Звездни компромати - Април'22

• 235 289
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 905
Огромната уста, балоните и размазания перманентен грим, нямат връзка с евентуалната и бременност.

# 1 906
Нали декември я писаха, че е в 5-ти месец. Абсурд. Просто се е наляла като за последно с ботокс, силикон и кой знае какво още. Може да се е притеснила от случващото се в света и е взела превантивни мерки да си знае жената, че си има всичко в запас.

# 1 907
Все едно Тоци дъ Крокс е яла лютеница и се е избърсала с опакото на ръката 😂

# 1 908
  • София
Все едно Тоци дъ Крокс е яла лютеница и се е избърсала с опакото на ръката 😂

🤣🤣🤣

Антония е" дъ БЕСТ" 😂😂😂

# 1 909
Ох, качила клип в метата нямам идея как да го кача да се посмеете .....и на клипа, се чува гласа ѝ миецащ ...
ИЕстиии, Ила тук🤣😂🤣🤣🤣🤣

# 1 910

Аз я харесвах ,но после прекали с интервенцийте!
Когато ЕМ я нарече мис крокодил,тя изглеждаше много добре

Само дето тя никога не е изглеждала така на живо. Иначе жената от снимките е красива, но не е Тоци, а някакъв неин аватар. Това са силно обработени снимки на които даже майка и няма да я разпознае. Тази фотосесия я помня и даже в темата хвалихме фотографа, гримьора и фотошопера, че най на края са и докарали излъчване на модел.

# 1 911
  • Брюксел / София
Понеже аз споменах преди няколко дни, че Тоцка е бременна: Вярно е, човекът, който я е видял ми каза, че е поне в 5ти месец, т. е. доволно й личи. И са я видели в петък на летището, когато най-вероятно се пътували за Малдивите. Ама, то бременност не може да се крие до безкрай, времето ще покаже…

# 1 912
Аз пък днес видях Венци Венц с детето и жена му. Тя е бременна. Сториха ми се много сладки тримата заедно.

# 1 913
  • Бургас
Който е гледал Преслава да сподели изглежда ли бременна, моля!

# 1 914
Симона Заговора показва стройно тяло и прави реклама на колички.... Само детето в количката е на друго мнение
Скрит текст:
"С Гали се порадвахме на количката"
Горкото дете се опитва да се освободи от количката на всички снимки, това е някаква антиреклама Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 20:43 от Little heart

# 1 915
  • До морето
Симона и тя в паралелна вселена живее.
Какви крачка си е направила. Те ръцете й никога не са били толкова слаби, камо ли краката....🙄

# 1 916
Аз пък абсолютно вярвам, че Тоци е бременна, На тази почивка се снима само със селфи в лице, не и в цял ръст  и гърдите й въпреки, че има силикон са се наляли допълнително според мен от бременността.

# 1 917
  • София
Симона Заговора показва стройно тяло и прави реклама на колички.... Само детето в количката е на друго мнение
Скрит текст:

JoyJoy Изражението на детето на тази снимка идеално хармонира с "рекламата"!

# 1 918
Аз пък днес видях Венци Венц с детето и жена му. Тя е бременна. Сториха ми се много сладки тримата заедно.

Коя жена? Същата, която му роди дете или друга?

# 1 919
Друга ще е, оная му беше приятелка, но решили да има дете… 😱😅

Общи условия

Активация на акаунт