пука, че ще ги хванат.

# 70
  • Glasgow
Лили поне е прима, може да си позволи някоя такава лъжа, но разни моделки например...Една помня близо 10 г стоеше на 24г, а е с 1г по голяма от мен. Аз бях на 35 тя още си стоеше на 24😅
Йорданка Христова и Фидел 🤔😅 Николета и Ейкън🤐🤨

# 71
Точно примите трябва да са най - внимателни. Ама човещинка, суета и т.н., ще ги оправдаем все някак.

# 72
Bella Hadid за Vogue US, април 2022
Скрит текст:

# 73
Лъжата си е лъжа, независимо дали е изречена от прима или не. На мен ми е смешно как си мислят, че 2-3 години ще ги подмладят. Като се абстрахирам от гласът и, Лили ми е много неприятна като излъчване-вечно превзета, пренатегната и го играе онеправдана. На млади години доста по-естествена изглежда.

# 74
Летящ Кактус,
Не те познавам но те обичам като първа приятелка, сестра и въобще най-интересен съфорумец.
☘️🌺🌹☘️🌺🌹☘️🌺🌹☘️🌺🌹☘️
Толкова интересни теми пускаш, че не е истина 😍
Благодаря ти за старанието и обичта която влагаш в оформлението на темите 😘
От всички лъжи на известните, не ми хареса как един "биологичен" баща съсипва аурата на дъщеря си. Но някои хора са боклуци, какво да се прави... И майката на Бритни.... Тя сигурно е била отрязана от издръжка или някакви пари и е тръгнала да проваля дъщеря си 😠

Общи условия

Активация на акаунт