Звездни компромати - Април'22

• 235 080
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 410
Кирил Петков
Е значи имат връзка, или какво се коментира

# 1 411
  • на село
А коя е Лена  че много съм изпуснала Blush

# 1 412
Ми просто човека е посредствен във всичко,явно и в семейството. Тъпотия

# 1 413
Аз за Лена и Петков хванах горе долу, ама имаше един пост за хентай около тези за тяхната история. Та този хентай с тях ли е свързан или съм изпуснала друга нишка?

# 1 414
Лена Бориславова е българска юристка, политик и депутат. Началник на политическия кабинет на правителството на Кирил Петков. А преди, докато той беше министър, избухна скандал с договора, който беше сключен между Министерството и нейната адвокатска фирма отоносно хонорарите.

# 1 415
Хентая не е свързан с тях, май Joy

# 1 416
Ама една потребителка в темата за политиката каза, че не била Лена щастливката, нито Линда, а друга звезда. Аз заподозрях онази къдравата министърка Калина, но те всичките са женени. На Лена мъжът бил и той известен в публичното пространство (не го знам кой е), та е доста объркана там работата.
Но в нашата малка държава почти зад всяка клюка има поне 5-10% истина.
Днес мернах някъде клюка за Тоци и Тати Бати, но забравих къде я видях, беше поредното показно "гледайти, завиждайти".

# 1 417
Хентай, пробиотик, хонорари, Лена, Линда,  .... Съвсем се обърках

# 1 418
Ще се объркаш я, то си е чист трилър с елементи на търговия 😆

# 1 419
Ами така става като се трие безразборно.
Ей на- сега в моята глава са Лена, Кирил и хентая и още не мога да ги подредя Joy
То с това триене, такива клюки могат да излязат от темата, че модовете пишман ще станат що са трили Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 420
Ама една потребителка в темата за политиката каза, че не била Лена щастливката, нито Линда, а друга звезда. Аз заподозрях онази къдравата министърка Калина, но те всичките са женени. На Лена мъжът бил и той известен в публичното пространство (не го знам кой е), та е доста объркана там работата.
Но в нашата малка държава почти зад всяка клюка има поне 5-10% истина.
Днес мернах някъде клюка за Тоци и Тати Бати, но забравих къде я видях, беше поредното показно "гледайти, завиждайти".

Ами аз в някакъв жълт сайт четох и за Лена, че я свързват друг депутат.

# 1 421
Николета, облечена странно.
Скрит текст:

# 1 422
Напоследък попадам на ТикТок потребител, българка, уникална прилика с Гал Гадот.
Скрит текст:

# 1 423
Емилия 2 месеца след раждането пак по кръчмите-липсвала й тръпката и феновете.
Изглежда си като наскоро родила, защо не си гледа бебенцето?! Да кажеш да е закъсала за пари-не е
Скрит текст:
Ако още не сте разбрали с кого са кръшнали на Маги Джанаварова
Скрит текст:

# 1 424
  • София
Александра Дадарио
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт